Mange skabeloner at vÊlge til diverse juridiske formÃ¥l - jeg fandt den vi skulle bruge og trods skabelons enkle og brugervenlige layout havde jeg brug for svar pÃ¥ et par spÞrgsmÃ¥l som jeg hurtigt f... ãã£ãšèŠã
Vi brugte Jura-docs til udfÊrdigelse af testamente. Vi fik hjÊlp af Line, som hjalp med at gÞre processen meget let. Hun svarede meget prÊcist, letforstÃ¥eligt og lynhurtigt pÃ¥ alle vores spÞrgsmÃ¥l, o... ãã£ãšèŠã
Vores stÞrste anbefaling til Jura Docs. Vi har netop afsluttet vores fremtidsfuldmagter hos notaren. Alt har fungeret til ug og vi valgte at betale 285 kr ekstra for at J.D. gjorde papirerne klar til... ãã£ãšèŠã
Vi havde glÊden af Line fra Jura Docs som hjalp os med at udfÊrdige en Êgtepagt. Line var utrolig hurtig til at svare pÃ¥ mails, selv nÃ¥r vi skrev pÃ¥ sene tidspunkter og i weekenden. Alle vores sp... ãã£ãšèŠã
Venlig og imÞdekommende service
Venlig og imÞdekommende service, der fik en til at slappe af i et - umiddelbart - fremmed og formelt miljÞ.
Professionelt
Hurtigt, nemt og venligt. Kan trygt og varmt anbefales.
Line er hjÊlpsom, lydhÞr og vender hurtigt tilbage.
Godt og hurtig arbejde
Ved spÞrgsmål var der hurtig og god rådgivning.
Kompetent rådgivning!
Vi fik god og kompetent rådgivning, og svar på de spÞrgsmål, vi have undervejs. Det hele er klaret på mail, og Line svarer utrolig hurtigt tilbage, når vi skriver. I det hele taget en behagelig kommunikation, og en god oplevelse.
Nemt at gå i gang
God hjÊlp via god hjemmeside. Jura Docs tinglysningshjÊlp anbefales.
Alt fungerede hurtigt og klart.
Alt fungerede hurtigt og klart.
Tak for hjÊlpen
fremtidsfuldmagt.
hej Line.
tak for god og forståelig vejledning både telefonisk og på skrift.
jeg vil anbefale jer til andre.
venlig hilsen, Henning SÞrensen
Har fÞlt mig godt hjulpet hele vejen.
God rÃ¥dgivning under oprettelsen af minâŠ
God rådgivning under oprettelsen af min fremtidsfuldmagt
Professionel rådgivning
Professionel rådgivning, hurtig ekspedition.
En rigtig fin oplevelse og nemt
Jeg er meget tilfreds, jeg fik udarbejdet et Testamente. Line var super effektiv og Line tilrettede mit eget udarbejdet testamente således at det er korrekt skrevet i Jura sprog og så der ikke er misforståelser. Jeg havde et par tvivls spÞrgsmål og et par få rettelser, og det hele blev besvaret og rettet. Jeg sÊtter min lid til der nu er fuldt styr på hvem der skal arve og hvordan arven skal fordeles. Så ja meget nemt og super effektivt og en god oplevelse. Tak.
Hurtig og effektiv hjÊlp hos Line Nybo.
Hurtig og effektiv hjÊlp hos Line Nybo.
5 velfortjente stjerner.
Fantastisk sted
Fantastisk sted. Det var en stor fornÞjelse at arbejde sammen med jurist Line Nybo om udarbejdelsen af 2 fremtidsfuldmagter. Line er yderst professionel, venlig og altid imÞdekommende og forstÃ¥ende. Lynhurtig tilbage svar, nÃ¥r jeg sender mails â ogsÃ¥ uden for ânormalâ Ã¥bningstid.
Jeg er så imponeret. Kan varmt anbefale Jura Docs. Tusinde tak, Line.
Nem og overskuelig hjemmeside.
Nem og overskuelig hjemmeside.
Fair priser, på blot en uge fik blev en skÞde tinglyst uden problemer.
Jeg kan varmt jura-docs.
Lynhurtig, intet mindre.
Fantastisk effektiv og hurtig og vanvittig god service ð.
Jeg blev behandlet som en konge.
Og vupti, så havde de klaret papirene.
Og sÃ¥ var det hele pÃ¥ plads inde for 14 dage ð jeg er tilfreds som i virkelig tilfreds âïžð
Professionelt og hurtigt
Det var en dybt professionel og megetâŠ
Det var en dybt professionel og meget imÞdekommende oplevelse at få assistance til udfÊrdigelse af vores fremtidsfuldmagter. Vi kan varmt anbefale Line Nybo.
Anne-Grethe Frank Christensen.
Super!
Helt utrolig effektivt, kompetent, enkelt og venligt!!
Jeg er SÃ
imponeret over og glad for oplevelsen med Jura Docs.
Jeg er selv jurist og tÊnkte egentlig, at jeg selv burde sÞrge for udfÊrdigelsen af skÞde, tinglysning m.m., men ville lige tjekke på google, om jeg, uden stÞrre omkostninger, kunne slippe for at sÊtte mig ind i en del af juraen, jeg ikke arbejder med.
Det kunne jeg! Med et enkelt opkald blev alt sat igang med et link, og en imponerende medarbejder sÞrgede for alt med det samme. Mine mange spÞrgsmål på mails blev besvaret hver gang inden for få minutter.
Mit arbejde, fÞr jeg kunne stå med et fÊrdigt og tinglyst skÞde til banken, endte med at bestå i et telefonopkald, mail med mine oplysninger og en underskrift online!!
For 1195kr er jeg nu virkelig glad for, at jeg ikke selv forsÞgte mig på området!
Tusind tak! Og med de bedste anbefalinger!!
De er super professionelle og megetâŠ
De er super professionelle og meget hjÊlpsomme, det var en rigtig god oplevelse, vi bruger dem gerne igen.