Hovmand energi レビュヌ 181

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.7

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi har haft Hovmand Energi til at udfÞre flytning af udedelen pÃ¥ vores varmepumpe, og vi er meget tilfredse med arbejdet. Opgaven omfattede demontering af den eksisterende udedel, etablering af... もっず芋る

Jeg har skiftet min vandvarmer og mit gasfyr ud med en luft til vand varmepumpe. Fra fÞrste mÞde til den endelige aflevering har alt kÞrt helt som aftalt. Levering til tiden, lÞbende orientering... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi fik skiftet en gammel luft/vand varmepumpe til ny VGU 250. Det krÊvede en ekstra indsats for de to montÞrer at fÃ¥ den gamle ud, men det tog de i stiv arm. Flinke imÞdekommende professionelle folk... もっず芋る

Fik installeret varmepumpe. De er meget dyre. Mit indtryk er at det hele bare skal gÃ¥ hurtigt. Monteringsbeslag skruet i loft uden forboring og dermed flÊkkede loftsbrÊdder, manglende isolering af rÞr... もっず芋る

䌁業が回答したした

この䌁業は、ポゞティブかネガティブかを問わず、顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす。

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞2週間以内に回答

Vores varmeste anbefalinger

Vi har haft Hovmand Energi til at skifte vores gamle oliefyr ud med en luft-til-vand varmepumpe.
Hele vejen igennem har vi oplevet en professionalisme. lige fra fÞrst rådgivning til installation. Hovmand leverede en nÞglefÊrdig lÞsning, og vi fik leveret alt til tiden og i den lovede kvalitet.

2020幎12月21日

KÊre Erik.

Tak for dine varmeste anbefalinger, det var en sand fornÞjelse!
Vi sÊtter kÊmpe pris på den gode dialog vi har haft, og ser frem til at servicere jeres anlÊg i de kommende mange år! Vi tales ved.

Super god service

Super god service!

2020幎12月18日

Hovmand energi からの回答

Tak Marius! Vi er glade for din anmelselse!

Det du’r

God dialog op til en hurtig og effektiv udskiftning af varmepumpe. Fair pris og behagelige montÞrer, hvis omgangsform signalerer et firma, det er rart at vÊre ansat i - og så rydder de oven i kÞbet pÊnt op efter sig.
EfterfÞlgende funktionsfejl udbedret uden problemer.

2020幎11月20日

Hovmand energi からの回答

Tak Frank, vi sÊtter pris på dine fine ord.
Ja der var desvÊrre lidt luft i cirkulationen, men det var godt drengene fik det lÞst! Vi tales ved, rigtig god sommer!

Godt arbejde

Godt arbejde, god service!

2020幎9月15日

Hovmand energi からの回答

Tak jakob, det sÊtter vi pris på!
God vind!

Professionelle og hurtige

Hurtig, kompetent og proaktiv service

2020幎8月23日

Hovmand energi からの回答

Tak Lone, det var en super spÊndende sag med en luft/vand varmepumpe på taget, lÞftet op med kran. Det var ikke en der går i glemmebogen ;-) Vi ser frem til at servicere jeres varmepumpe mange år frem.

Vh. Oliver Hovmand / Hovmand Energi 🌱

Da vores gamle oliefyr stod af

Da vores gamle oliefyr stod af, var i lynhurtige til at få et nyt installeret, så vi kunne få varmt vand igen. Flot arbejde, hurtigt arbejde og super vejledning

2020幎6月18日

KÊre Claus.

Tak for dine fine ord! Vi er glade for at kunne hjÊlpe dig, og gÞre dig ovenud tilfreds.

Vh. Oliver Hovmand / Hovmand Energi 🌱

Vi har lige haft en super oplevelse med

Vi har lige haft en super oplevelse med teamet fra Hovmand Energi.
Vi har fået leveret og monteret en Weishaupt Luft - vand varmepumpe og trukket gasledning på langs af huset. Alt i alt en super oplevelse.
Efter bestilling af jobbet er vi lÞbende blevet informeret og der har ikke vÊret overraskelser og dårlig stemning på noget som helst tidspunkt.
Hovmand Energi og deres folk står i min erindring som yderst kompetente til deres arbejde og supervenlige. Hvis der har vÊret spÞrgsmål undervejs, har de givet sig god tid til at forklare i detaljer. Vi havde en lille udvidelse af vores oprindelige tilbud, idet vi skulle have trukket rÞr til vores 1. sal, det klarede de også uden problemer og uden xtra omkostninger for os.
Kan kun anbefale Hovmand Energi på det "varmeste". :-)

2020幎6月11日

Hej Robert.

