レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

We hebben online onze bank, met extra accesoires en een hocker besteld. De prijs was een stuk aantrekkelijker dan bij andere aanbieders. Communicatie ging allemaal per mail maar was altijd snel... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Online de opbergkast Helsinki Eikenhout 200 x 220 cm - Lichtbruin - besteld. Van te voren mailcontact gehad over de levering. Toch best spannend zo'n grote kast, hoe wordt deze geleverd. Heel... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Levertijd van het tv meubel was 5 dagen terwijl het bij anderen 8 weken moest duren. Het meubel was zeer goed ingepakt. Op één van de poten was een kleine reparatie te zien. Omdat we twijfelden of we... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

We hebben een prachtig wandkleed gekocht, hier zijn wij zeer blij mee. De levering heeft jammer genoeg bijna 3 weken geduurd. Uitgesteld verlangen zullen we maar denken. Wel nog even een tip. Bij d... もっず芋る

䌁業情報

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

Hele slechte service heb een tafel

Hele slechte service heb een tafel besteld voor ruim 800 euro’s. Hij komt helemaal beschadigd aan en nadat ik hun heb contact moet ik foto’s mailen en wachten op respons die uitblijft. Zelf er achter en dan zeggen ze wil je een vergoeding nou natuurlijk niet want het is geen krasje of deukje maar acht helemaal beschadigd aan de onderkant. Uiteindelijk niet uitgekomen zijn ze hun tafel komen halen en wouden ze helemaal niet nadenken over een oplossing. Die vrouwen die daar werken en je te woord staan als
Je belt zijn super onbeschoft en helpen je nergens mee. Zou daar niet bestellen als ik jullie was oplichters zijn het

2025幎5月26日

Maandag geleverd

Top bedrijf! Vrijdagmiddag een vraag gesteld, dezelfde middag nog antwoord én besteld!

Gevraagd of ze direct die maandag konden leveren en dat kon! Erg fijne communicatie en dus een snelle levering.

Super blij mee! Ik kom zeker terug wanneer ik weer wat nieuws op het oog heb ;)

2025幎4月16日
5぀星のうち1の評䟡

Barstoelen die in de aanbieding zijn

Barstoelen die in de aanbieding zijn op.de website zijn niet te leveren! Je kan ze wel bestellen en betalen maar achteraf hoor je dat ze niet leverbaar zijn. Dus opgepast en bel eerst of het nog wel op voorraad.is!!! Barstoel Cinema staat nog steeds op.de.website maar is niet leverbaar!!

2025幎4月8日

Súpertevreden!

Omdat Ede, de plaats waar Loft24 is gevestigd, voor mij niet 'bij de deur' ligt, wilde ik eerst zien wat voor bedrijf het was en ben ik bij de sobere, maar hele nette showroom wezen kijken. Daar heb ik relaxt en geheel vrijblijvend - en zonder dat er werd aangedrongen op koop - rond gekeken en kreeg ik desgevraagd ook gratis een stofstaaltje mee.

Achteraf gezien zijn alle twijfels die ik had overbodig geweest: vragen die ik had werden, zowel via mail als telefoon, snel en vriendelijk beantwoord, de bank die ik besteld had was hartstikke netjes ingepakt en is zonder beschadigingen afgeleverd en ... relaxte chauffeur Gerard heeft de hele grote bank behoedzaam binnen gezet.

Kortom: súpertevreden! Dank je wel, team van Loft24 :-)

2025幎3月14日

Klantenservice

Ik heb bij Loft24 twee salontafels besteld, maar deze werden beschadigd geleverd. Na direct contact met de klantenservice kreeg ik te horen dat ik óf moest wachten tot half april voor een vervangend product, óf de tafels op eigen kosten moest retourneren naar Ede.

Na wat verder contact is dit toch netjes opgepakt en worden de tafels kosteloos opgehaald. Bedankt voor de passende oplossing

2025幎3月6日

Top service

Prachtige stoelen besteld en optijd ontvangen. Zeer goede service en contact met de klantenservice I.v.m. de wijziging van de bezorgdatum!
Heel erg blij mee!

2025幎3月6日

We hebben bij Loft24 leuke teakhouten

We hebben bij Loft24 leuke teakhouten nachtkastjes en een haltafel gekocht. Het is geen verfijnd timmerwerk. Het is wel stevig maar nogal grofstoffelijk uitgevoerd. Ook de stalen poten zijn ongelijk; zelfs zo ongelijk dat de meegeleverde stelnoppen tekort schoten. Toch zijn we er tevreden mee. Loft24 geeft geen realistische informatie over voorraden en levertijden en stelde ons geduld op de proef.

2025幎3月10日

Zeer SLECHT bedrijf

Zeer SLECHT bedrijf. 2 salontafels besteld en beiden bezorgd met beschadigingen, na lang en vaak mailcontact te hebben gehad en aangeven dat mijn man terminaal ziek is, dus of er een beetje vaart achter gezet kon worden, hebben ze de tafels omgewisseld. Wat blijkt nu op de grote salontafel zit alsnog een duidelijke beschadiging. Contact opgenomen en inderdaad wordt gezegd dat dat zo hoort, nou zeker weten van niet. Daar zijn de salontafels ook veel te duur voor. Echt schandalig!!! En dan zou retourneren op eigen kosten moeten zijn, nou ik dacht het niet. Al moet ik er juristen bij halen, dat gaat niet gebeuren. Ik heb dit nog NOOIT zo meegemaakt bij een bedrijf. Ze zullen zo veel klanten over houden met deze service. Hoop dat via deze weg veel mensen bereikt worden en dat ze twee keer nadenken om hier iets te kopen.

2025幎3月15日
5぀星のうち3の評䟡

De levertijd van onze fauteuil

De levertijd van onze fauteuil verdiende bepaald geen schoonheidsprijs, het duurde enige maanden voordat deze werd geleverd. Maar eenmaal ontvangen bleek de kleur niet goed en is dat probleemloos gelukkig snel opgelost. We mochten de fauteuil omruilen voor een zelfde fauteuil maar dan in een voor ons betere kleur.
Eind goed al goed!

2025幎2月13日