Kabeldirect レビュー 184

TrustScore 5段階評価の4.5

4.6

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Laatst heb ik bij kabeldirect een aantal videokabels van 5 meter besteld. Bij levering bleken helaas niet de juiste kabels geleverd. Na contact met de helpdesk bleek dat er 2 types vermengd te z... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Wat een Top bedrijf, de site was duidelijk en uitgebreide informatie, ik had toch nog wat vraagjes en die hebben ze snel via whatsapp beantwoord. Artikel besteld en de volgende dag al binnen met de t... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Prijs/kwaliteit zit goed. Maar vooral: de communicatie verliep heel vlot, pakket had vertraging en werd uiteindelijk niet geleverd door een fout bij de postdienst. Pakket werd onmiddellijk opnieuw o... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Ik ben altijd erg tevreden over Kabeldirect.nl. De service is uitstekend vriendelijk, snel en elke keer betrouwbaar. Ik heb meerdere keren besteld en de producten zijn altijd van topkwaliteit en preci... もっと見る

企業情報

1. 電子機器店

当該企業による記述

Kabels en andere accessoires kopen doe je bij Kabeldirect. Een groot aanbod HDMI kabels, Optische Toslink en andere audiokabels, TV muurbeugels, Sonos en andere luidsprekerbeugels en nog veel meer. Graag tot ziens bij Kabeldirect.nl!

連絡先

通常24時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Betrouwbaar en snel

Kabels besteld rond 20:00 en volgende dag binnen.

Bedankt

2019年8月7日

Kabeldirect からの回答

Zo hoort het Tilly, tot snel!

Top service!!!

Top service!!!

Nadat ik mailtje stuurde over een bestelling die niet compleet was werd ik vriendelijk en zeer behulpzaam geholpen. Bestelling werd gelijk in orde gemaakt en verzonden, inclusief een excuus briefje met een lekker stuk chocolade erbij. Dit is pas service.
Groetjes Margo Maessen

2019年7月19日

Kabeldirect からの回答

Hey Margo, wat fijn dat we je goed hebben kunnen helpen. Hopelijk heeft de chocolade gesmaakt. Fijne dag nog en hopelijk tot ziens!

5つ星のうち5の評価

Zeldzaam goede service. TOP !

Hier kunnen andere internet aanbieders op de les gaan om te leren hoe het moet !
Per vergissing had ik een bestelling voor afhalen ingegeven. Een mailtje met de vraag hoe het op te lossen, werd zeer snel beantwoord met duidelijke instructies hoe ik de (kleine) verzendkost nog kon toevoegen, zodat de bestelling toch kan worden verzonden.
Duidelijk, vriendelijk, correct en snel.
TOP !

2019年6月29日
5つ星のうち5の評価

Snelle levering. Vragen snel beantwoord en goede ondersteuning gehad per mail.

2019年4月15日

Kabeldirect からの回答

Beste Marga, wat leuk dat je een review achterlaat en dat alles naar wens is. Dit is ook waar wij naar streven. Een fijne dag gewenst!

5つ星のうち5の評価

Ik had een laadkabeltje besteld voor fitbit Alta hr

Ik had een laadkabeltje besteld voor mijn fitbit horloge die ik na 1 week kwijt was geraakt. Kabeldirect bleek de goedkoopste leverancier, maar ook van goede kwaliteit👌🏽 Bestelling de volgende dag ontvangen. Zeker aan te bevelen👍🏽

2018年11月21日

Beste klant,

Hartelijk dank voor deze review!