Tusind tak for den detaljerede anmeldelse, det betyder meget for os.
Vi er glade for at du er tilfreds, og vi ser frem til at servicere dit anlÊg i de kommende år.

Bh. Oliver Hovmand

VÊrdi for pengene

Hovmand Energi har nedtaget vores 23 år gamle og velfungerende oliefyr og opsat en stÞjsvag og energieffektiv varmepumpe fra Bosch (luft-til-vand) som en totallÞsning; dvs. alt inklusive (nedtagning og bortskaffelse af oliefyr, tÞmning og slÞjfning af olietank, opsÊtning af ny inde- og udedel, VVS- og el-arbejde samt diverse fittings plus opstart af ansÞgning om energi sparetilskud).

Vi har oplevet tilbudsgivning, forklaring af tilbuddets indhold samt arbejdets udfÞrelse som vÊrende meget professionel og seriÞs, og vi kan på ingen måde udsÊtte noget på processen eller det fÊrdige resultat. Tilbuddet fra Hovmand Energi ligger nok i den dyre ende, men der har til gengÊld ikke vÊret nogen ekstra regninger, og alt er udfÞrt 100% tilfredsstillende.

Vi kan varmt anbefale Hovmand Energi.

PS: .....og efter cirka to måneders drift kan vi allerede (forud-)se en pÊn besparelse på varmeregningen.....

2020幎6月5日

KÊre Ebbe & Majbrit.

Tak for jeres fine ord, det luner!
Vi sÊtter stor pris på at i tog jer tid til at dele jeres oplevelse.
Dejligt at i kan se den gode besparelse i horisonten, vi glÊder os til at komme igen et år efter, og se den reelle besparelse. Vi tales ved.

Vh. Oliver Hovmand / Hovmand Energi 🌱

PrÊcis og professionelt udfÞrt arbejde

PrÊcis og professionelt udfÞrt arbejde. Jeg kan kun give Hovmand Energi mine varmeste anbefalinger. Nok de bedste håndvÊrkere jeg har haft på besÞg.

2020幎5月28日

KÊre Henrik.

Det er vi bare glade for! Vi gÞr vores bedste, tak for dine fine ord.
Vi står altid klar til at hjÊlpe ;-) Hils konen!

Vi er meget tilfredse

Fra bar bund skulle vi finde ud af at få en varmepumpe. Hovmand Energi
- gav storartet og grundig rådgivning
- satte sig ind i og forstod vores behov
- udfÞrte det bestilte arbejde til fuld tilfredshed - og til aftalt tid
- gennemgik og forklarede os varmepumpens funktioner efter opsÊtningen

Vi er meget tilfredse.

2020幎5月21日

KÊre Peter & Uffe.

Tak for den fine anmeldelse, det sÊtter vi stor pris på.
Det var en super fin installation i fik, og jeg er sikker på at i vil få gavn af den i mange år frem.
Altid dejligt at arbejde for nogle imÞdekommende, sÞde og rare mennesker.

God service - fÞlger op pÃ¥ leverancen 👍

2020幎5月19日

Hovmand energi からの回答

Tak Mogens, det er vi glade for.
Vi står altid klar, hvis du skulle have brug for hjÊlp.

De holder alle aftaler

De holder alle aftaler, udfÞrer fint arbejde, rydder op efter sig, og er utroligt behagelige og hjÊlpsomme.

2020幎5月19日

KÊre Susanne.

Tak for din anmeldelse, det er bare dejligt.
Super fint badevÊrelse vi fik lavet til dig, og ikke mindst dit nye energieffektive gasfyr.
Vi ses til nÊste service-dag ;-) Rigtig god sommer.

