レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi var fire der havde kÞbt 3 retters deals til Cafe kapers, de var sÃ¥ flinke at flytte fristen for brug af dem, da jeg havde nogle komplikationer efter en operation. Vi ankom til aften og... もっず芋る

Koldt og alt andet end hyggeligt lokale. To tjenere der godt ku bruge et kursus i opmÊrksomhed pÃ¥ gÊsterne - de fÃ¥ der var. Og sÃ¥ lige 53.- for et glas danskvand, karaffel/stor flaske fÃ¥s ikke. MÃ¥ ogs... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. レストラン

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Hos Kafe Kapers har du mulighed for at spise en lÊkker brunch buffet eller sammensÊtte en menu alt efter stÞrrelsen på din sult. Nyd evt. en varm latte, iskold fadÞl eller et glas vin i solen? Kapers tilbyder et stort udeservering område, hvor du kan sidde og nyde solens stråler eller lune dig under varmelamperne de kÞligere dage. Vores flotte glaspavillon byder på både spisested eller blÞdere gemakker, hvor du kan nyde en drink eller cocktail i sofaerne. Vi glÊder os til at se Jer Kapers

3.9

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

113件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 42に回答しおいたす

通垞1週間以内に回答

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Simpelthen for dårlig service

Simpelthen for dårligt, at man ikke kan bytte rÞrÊg ud med to spejlÊg, når der er flÞde eller mÊlk i rÞrÊggen og man er laktose intollerant - isÊr når man gÞr en meget lidt smilende tjener opmÊrksom på årsagen.

2021幎10月18日

KÊre Tonny
Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse af dit besÞg.
Vi gÞr altid vores bedste for at imÞdekomme gÊstens Þnske.
Derfor vil vi beklage og vi vil straks fÞlge op på det..
Jeg vil gerne sende dig en mere personlig undskyldning.
Hvis du kunne have interesse i dette så send gerne en mail til info@kafekapers.dk ATT:KF

De bedste hilsner
Kapers

Jeg holdt min sÞns 15-Ã¥rsfest pÃ¥ Kapers

Jeg holdt min sÞns 15-årsfest på Kapers til middag i går. Vi var 19 mennesker og fik fÞrst velkomstdrink og derefter en fremragende 2-retters menu, som var udvalgt i samarbejde med Restaurantchef og kÞkkenchef.
Det hele spillede bare, personalet var sÞde og opmÊrksomme og professionelle.
Det er ikke sidste gang jeg holder et arrangement på Kapers.

2021幎10月3日
自発的なレビュヌ

Jeg er ellers en trofast kunde igennem

Jeg er ellers en trofast kunde igennem de sidste mange mange mange år.
Men de sidste 2 gange jeg har forsÞgt at komme ind og hygge mig på Kapers har jeg valgt at gå min vej igen. De unge kvindelige tjenere har vÊret totalt ligegyldige med mig og min gÊst. De begynder at diskutere covid regler og man får bare et Nå! Med på vejen. Måske man skulle Þve sine medarbejdere på at udvise lidt hÞflighed overfor kunden. Det er trods alt kunden der sÞrger for at de har et arbejde. Ind imellem er man heldig. Så er de gode og sÞde på arbejde og så er det et skÞnt sted at sidde og nyde livet.

2021幎8月30日

KÊre Vivian

Tak fordi at du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse efter dit besÞg.
Vi er kede af at lÊse, hvis vores tjenere ikke har udvist den service vi Þnsker at give vores kÊre gÊster.
Vi vil meget gerne fÞlge op på det hurtigst muligt.
Derfor ville vi sÊtte pris på, hvis du ville sende os en mail med en beskrivelse af tjeneren samt dato og ca. tid for besÞget, så vi kan fÞlge op på det.
Mail info@kafekapers.dk ATT: Kathrine . Så vil vi også gerne sende dig en mere personlig undskyldning via mail.

Igen - vi beklager.

Mange hilsner
Kafe Kapers

DÃ¥rlig service, og dÃ¥rligt smÞrrebrÞd!! ØV!!

Har du nogensinde bestilt et stykke smÞrrebrÞd, som bliver serveret uden smÞr, og ovenikÞbet pÃ¥ det mest tÞrre rugbrÞd (Det smagte som om pakken havde vÊret Ã¥ben i flere dage🀢)? - VELKOMMEN TIL KAFE KAPERS!!

Da jeg tager fat i tjeneren, og fortÊller om den dÃ¥rlig oplevelse af maden pÃ¥ en pÊn og hÞflig mÃ¥de, spÞrg han mig “Hvorfor har du ikke sagt det?” Mit svar er “Jamen ingen tjener har vÊret til at komme i kontakt med, eller pÃ¥ noget tidspunkt henvendt sig, og spurgt ind til maden” (Tjeneren blev flov) - og tegn pÃ¥ dÃ¥rlig service.

Det er sÃ¥ synd, at man ikke kan drive en café bedre, og hÊve service niveauet, og kvaliteten af maden, nÃ¥r caféen er sÃ¥ besÞgt, og ligger i hjertet af Østerbro.

