䌁業情報

1. 獣医

圓該䌁業による蚘述

Danmarks fÞrste og eneste dyreklink KUN for hunde med 100% positiv og stressfri håndtering. Vi sÊtter din hunds oplevelse af dyrlÊgebesÞget i centrum - det skal vÊre rart og trygt for den at blive undersÞgt og behandlet, uanset om det drejer sig om almindelig sundhedstjek og vaccination eller indlÊggelse til behandling eller operation i narkose. Alle vores ansatte er Fear Free Certified Professionels og trÊnet til at bruge stressfri håndteringsteknikker og tilgang til din hund. Vi har special kompetencer indenfor håndteringstrÊning og afholder individuelle trÊningsforlÞb for hunde, der har brug for at lÊre, at håndtering som f.eks. negleklipning, pelspleje, Þredrypning m.m. er sjovt at samarbejde omkring.

4.0

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

5件のレビュヌ

Top profesionelle og med hjertet på det

Top profesionelle og med hjertet på det rette sted 🥰

Jeg vil simpelthen give mine varmeste anbefalinger til dyrlÊgerne og sygeplejerskerne på Hundeklinikken.
De er virkelig dygtige og så er det tydeligt at mÊrke, at deres hjerter banker for dyrene.
Havde jeg kunne give flere stjerner, havde de fået det. 🥰

2026幎3月10日
自発的なレビュヌ

Jeg vil aldrig overveje en anden

Jeg vil aldrig overveje en anden dyrelÊge end hundeklinikken. Min hund har haft brug for meget hjÊlp, og jeg har svÊrt ved at forestille mig andre steder have samme forståelse for hunde som de har her. Samtidig er de så fokuserede på at give Bobbi en god oplevelse hver gang, at der aldrig har vÊret skyggen af angst fra hendes side. Det er så rart for mig som hundeejer.

2025幎2月3日

DyrlÊgebesÞg blev rart.

Min hund Olivia og jeg blev så fint modtaget på Hundeklinikken. Vi var der tre gange, hvor Olivia fik lov til at gÞre sig bekendt med klinikken og personalet. Det var faktisk hyggelige dyrlÊgebesÞg.
Olivia blev opereret i munden og fik fjernet 12 tÊnder, og der blev taget sig virkelig godt af os.
Vi er så glade for at vi skiftede dyrlÊge til Hundeklinikken ❀

2024幎12月13日

KÊre Susanne.
Tusind tak for din fine anmeldelse - den betyder meget for os🥰🙏🙏. Olivia klarede det hele sÃ¥ flot 💗🐟.
Mange hilsener
Katrine

Hundeklinikken 🌟🌟🌟🌟🌟

Hundeklinikken er det skÞnneste og rareste sted at komme som hund, men ogsÃ¥ som ejer. Der er altid god tid til hunden, som bliver mÞdt med kÊrlighed og tÃ¥lmodighed. Hele stedet og de sÞdeste damer med, har allerede gjort undervÊrker for vores Carla ❀🐟

5/5 stjerner herfra 🌟🌟🌟🌟🌟 vi havde givet flere, hvis vi kunne! 🐶

2024幎7月8日

Hundeklinikken からの回答

Tusind tak - vi er meget glade for alle stjernerne men isÊr de sÞde ord 🙏🙏🥰 Giv sÞde Carla et par ekstra godbidder fra os 🍪🍪🐶

De bedste hilsener

Dit Team på

Jeg havde givet 0 stjerner hvis jeg

Jeg havde givet 0 stjerner hvis jeg kunne!
Hold jer vÊk!!

2024幎3月11日

Hej Patrick.
Vi kan ikke finde dig i vores kundekartotek - måske kan du beskrive lidt nÊrmere hvordan du har vÊret i kontakt med os og hvad der er grunden til din reaktion?
Bedste hilsener
Katrine