Köpte Jureskogs köttfÀrs, i en sÃ¥n dÀr plastkorvsförp. .. - I pannan simmade (!) sedan fÀrsen i ett rikligt fettbad..!!! Totalt superÀckligt! Jag kontaktar sedan dem, alltsÃ¥ firman, och blir dÀr a... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Vi Ã¥t pÃ¥ jureskogs i Skövde. Hamburgarna var vÀldigt flottiga och baconet pÃ¥ min var inte stekt. I stort sett alla bord var kladdiga. Vi fick stÀda för att kunna sitta dÀr. NÀr jag gick pÃ¥ toaletten... ãã£ãšèŠã
BestÀllde en bacon burgare, burgare var klar pÃ¥ 2min fick rÃ¥tt flÀskkött, baconet var alltsÃ¥ totalt rÃ¥tt. Visade det till personalen som var ignorant och sa att det iaf var marinerat.. det betyder ju... ãã£ãšèŠã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Hemsk upplevelse
Hemsk upplevelse. Dålig kvalité på maten och kartong muggar, kartong sugrör, kartong burkar.
Hade köpt en mycket dyr vÀlhÀngdâŠ
Hade köpt en mycket dyr vÀlhÀngd ryggbiff som jag stekte till perfektion. Ãppnade en burk av Jureskogs bea som jag tÀckte med Bea.
TVI!
Invasiva frÀmmande smaker. Var det en imitation av sauce café d paris som jag fått. Nej det stod Bearnaise.
Vill du ha dyrt kött kidnappat av en helt frÀmmande kryddblandning så Àr detta såsen för dig. Givetvis hamnade den i den biologiska soppåsen och får jÀsas till något som inte förstör en middag. Att kalla denna sås för Bearnaise Àr vilseledande och bÀddar för besvikelser. Byt namn nu eller dra in produkten
Jureskogs köttfÀrs = Totalbotten!!
Köpte Jureskogs köttfÀrs, i en sån dÀr plastkorvsförp. ..
- I pannan simmade (!) sedan fÀrsen i ett rikligt fettbad..!!!
Totalt superÀckligt!
Jag kontaktar sedan dem, alltså firman, och blir dÀr av en medÀgare tilltalad som en påse kattlort. "Way to go, burgerman!"
Birsta, Sundsvall. Aldrig mer!!!!
Var på restaurangen i Birsta, Sundsvall. Bytte bröd mot det som kallades "salladsbröd". VÀntade mig ett wrap som går hålla i handen men allt var nedtryckt i en pappburk och fick mödosamt fiskas upp med kniv och gaffel av trÀ. Restaurangen hade en behållare med tabasco sås vid ketchupen men den var tom. Påtalade detta för personal som sa -jag ska fylla på. Detta skedde inte under vårt besök men den gÀspande anstÀllda stod och stirrade på en skÀrm i vÀntan på nÀsta order i den nÀstan tomma restaurangen istÀllet för att serva dom gÀster som fanns. Aldrig mer kommer jag slösa bort mina pengar på detta totalt undermåliga etablissemang. Om mitt namn var associerat med denna restaurang skulle jag byta namn. Uruselt och inte ens vÀrt den enda stjÀrnan som hÀr lÀmnas.
Totalt bedrövligt av en stjÀrnkock somâŠ
Totalt bedrövligt av en stjÀrnkock som åkt runt i hela USA för att hitta den perfekta burgaren. Att Àta en burgare som dryper av fett och brödet har konsistensen av en Karl-Johan svamp.
Detta var första och sista gÃ¥ngenâŠâ
Rått flÀsk
BestÀllde en bacon burgare, burgare var klar på 2min fick rått flÀskkött, baconet var alltså totalt rått. Visade det till personalen som var ignorant och sa att det iaf var marinerat.. det betyder ju inte att det Àr tillagat. Usch o fy första och sista gången.
BestÀllde hemleverans
BestÀllde hemleverans. Maten lite kall men det får man ju rÀkna med. NÀstan brÀnda kycklingvingar. Det glutenfria ris brödet var riktigt torrt
Ok mat
Ok mat, inte jÀttegod, konstig sammansÀttning i smaker. Va dÀr innan lunchtid, alla bord var smuliga. KÀndes som det var en smutsiga hinna överallt, kÀnns inte rent alls dÀr inne. Bananflugor runt drickastationen i början på april. En gÀst hade med sig hund in. Ingen sa till.