Jeg har besÞgt caféen så lÊnge jeg husker, og RIGTIG meget endda.

Hverken en undskyldning for ringe mad, eller en kaffe som plaster på såret blev der givet

2021幎8月24日

KÊre Stine,

Mange tak fordi, at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse.
Vi beklager meget og vil fÞlge op på det med det samme!

Vi får normalt ros for vores smÞrrebrÞd, men vi er kede af hvis den har fejlet ved din servering - det beklager vi selvfÞlgelig meget.

At vores service ikke har levet op til vores normale serviceniveau, er selvfÞlgelig ikke i orden og vi det kan vi kun undskylde for.

Som sagt vil vi fÞlge op på det med det samme både med kÞkken og tjenere..
Vi Þnsker at sende dig en mere personlig undskyldning.
Hvis du Þnsker at tage imod dette så send os meget gerne en mail på info@kafekapers.dk ATT: KATHRINE.

Igen beklager vi!

De bedste hilsner
Kapers

nej-tak!

Det eneste gode ved denne café er beliggenheden(!).
Jeg oplever d. 24.06.21, at der kommer en trick-tyv og henvender sig til vores bord og dermed får stjålet min telefon.
Da jeg henvender mig til caféen og fortÊller om hÊndelsen, fortÊller den unge medarbejder, at jeg desvÊrre er den 4. kunde, der har oplevet dette på deres cafe.
Jeg er den 4. kunde!!!!!! Jeg er i CHOK og fuldstÊndig mållÞs. Hvorfor har man ikke gjort noget ved dette problem lige siden? Du Þnsker at drikke en kop kaffe men det koster dine egendele. Der er hverken skiltet op, informeret eller hyret nogle vagter til overvågelse af denne mand, som de så godt kender efterhånden.
Jeg håber at ejeren af caféen har gjort sig nogle overvejelser omkring dette seriÞse problem, da det er grunden til at jeg aldrig kommer forbi lÊngere. Derudover har jeg delt den kedelige nyhed med mine bekendte og venner, således at de ikke oplever det samme.
Det er klart at trick-tyven vender tilbage, hvis han oplever, at der ikke engang er skiltet op (informeret) eller hyret nogle vagter til at holde Þje med sigÞjnerer som ham.
Derudover skulle jeg betale for min kop kaffe, som jeg ingen appetit havde til og dermed ikke drak en dråbe af.
Jeg har aldrig oplevet noget lignende og heldigvis for det!!!!!!

2021幎7月12日

Bord og service 😠😠😠😠😡

Havde bestilt bord til 10 personer d.20/6
Bordet var sÃ¥ givet til andre 😖sÃ¥ vi mÃ¥tte da lige stÃ¥ og vente
Ingen undskyldning el. Noget , total ringe service og mangel pÃ¥ bedre , de glemte lige at servere til fÞdselaren hov sÃ¥ mens vi andre 9 sad med vores mad ja sÃ¥ mÃ¥tte hun vendte 😀 og jeg kunne forsÊtte ,!!!! Igen var oplÊrt til at servere servicere gÊster !!!!
Det var simpelhen så dårligt på mange måder
Det er ikke i orden at de ikke er oplÊrt sÃ¥ de kan yde den service og servering, der skal vÊre pÃ¥ stedet !!! Kan ikke anbefale dette sted

Men ellers et hyggeligt sted

2021幎6月21日

DÃ¥rlig ledelse

Man bestiller bord til 10 personer til 20/6 og fortÊller det er en fÞdselsdag, og vi ringer for at bekrÊfte vi bliver 10 personer flere timer fÞr vi ankommer. Da vi ankommer, var der ikke engang dÊkket op. Da så maden kommer, kommer det ikke samtidige, så fÞdselaren for ikke maden, fÞr nÊsten halvdelen af selskabet er nÊsten fÊrdig med og spise. udover det, har personalen, slet ikke lÊrt og servere. Den unge tjener beder dem som sidder i enden af bordet og giv maden videre( Det er ikke tjeneren skyld, men ledelsen og kun dem). Ikke nok med det var maden under al kritik. Alle burgerne var mere end welldone. Rib eye som skulle vÊre medium rare var nÊsten welldone. jeg har selv vÊret i branchen i mere end 20 år, har aldrig oplevet noget så amatÞragtigt, og så dårlige ledelse.

2021幎6月21日

KÊre Men Lee
Mange tak fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse af Jeres besÞg på Kapers.
Vi beklager meget og vil straks fÞlge op på det.
Vi Þnsker at give dig en mere personlig undskyldning. Hvis dette kunne have interesse så send meget gerne en mail til info@kafekapers.dk ATT: KF

Igen - vi beklager meget.

Mange hilsner
Kafe Kapers

Bestilte 2 stykker smÞrrebrÞd til 139

Bestilte 2 stykker smÞrrebrÞd til 139 kr.
Det ene stykke med hÞnsesalat havde lidt “sur” smag og bacon var blÞdt og ikke ordentlig stegt og var anrettet virkelig kedeligt. Andet stykke med roastbeef var garniture klasket ovenpÃ¥ i en pÊrevÊlling. Begge stykker var serveret pÃ¥ verden mest kedelige rugbrÞd.
Til gengÊld ventede vi rigtig lÊnge både på mad og på regning.