Instalation af varmepumpe

Perfekt arbejde - alt blev gennemfÞrt til aftalt tid - trods lidt udfordringerne med vor gamle anlÊg, som Hovmand energi ikke kunne forudse. Der blev lÞbende ryddet op og slut rengÞring var perfekt. LÞbende orientering og kÞreplan for
anmeldelser til myndigheder har vÊret en del af aftalen og er forlÞbet perfekt.
Vi kan anbefale firmaet "på varmeste".
Vh. Helle, Charlottenlund.

2020幎5月15日

KÊre Helle & Erik.

Tak for jeres anbefaling, det varmer.
Vi er utroligt glade for at i fÞler at i har fået vÊrdi for pengene, og at i nu kan spare kÊmpe mÊngder CO2 og penge, da det gamle oliefyr nu er fortid ;-)

Vi ses, til kaffe nÊste gang jeg kommer og laver service.
Rigtig god sommer.

Vh. Oliver Hovmand / Hovmand Energi 🌱

Endnu engang en kÊmpe succes!

Dette var anden gang vi havde Hovmand Energi på besÞg. Denne gang to af de tre drenge fra familien Hovmand.

En kÊmpe fornÞjelse at se og hÞrer de to brÞdre arbejde sammen. Og deres arbejde kan man heller ikke sÊtte en finger på.
Det bedste ved gode og trovÊrdige håndvÊrkere som Hovmand Energi er at man altid kan stole på at slutproduktet er i top og at hvis der er problemer eller vejbump undervejs så bliver man gjort opmÊrksom på det og det bliver fikset.

Tak drenge!

2020幎3月30日

Hovmand energi からの回答

Tak Andreas, dejligt med positiv respons!
Vi står klar hvis du får brug for hjÊlp en anden dag.

Jeg kan absolut anbefale Hovmand

Jeg kan absolut anbefale Hovmand Energi.
Jeg har aldrig oplevet så god service, faglighed og godt håndvÊrk og alle aftale 100% overholdt. Og der var ingen overraskelser mht. pris.
Jeg skrev sÞndag vedr. tilbud, mandag morgen blev jeg kontaktet mht. aftale tid til besÞg. Fredag morgen mÞdtes vi og fredag eftermiddag havde jeg et tilbud.
Under hele arbejdet har jeg oplevet stort engagement, arbejdsiver og fokus på detaljer.

Specielt satte jeg pris på at der hver dag efter endt arbejde blev ryddet op og stÞvsuget

Jeg tror ikke at Hovmand Energi er de billigste – men set i forhold til kvalitet og helhedsbilledet får man rigtigt meget for pengene.

2020幎3月29日

KÊre Martin.

Tak for dine fine ord, det sÊtter vi stor pris på.
Vi synes at vi fik lavet en super fed luft/vand installation hos dig, og vi vil se frem til at servicere jeres anlÊg i de kommende mange år.

Vh. Oliver Hovmand / Hovmand Energi 🌱

Godt arbejde og virkelig fin service

Godt arbejde og virkelig fin service udenfor normal åbningstid ! Kan klart anbefales !

2020幎3月28日

Hej Jesper.

Tak for din anmeldelse, vi bestrÊber os hver dag på at levere den bedste service vi overhovedet kan! Så det er dejligt at hÞre.

Vh. Oliver Hovmand / Hovmand Energi 🌱

5 store stjerner - Professionelt og kompetent firma.

Vi skulle har slÞjfet vores oliefyr og haŽ installeret en luft til vand varmepumpe. I den forbindelse modtog vi tilbud og rådgivning fra forskellig firmaer.
Vi fÞlte os klart mest trygge ved Hovmand Energi, selvom de lå i den dyrere ende, men man får jo hvad man betaler for og vi har bestemt ikke fortrudt!
Vi har i hele forlÞbet modtaget en professionel og kompetent rådgivning samt pÊnt udfÞrt arbejde. De gÞr sig umage og giver sig tid til at forklare tingene.
Vi kan helt klart anbefale Hovmand Energi.

2020幎2月22日

KÊre begge to.

Tak for jeres fine ord, dejligt med jeres anbefaling.
Vi er glade og tilfredse med slutresultatet hos jer, med jeres nye varmepumpe.
Vi glÊder os til at servicere jeres anlÊg, i de kommende år.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。