Detta va restaurangen i Mjölby.
Maten lika dÃ¥lig som Jureskog i ShaolinâŠ
Maten lika dålig som Jureskog i Shaolin heroes
Vi åt på jureskogs i Skövde
Vi åt på jureskogs i Skövde. Hamburgarna var vÀldigt flottiga och baconet på min var inte stekt. I stort sett alla bord var kladdiga. Vi fick stÀda för att kunna sitta dÀr. NÀr jag gick på toaletten så var det överfullt i papperskorgen och toalettstolen och golvet nedanför var nedkissade och förmodligen annat också. Jag kommer aldrig mer Àta dÀr.
Jureskog borde åka dit o kolla lÀget.
Vi var i Motala
Vi var i Motala , i januari . Köpte en burgare för 99 kr. SÀmsta någonsin. Vad fick man för 100 spÀnn.. ett tort bröd .. köttbiten den var god. Tillbehören , minns fa inga .. å detta för 99 kr . ????? Hutlöst , var ju vÀrt 20 spÀnn högst. Dit åker aldrig vi igen. Va ju inget folk dÀr heller . Bara snor ungar som stog å glodde. Fy fy fa vilket s stÀlle !!!!!
Helt smaklösa burgare
Helt smaklösa burgare, kryddburken hade visst flugit ivÀg. MajonnÀsen smakade noll. Trevlig kille som jobbade(Jönköping igår), kommudock aldrig Àta på Jureskogs igen.
Detta va första gÃ¥ngen jag provadeâŠ
Detta va första gången jag provade jureskog hamburgare.
Den lÀt mycket god på menyn, en highfive.
Precis min smak.
Första tuggan, fy!
Inte god, tÀnkte det kommer snart med allt det goda.
Men nej.
Den va riktigt dålig, köttet dåligt, fadda smaker och varje tugga va en besvikelse.
Efter halva burgaren gav jag upp och slÀngde den trots att jag va hungrig.
TÀnkte att jag får Àta pommes frites en.
Men Àven dessa va dåliga, jag åt upp halva.
De va av billigaste och sÀmsta möjliga kvalitet.
Detta va nog den sÀmsta hamburgaren jag Àtit.
Jag skulle skÀmmas om jag serverade denna.
Fy.
Jag blev så besviken att jag ringde en kompis för att berÀtta.
Han hade upplevt det precis lika!
Att denna kedja överlever Àr förvånande.
Vi Ã¥t tvÃ¥ high-five menyer i SkövdeâŠ
Vi åt två high-five menyer i Skövde idag, burgarna var så brÀnda så det knastrade nÀr man åt samt dröp i fett.
Klagade och fick en utbytt, den var något bÀttre men långt ifrån bra.
Vi Àr ej några gnÀllspikar men vi återkommer nog aldrig.
185 kr för en burgare som smaked noll
185 kr för en burgare som smaked noll. Den lokala bensinmacken gör godare hamburgare.
Köpte dagen burgare meny i TrollhÀttanâŠ
Köpte dagen burgare meny i TrollhÀttan idag, Hamburgerbröd o hamburgare flöt i fett. Aldrig fÃ¥tt sÃ¥ dÃ¥ligt tidigare. Svaret nÀr jag kommenterade det varâatt det blir lÀtt sÃ¥â. Fick en ny meny som var bÀttre men hamburgarna steks i för mycket fett. Synd för kvaliten pÃ¥ köttet Àr inte dÃ¥ligt.
Smaklöst
Riktigt dålig mat, försökte ge en andra chans men nÀ, det var lika dåligt som första gången
Maten var smaklös
Maten var smaklös. Kycklingen var slirvig. Smutsigt i lokalen. Jag undrar om inte Jureskog skulle bli upprörd om han förstod hur dåligt det var.
Vi kommer tyvÀrr inte tillbaka.
Den tråkigaste hamburgaren jag Àtit.
Den trÃ¥kigaste hamburgaren jag Àtit.. bara en ostskiva. Milkshaken smaklös o mest en massa skum. Dippen sÃ¥dÀr. Pommesen ok. Definitivt inte vÀrt 147kr. Första o sista gÃ¥ngen jag Àter pÃ¥ Jureskogs.. sÃ¥ besviken.. hoppades pÃ¥ en smakupplevelse ð
Tycker inte hamburgaren smakade gott
Tycker inte hamburgaren smakade gott. Då Àr de vanliga kedjornas burgare godare.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