レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg fandt deres website tillidsvÊkkende men kontakt og tilbagemelding fra deres side er helt hÃ¥blÞs. Jeg fik konstant at vide at nogen ville ringe, da de sÃ¥ gjorde det, bad de om billeder tilsendt, fi... もっず芋る

Stort tak til Jacobsen Byg der har vÊret til kÊmpe hjÊlp ifb. Renoveringen af vores sommerhus. Det var en helt igennem solid oplevelse. OgsÃ¥ hÃ¥ndvÊrkeren der var ualmindeligt tÃ¥lmodig med alle vore ti... もっず芋る

Vi har haft besÞg af to medarbejdere fra Jacobsen-Byg, der gav udtryk for at forstÃ¥, at vores gÊstetoilet skulle gÞres funktionsdygtigt (brusekabinen er pt utÊt og aflÞbet ulovligt). Da tilbuddet kom,... もっず芋る

Jeg havde dem ude til at lÞfte gulv og sÊtte nyt i forbindelse med anlÊg af rÞr under gulv. Ved deres syn af opgaven fortÊller jeg at de skal stÃ¥ for tÞmrerdelen af opgaven. Det gÃ¥r galt fra starten.... もっず芋る

3.0

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3

52件のレビュヌ

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

110% tilfredsstillende og professionelt arbejde med kort varsel

Vi kontaktede med ekstremt kort varsel Jacobsen Byg i håb op om at de kunne opsÊtte vores nye kÞkken. De tog heldigvis imod opgaven med et smil, og håndvÊrkeren lavede et 110% tilfredsstillende og professionelt arbejde til en fair pris.

Både vores travle deadline og stramme budget blev overholdt. Jacobsen Byg får de varmeste anbefalinger herfra.

2020幎11月13日

Super professionelle

Vi havde i mandags fornÞjelsen af at få installeret kÞkken af Jacobsen Byg. I vores Þjne leverede de meget mere end man kunne forvente.

Vi oplevede at de var;
* Enormt venlige og service mindede
* Professionelle og leverede et kanon fagligt stykke arbejde
* LÞbende var de gode til at afstemme forventninger, så vi ikke havde misforstået hinanden omkring vores Þnsker til opsÊtningen. Det gjorde, at man fÞlte sig tryk og i sikre hÊnder.
* Det viste sig, at IKEA havde sendt os nogle forkerte elementer. Dette hjalp de hurtigt med og rådgav os omkring hvordan vi skulle "gribe situationen an" overfor Ikea. Tilmed har Junid rådgivet os mht nogle beslag over telefonen om aften uden for arbejdstiden. Det er da bare sindssyg god service!!!!

Hvis vi en dag skal bruge tÞmrere igen, vil vi til enhver tid vÊlge Jacobsen Byg.

Med venlig Hilsen en MEGET glad kunde

2020幎10月15日
自発的なレビュヌ

Jeg kan varmt anbefale firmaet, fint arbejde -meget tilfredsstillende.

Arbejdet er nu udfÞrt som aftalt – og det ser rigtig godt.
På alle måder en positiv oplevelse.

2020幎10月8日

Advarsel

Vi havde en medarbejder fra Jacosen Byg i SÞborg ude i sidste uge og se de opgaver der skulle laves. Vi fik hurtigt et tilbud som vi dog syntes var i den dyre ende og de rettede det lidt ned og vi accepterede. Aftalte de skulle starte onsdag den 29. juli. Vi har prÞvet og komme i kontakt med firmaet siden sent fredag aften og i går, tirsdag eftermiddag (28. juli), fik vi en email med besked om, at de alligvel ikke kunne komme pga. ferie og sygdom. Ikke noget tilbud om at komme på et andet tidspunkt. En helt igennem uprofessionel behandling; både at de lÞber fra en indgået aftale, de skriver i stedet for og ringe, men også at de vÊlger ikke og svarer på vores beskeder fÞr eftermiddagen inden de skulle vÊre startet.

2020幎7月29日
自発的なレビュヌ

Ny smuk terrasse med fliserens

Mine fliser på terrassen er blevet så smukke igen. Jeg er glad hver dag, når jeg kommer hjem og ser dem.
Tak til jacobsen-byg.dk for det pÊne arbejde og til de sÞde mennesker der udfÞrte det.
Helt igennem en god og behagelig oplevelse.

2020幎6月24日

En blandet oplevelse

En blandet oplevelse. Jacobsen-byg kontaktede os hurtigt efter vi havde sendt mail, samt var hurtige igang. De fÞrste misforståelser blev hurtigt rettet - her var vi ok tilfredse.
Da vi kontaktede dem for at fortÊlle, at det ikke var muligt for os at male listerne (Listerne som var kÞbt i trÊfarve, men som vi havde bedt om i hvide) pga den fuge der var brugt (den var ikke overmalbar), beder de os blot om selv at fjerne maling/fuge og så vil de gerne komme og male.
Vi er noget skuffede over at Jacobsen-byg ikke kom og selv rettede op på fejlen, men at vi skulle gÞre dette.

2020幎6月22日

Hurtige og professionelle

Jeg kontaktede Jacobsen Byg pr. mail og i lÞbet af kort tid fik jeg svar. Arbejdet blev udfÞrt hurtigt og vi er meget tilfredse. HåndvÊrkeren der var her var i Þvrigt meget venlig. Jeg vil anbefale dem.

2020幎4月1日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