Mange skabeloner at vÊlge til diverse juridiske formÃ¥l - jeg fandt den vi skulle bruge og trods skabelons enkle og brugervenlige layout havde jeg brug for svar pÃ¥ et par spÞrgsmÃ¥l som jeg hurtigt f... ãã£ãšèŠã
Vi brugte Jura-docs til udfÊrdigelse af testamente. Vi fik hjÊlp af Line, som hjalp med at gÞre processen meget let. Hun svarede meget prÊcist, letforstÃ¥eligt og lynhurtigt pÃ¥ alle vores spÞrgsmÃ¥l, o... ãã£ãšèŠã
Vores stÞrste anbefaling til Jura Docs. Vi har netop afsluttet vores fremtidsfuldmagter hos notaren. Alt har fungeret til ug og vi valgte at betale 285 kr ekstra for at J.D. gjorde papirerne klar til... ãã£ãšèŠã
Vi havde glÊden af Line fra Jura Docs som hjalp os med at udfÊrdige en Êgtepagt. Line var utrolig hurtig til at svare pÃ¥ mails, selv nÃ¥r vi skrev pÃ¥ sene tidspunkter og i weekenden. Alle vores sp... ãã£ãšèŠã
Vi har haft en rigtig fin oplevelse medâŠ
Vi har haft en rigtig fin oplevelse med et for os ukendt terrÊn. Vi har ikke pÃ¥ noget tidspunkt fÞlt os usikre eller âefterladt pÃ¥ perronenâ
Vores fremtidige fuldmagts bÊrer er ej heller i tvivl om deres opgave.
Stor tilfredshed -vi anbefaler..Jura Docs
Stor tilfredshed med hjÊlp/vejledning i forbindelse med oprettelse af fremtidsfuldmagter - og feedback efter tinglysning af samme...Vi anbefaler gerne
Nemt og hurtigt
Det var nemt og gik hurtigt med at få lavet en fremtidsfuldmagt.
Hej jeg vil gerne give tusind roser
Hej jeg vil gerne give tusind roser, det var hyggeligt og en godt forberedt notar, og vi fik god vejledning, og vagterne skal også lige have en rose for deres venlighed og humÞr, vi var glade og tilfredse da vi gik, tak for det,
Professionel og hurtig behandling
Professionel og hurtig behandling. Med gode uddybende beskrivelser i forhold til processen. Jeg har vÊret meget tilfreds.
Har fÃ¥et en dejlig professionelâŠ
Har fået en dejlig professionel betjening, og giver selvfÞlgelig 5 stjerner.FuldmÊgtign var forberedt på at vi kunne have glemt noget og tog det med er smil, da jeg manglede at godkende noget, gav mig god vejledning, så selv om der var flere opgaver en varslet blev det taget med et smil selv om det var fredag. Min bedste anbefaling.
God weekend
Mvh Peer
Meget professionelt udfÞrt arbejde samtâŠ
Meget professionelt udfÞrt arbejde samt behagelig kommunikation
Fungerer virkelig godt og nemt
Jeg har vÊret yders tilfreds
Jeg har vÊret yders tilfreds. Fået en flot og kompetent behandling. Kan varmt anbefales .
Venlig hilsen
Gertrud Wandall
Nemt og sikkert at fÃ¥ lavet enâŠ
Nemt og sikkert at få lavet en fremtidsfuldmagt, som giver tryghed fremover
Super hurtig og god hjÊlp tilâŠ
Super hurtig og god hjÊlp til fremtidsfuldmagt
Super nemt og meget kompetent
Super nemt og meget kompetent. De bedste anbefalinger herfra
Meget professionel behandling
Meget professionel behandling, og samtidig meget behagelig betjening.
Blev betjent af en rigtig sÞd og venligâŠ
Blev betjent af en rigtig sÞd og venlig dame, som talte med et let forståeligt sprog og lyttede og besvarede mine spÞrgsmål.
Tusind tak
Super nemt m fremtidsfuldmagt ð
On-line fremtidsfuldmagt.
Jeg fik min fremtidsfuldmagt ordnet on-line let og uden besvÊr. De var sÞde og flinke, da jeg var i tvivl om et par punkter, og hjalp mig hurtigt via telefonen.
Kan ikke gÞres bedre
HjÊlpsomme og hurtige hele vejen i forlÞbet med fremtidsfuldmagter
Hurtigt og nemt kan varmt anbefales.