En vinsmagning, hvor det hele gik op i en hÞjere enhed. Fantastisk mad, perfekt afstemt vin â og ikke mindst historierne bag. Det er lige prÊcis dét, der lÞfter en aften fra god til noget... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
PostNord Þdelagde min pakke med vin og med det samme sendte LBV en ny pakke og jeg havde vinen dagen efter. Super god service!
Var til en fantastisk vinsmagning med mad mÃ¥ sige at bevÊrtningen var fantastisk maden vi fik var + 5 vinen var tilsvarende afstemt til maden fantastiske + 5 De nye lokaler i kÊlderen er fantasti... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
BjÞrnen har de vine som vi efterspÞrger - og ofte til en fornuftig pris sammenholdt med kongulegaerne. Som altid fÃ¥r vi en gesvindt behandling og fÃ¥ dage efter ordren kommer landposten med vel-emballe... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ludv. BjÞrns Vinhandel's historie går helt tilbage til 1760 og er dermed Danmarks Êldste vinbutik. Vi ligger i hjertet af KÞbenhavn, nÊrmere bestemt på H.C. Andersens Boulevard lige ved Langebro. Vi servicerer HORECA, andre vinhandlere og såvel små som store erhvervsvirksomheder. SidstnÊvnte er noget af det vi gÞr meget ud af, og vi er i dag leverandÞrer til mange af de helt store banker, private og offentlige virksomheder samt stat og kommune. Herudover udgÞr private kunder en ikke ubetydelig del af forretningen, både igennem vores fysiske butik og vores webshop. Netop webshop'en har udvidet vores geografiske rÊkkevidde og vi leverer derfor i dag gaver og pakker over hele landet og til alle postnumre. Navnet Ludv. BjÞrns Vinhandel symboliserer service og kvalitet. Kvaliteten er noget vi er meget kendt for, og derfor lÊgger vi heller ikke navn til hvad som helst. Du kan derfor fÞle dig tryg når du bestiller en vingave eller pakke her fra forretningen. Dette giver udslag i altid tilfredse kunder. Service er også et af vores nÞgleord. Vi har - som udgangspunkt - dag-til-dag levering i StorkÞbenhavn men qua vores placering kan vi også håndtere hasteordrer i Indre KÞbenhavn. Vi importerer 90% af vores sortiment direkte fra vingårdene og dermed producenterne. Derigennem sparer vi fordyrende mellemled, hvilket medfÞrer gode og konkurrencedygtige priser. Vi importerer fra de fleste vinproducerende lande med hovedvÊgt på spanske, italienske og franske vine. Men kig ind enten i butikken eller på webshoppen og find også vine fra andre lande, bl.a. udenfor Europa. Vi sÊtter vores kunder i hÞjsÊdet og modtager derfor altid gerne såvel positive som mindre positive tilbagemeldinger, således at vi fremadrettet kan optimere vores service. Vel mÞdt i Ludv. BjÞrns Vinhandel !!
H. C. Andersens Boulevard 42, 1553, KÞbenhavn V, ãã³ããŒã¯
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Min levering af 6 flasker vin fra Ludv. BjÞrns Vinhandel blev forsinket, da Post Nord smadrede pakken. Dette fik jeg besked på via en SMS en uge efter bestillingen, hvor jeg så blev bedt om selv at kontakte Ludv. BjÞrns Vinhandel.
Jeg tog derefter min cykel fra en forstad de 13 km ind til Lud. BjÞrn sammen med en passende cykeltaske og fik udleveret de 6 flasker vin.
I princippet helt OK.
Men jeg fik nu ingen tak fra Ludv. BjÞrn personalet for at have taget initiativ til at klare transporten af vinene selv. Der burde selvfÞlgelig have vÊret en ekstra flaske eller en proptrÊkker som ekstragave for svie og smerte.
Der var fx. en ekstra Cremant, da jeg fik smadret en vin-forsendelse fra Suenson Vin for et år siden, og selv hentede forsendelsen i SÞborg.
Derfor kun en stjerne til Ludvig for at vÊre lidt for arrogant i situationen.
KÊre Ludv. BjÞrns Vinhandel
Det er ikke korrekt at:
"Og i dit tilfÊlde gjorde vi hurtigt en ny levering klar til dig. En levering du valgte at afhente i vores butik."
Vi har overhovedet ikke vÊret i dialog om den smadrede forsendelse. Jeg havde kun fået en SMS fra Post Nord.
Jeg tog selv initiativ til at komme forbi jeres butik den 1. maj for at hente mine 6 flasker vin. Da jeg kom jeres butik, var I lang tid om at finde flaskerne frem på jeres lager. Der var ikke gjort en ny levering klar til mig. Vi lÞste det på dagen, som man siger.
Sorry to say it.
Hilsen Torben

Ludv. BjÞrns Vinhandel A/S ããã®åç
Altid en fornÞjelse at handle hos LBV. Kompetent sparring/rådgivning og gode priser

Ludv. BjÞrns Vinhandel A/S ããã®åç
BjÞrnen har de vine som vi efterspÞrger - og ofte til en fornuftig pris sammenholdt med kongulegaerne. Som altid får vi en gesvindt behandling og få dage efter ordren kommer landposten med vel-emballeret vin i solide papÊsker. Godt gået.

Ludv. BjÞrns Vinhandel A/S ããã®åç
En vinsmagning, hvor det hele gik op i en hÞjere enhed.
Fantastisk mad, perfekt afstemt vin â og ikke mindst historierne bag. Det er lige prÊcis dét, der lÞfter en aften fra god til noget helt sÊrligt.
Man sad nÊsten og kunne smage vinen, fÞr den ramte glasset â sÃ¥ levende og passioneret blev det formidlet. Det krÊver virkelig kompetence.
De nye kÊlderlokaler spiller maks â stemning, detaljer og kvalitet hele vejen igennem. Og ja⊠selv toilettet er en oplevelse i sig selv.
Michael fra Ludvig Vin styrede aftenen med sikker hÃ¥nd og stor viden â det mÊrkes.
En oplevelse der klart kan anbefales.
Bh Ranch

Ludv. BjÞrns Vinhandel A/S ããã®åç
Var til en fantastisk vinsmagning med mad må sige at bevÊrtningen var fantastisk maden vi fik var + 5 vinen var tilsvarende afstemt til maden fantastiske + 5
De nye lokaler i kÊlderen er fantastiske ikke mindst toilettet kong stolen med varme i sÊde
Michael fra Ludvig Vin styret arrangementet til + 5
Mvh Michael

Ludv. BjÞrns Vinhandel A/S ããã®åç
Har handlet fÞr og mÃ¥tte lige fylde lidt op igen af en af mine Pinot Noir favoritter. Det er altsÃ¥ god stil at blive kontaktet af den flinke chauffÞr der lige meddeler at mine vin stÃ¥r helt oppe pÃ¥ 4.sal foran min dÞr. Tak for vin igen og god gammeldags kundeservice - det kan sgu noget ðð·

Ludv. BjÞrns Vinhandel A/S ããã®åç
100% tilfreds med Roku gin.
God pris og hurtig levering ðð€©

Ludv. BjÞrns Vinhandel A/S ããã®åç
Trods de varer der er kÞbt til levering, ikke har givet den bedste bruttoavance, må jeg tage hatten af, for den service der der ydes. Tak til Ludv. BjÞrns Vinhandel. Kan kun anbefales.
Mh Preben, RÞdovre

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