Goed te horen dat zowel de prijs als de kwaliteit én de snelheid van leveren je goed is bevallen. Daar doen we het uiteindelijk voor : op allerlei fronten de klant zo goed mogelijk te helpen. Ik zou zeggen: 'zegt het voort' :)

Dave
www.kabeldirect.nl

5つ星のうち2の評価

Een niet te herhalen ervaring

Een niet te herhalen ervaring

Voor de eerste keer een bestelling gedaan bij kabeldirect. Bestellen en direct betalen is geen probleem maar de levering is een ramp.
De items waren in stock dus konden snel geleverd worden (wat een + was aangezien ze ik dringend nodig had). Maandag een mail ontvangen dat de items verzonden waren en dat deze de volgende dag zouden aankomen.
Niets aangekomen op dinsdag, woensdag en donderdag. Eindelijk vrijdag geleverd.
Donderdag contact opgenomen met de klantendienst via mail, tot op dit moment nog geen reactie, correct is dit niet.
Bijna 4euro verzendingskosten betalen voor een snelle levering is nog aannemelijk (veel bedrijven werken met gratis verzending), maar moeten betalen voor verzending en dan geen track & trace aanbieden is wel veel, daarenboven is meer dan 4 dagen leveringstermijn niet echt snel te noemen.

Dus voor mij de eerste en laatste keer met dit bedrijf

2018年10月19日

Chocolade reep!

In eerste instantie een verkeerd kabeltje ontvangen, foutje, moet kunnen, we zijn nu eenmaal allemaal maar mensen.

Na een e-mailtje meteen antwoord gekregen en de juiste kabel zou opgestuurd worden.

Zojuist het juiste kabeltje ontvangen, inclusief een handgeschreven excuus én een chocolade reepje. Grote klasse als je het mij vraagt!

2018年9月12日

Klantenservice kabeldirect, 3,5mm jack

Door een geleverde stekker, met een licht afwijkende afmeting, was er lichte schade aan mijn laptop ontstaan. Na contact met kabeldirect hebben ze hier intern onderzoek naar gedaan. Zij hebben hierop de leverancier gecontacteerd. De leverancier zei na intern onderzoek niks afwijkends te kunnen vinden, maar kabeldirect had zelf al geconcludeerd van wel. Uit coulance hebben zij uit eigen zak mijn onderdeel vergoed, een bedrag gegeven voor de tijd die ik ermee kwijt ben om het onderdeel in mijn laptop te zetten, nieuwe stekkers en een excuusbriefje met wat chocolade. Ik was verbluft door deze mate van service. Chapeau!

2018年7月25日

Top service

Twee kabels besteld, eentje werkte goed de andere helaas niet. Contact opgenomen met kabeldirect, ze hebben direct een nieuwe verzonden. Deze werkte goed! Goeie service niks op aan te merken.

2018年6月29日
5つ星のうち1の評価

Geen goede ervaring met Kabeldirect!

2018年3月9日

Beste M,

Hartelijk bedankt voor uw review.
Erg jammer om te lezen dat u geen goede ervaring met ons heeft gehad. Mijn excuses voor het ongemak.

Ik ben heel erg benieuwd wat er is gebeurd en wil er graag alles aan doen om dit netjes met u op te lossen.
Heeft u voor mij uw bestelnummer en contactgegevens zodat ik eea kan nakijken en erop bij u kan terugkomen?
Ik heb via Trustpilot meerdere malen contact met u proberen op te nemen, maar ik krijg van u helaas geen reactie.

Ik hoor heel erg graag van u.

Davy Heuts
Kabeldirect.nl

5つ星のうち5の評価

21 uur besteld volgende dag 9:30 in …

21 uur besteld volgende dag 9:30 in huis, kijk daar hou ik van. Verder goedkoopste die ik kon vinden dus helemaal blij met de service. Ons bedrijf heb je binnen als klant!!

2017年12月11日

Kabeldirect からの回答

Bedankt voor je leuke review Bas!
Groetjes,
Davy van Kabeldirect

Zeer slecht ervaring met kabeldirect.nl

Zeer slecht ervaring met kabeldirect.nl
Bestelling niet op tijd geleverd.
Klantenservice maakt het niet uit en zou niets doen om het probleem op te lossen.
Zeker niet een bedrijf dat u kunt vertrouwen.

2017年4月1日

Bedankt voor uw review.

Helaas kunnen wij uw naam niet terugvinden in ons klantenbestand. Om er zeker van te zijn dat u bij ons heeft besteld wil ik u daarom vragen of u ons kunt voorzien van een ordernummer of klantnaam die bij ons in het systeem staat.