2021幎5月22日
自発的なレビュヌ

Terrible attitude of personnel.

Terrible attitude of personnel.
We were 2 families (2 babies and 4 adults) who wanted to have lunch. First they gave us super small sofa in the corner, never the less place was almost empty and after we all took ours and babies clothes off, were ready make an order one of the waitress came to our table and said we couldn't sit together because of security reasons in case of fire. We asked how else we should sit to be together, they suggested sit at 2 different tables with condition that one person should sit on the sofa and another on the chair on another side of the table. When we asked how can we do it with 2 babies who should be supervised and fed by one of the person they suggested us to leave because they have no options for us.
Again, place was almost empty (no surprise why). So we had to leave.
Will definitely not recommend to anyone and will never go there again.
We walked a bit further and found another place Ristorante L’Imperatore CPH where they welcomed us with our strollers, brought us 2 baby chairs in no time. The food was excellent, we got our orders very fast, they suggested pasta for kids and our toddlers absolutely loved it. We had seafood pasta, beef meat with truffle sauce and mushrooms and everything tasted yammi, portions were big. Tiramisu and coffee were excellent way to finish our meals. Staff were super friendly, we truly enjoyed our time there and if you will be in neighbourhood by all means go there (100m away from Kapers), you will be pleasantly surprised and for sure avoid Cafe Kapers!!!!
Cafe Kapers is sad, kids and family not friendly place! Shame on you!

2020幎11月8日
自発的なレビュヌ

Alt alt alt for langsom betjening

Har besÞgt Kapers to gange på to uger. Begge gange måtte vi gå uden at få alt vi havde bestilt - vi lÞb ganske enkelt tÞr for tid pga uendelig langsom betjening. I dag havde vi bestilt en hovedret og en dessert. På 1,5 time nåede vi kun hovedretten.

2020幎10月2日

Hej Kafe Kapers

Hej Kafe Kapers
Verdens dårligste service vi var fire kammerater vi skulle ind og have en kop kaffe hos jer tjeneren sagde at vi skulle kÞbe noget mad for at kunne sidder indenfor ny regl ellers må vi sidde udenfor i (regnvejr) og der var masser plads indenfor så det blev ikke til nogen kaffe kun en dårlig oplevelse tusind tak.
må sige at jeg aldrig har oplevet noget lignede det er jo en kaffebar.
total dårligste service!! 16/11-2019 om aften.

2019幎11月16日

Utrolig dårlig service!

Får at vide at de kun serverer til spisende gÊster indenfor. Skal man kun have kaffe el.lign er det udenfor. I mÞrket. I oktober måned. Med alle rygerne.

Adspurgt om det ikke er ok at jeg sidder indenfor indtil de skal bruge bordet, svarer tjeneren desvÊrre. Der er ca. 10 ledige borde...

Underlig forståelse af begrebet ‘kundeservice’.

SÊtter aldrig mine fÞdder dér igen!

2019幎10月23日

L*rte sted

L*rte sted. Vi kommer 21:30, fÃ¥r fÞrst mulighed for at bestille lidt over 22, derfor fÞr vi afvide af en lille uprofessionel tjener med attitude pÃ¥, at deres kaffemaskine lukker KLOKKEN 22 i OKTOBER MÅNED. Kommer aldrig igen🀬

2019幎9月27日
自発的なレビュヌ

Det er de mest uprofessionelle ansatte

Det er de mest uprofessionelle ansatte, man skal selv sÞge dem for at bestille selvom de INGEN ting laver! Og når de kommer med drikkevare og bestik bliver det bare stillet samlet på bordet, så kan vi jo selv finde ud af det. Og ventetiden på maden? Ja den kan man vente lÊnge på, selv når de ikke har travlt. De har mere travlt med at pjatte med hinanden end at arbejde.. mÊngden af mad kontra pris, helt i vejret! Det er pisse Êrgelig, for hver gang jeg er kommet her, er kvaliteten dalet desvÊrre..

2019幎8月17日

KÊre Peter,
Vi er meget kede af, at hÞre om din oplevelse - det er bestemt ikke med sådan en fÞlelse vi Þnsker vores gÊster skal gå fra os. Vi Þnsker at fÞlge op på det med det samme!
For at fÞlge op på det vil jeg meget gerne hÞre om hvilken dag og ca. tidspunkt Jeres besÞg var.
Vi vil blive rigtig glade for at hÞre om ovenstående til mail info@kafekapers.dk ATT Kathrine

Vi beklager igen.

Kafé Kapers

DÃ¥rlig service!!

Ikke et sted jeg vil anbefale. Cafe Kapers har vÊret vores stammested i flere år, men eftersom de har fået ny ejer er det blevet et lortested. BÞrnemenuer er egnet til stÞrre bÞrn, der er ikke så meget udvalg. At man ikke må have eget mad med til et barn på 2 år siger alt om - de forlanger et barn på 2 år skal sulte....
Dårlig service, dårlig behandling, lang ventetid, langt fra bÞrne venligt.

2019幎6月10日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。