Over het niet tijdig afleveren van bestellingen kunnen wij in ieder geval alvast het volgende aangeven:
Wij zijn afhankelijk van onze toeleveranciers en vervoerders waardoor we in uitzonderlijke gevallen niet volledig invloed hebben op de afleverdatum. Echter doen wij er alles aan om de producten zo snel als mogelijk bij onze klanten te krijgen. Ik kan in ieder geval aangeven dat wij in alle gevallen een reële oplossing bieden aan onze klanten.

Graag zien we dat u contact met ons opneemt om gezamenlijk tot een oplossing te komen.

In afwachting van uw reactie.
Eric van Kabeldirect.nl

Snel en goedkoop

Ik was op zoek naar een usb kabel van 5 meter. Gevonden bij kabeldirect voor een mooie prijs. Besteld en de volgende dag in huis. Super blij mee :)

2017年2月7日

Kabeldirect からの回答

Bedankt voor je leuke review Nicole!
Groetjes,
Davy van Kabeldirect

Waardeloos

Waardeloos om 30% restockingkosten te moeten betalen bij een verkeerde bestelling. Alleen maar omdat er een naam van het bedrijf is genoemd. Bedrijfsmatig bestellen heeft dus alleen maar nadelen. Geen korting, vooraf betalen. Ronduit waardeloos. Ondernemers blijf hier weg. Mij zie je hier nooit meer terug.

2017年1月3日

Bedankt voor uw review.

Wij hebben telefonisch en per ticket uw retouraanvraag besproken. Hierin hebben wij ook diverse oplossingen aangeboden, een hiervan biedt u zelfs de mogelijkheid om de restockkosten volledig te laten vervallen. Wij houden ons volledig aan de regels van het webshop keurmerk, maar wij willen u graag tegemoet komen, hierop ontvangen wij geen reactie meer. De zakelijke algemene voorwaarden hebben wij netjes vermeldt op onze website, deze kan iedereen doorlezen. Tevens had u de mogelijkheid om een zakelijk account aan te vragen, u heeft zelf gekozen om vooruit te betalen, ook hebben wij netjes een staffelkorting afgegeven bij de door u bestelde producten.

Kabeldirect wenst uw retouraanvraag netjes met u op te lossen.

In afwachting van uw reactie.
Sven van Kabeldirect.nl

5つ星のうち5の評価

Top service en niets teveel gevraagd. Ik kan Kabeldirect bij iedereen aanbevelen!

Ik had een probleem met een adapter van een kostbaar led paneel die niet bij Kabeldirect was gekocht. De led leverancier kon mij ook niet meer verder helpen omdat het paneel niet meer leverbaar was. Het zag er bijna naar uit dat ik het led paneel nooit meer kon gebruiken. Davey heeft zich alle moeite genomen om mij te helpen en mij zelfs gevraagd om het ledpaneel mee naar het bedrijf te nemen. Uiteindelijk heeft hij de juiste adapter voor mij gevonden. Ik heb nog steeds veel plezier van het paneel. Super service van Davey en Eric.

2016年12月9日

Super winkel

Groot assortiment voor een uitstekende prijs en lage verzendkosten wat een groot pluspunt is! Verzending netjes binnen een dag, wat ze ook beloven. Aanrader!

2015年9月26日

Supersnel

Kabel binnen 18 uur in huis en een mailtje van tevoren dat het in de brievenbus past, dus geen gewacht op een besteldienst!

2015年1月9日

Goed

Ik heb hier een tijdje terug een DVI Naar VGA Adapter besteld.
Netjes geleverd en vlot!
Maar wat ik niet wist is dat ik deze adapter niet op mijn videokaart kon aansluiten.
Dus verder een goed bedrijf!

2014年2月21日

Super !

Al meerdere bestellingen gedaan hier, super kwaliteit, ook nog eens zeer betaalbaar in vergelijking met alle andere winkels.

2013年10月18日

Trustpilot エクスペリエンス