Varorna motsvarade inte bilderna. VÀldigt Là NGSAM kundtjÀnst. Hoppas jag hinner fÃ¥ retursedeln innan returtiden gÃ¥r ut!!! Har Skickat dem TRE MAIL och bett om retursedel!. INGET SVAR om detta, me... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
I bought a product that was exactly what I expected. But unfortunately the postage took way to long and it was not the company's fault. It was the local post office mistake. Therefore the product arri... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jag har bestÀllt varor frÃ¥n detta företag, hÀlften av sakerna kom. Jag har provat ringa kundtjÀnst men fÃ¥r bara prata med en automat röst som hÀnvisar till att mejla och förklara vad som felat.Jag har... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Företaget Àr svÃ¥r att fÃ¥ kontakt med vid leveransproblem. Hittar inte deras postadress! SÀger att de sÀnt vissa varor som jag inte fÃ¥tt i det antal jag bestÀllt. ErkÀnde att de dubbelfakturerat men gj... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Lyckrea Àr men modernt företag som Àr dedikerat till att leverera och erbjuda de coolaste prylarna för den medvetna mÀnniskan. Om du har några problem med bestÀllningen, Var god och kontakta oss först. customer@lyckrea.se
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
BestÀllde savage gear julkalender fick något kina skrÀp. Handla ej hos Lyckrea. Första och sista gången.
BESTÃLLNING LY-1039262

Lyckrea ããã®åç
VÀgrar att svara på mejl nÀr man ska göra en retur. Blir endast erbjuden 50% rabatt.
Dem kÀnns verkligen inte seriösa
Order Ly-1037490
Retur Id AJ166107597SE

Lyckrea ããã®åç
Drop shippingföretag som fortfarande anvÀnder Covid som ursÀkt för att leverans tar 3 månader istÀllet för 5 arbetsdagar. Fick helt fel vara. De svarar inte på mail. Arn nÀsta

Lyckrea ããã®åç
Skickar inte det man har bestÀllt. Kommer plastskrÀp istÀllet. Svarar ej på mail.
BestÀllde en tomtekalender enligt video och 22 tomtar var små plast.
Har nog skickat 30-40 mail men inget svar alls.
Varning för detta bluff-företag

Lyckrea ããã®åç
Jag bestÀllde ett spel , nÀr jag fick det hem i postlådan så var det trasigt har mejlat företaget flera gånger men ej fått svar

Lyckrea ããã®åç
Sink& Drain cleaner. VÀrdelöst. Med tillÀgget att Lyckrea verkligen Àr suverÀna!

Lyckrea ããã®åç
Jag bestÀllde i augusti varor. Har Ànnu inte fått dem. Kontaktat kundservice flera gånger och fått löfte om bot och bÀttring men inget resultat. Pengarna mp va hÀnt men detta företag Àr inte en pålitlig affÀrs partner.

Lyckrea ããã®åç
Detta Àr skandal och lurendrejeri. BestÀllde två stycken julkalendrar med 24 fina gnomerjultomtar i. NÀr de kom var de pyttesmå och illa tillknycklade i leveransen. I stÀllet för 24 tomtar fanns det tre i varje så var resten fyllt av pyttesmå plastiga FULA juldekorationer. Hoppas verkligen inte någon mer köper detta för det Àr bara en stor lögn. Hoppas på att få pengarna tillbaka men det Àr vÀl inte troligt. Borde polisanmÀlas!!!!
Lyckrea har hjÀlpt till med ordern och tagit bort betalningen för julkalendrarna. Mycket hedersvÀrt gjort av dem. Höjer mina tankar om dem, men tycker fortfarande att reklamen för en produkt måste stÀmma med det de sÀljer.
Tack

Lyckrea ããã®åç
Jag bestÀllde en julkalender med tomtar. Den ni visade i videon var ganska stor, nÀr jag fick hem bestÀllningen var den en fjÀrdedel i storlek med den i videon. Grymt besviken och kÀnner mig lurad! Kommer aldrig mer handla från er! Har mailat till er, men ni behagar inte ens svara på mailen ni får!! Lurendrejeri lååååång vÀg
Jag har inte fått svar på mitt Mail från Lyckrea ens och det har gått mer Àn 48 timmar, sen det skickades.
Ytterligare ett Mail skickat för 1 vecka sedan, med ordernr och inget svar!!! Dessutom Àr tomte kalendern borttagen från deras sida, vilket visar vilken bluff detta företag Àr!!!

Lyckrea ããã®åç
Köpte en kvittrande fågelbon skulle flaxa med vingarna. Det verkar som jag blivit lurad, såg att en annan kund råkat ut för samma sak. Mycket dåligt!!!

Lyckrea ããã®åç
Urusel julkalender som inte ens efterliknar det som jag bestÀllt. Det ska förestÀlla fotbollsfigurer vilket det absolut inte gör. Jag skickade ett Mail men har inte fått något svar. Jag kÀnner mig lurad.

Lyckrea ããã®åç
Utebliven leverans och jag får ingen kontakt med Er.
Jag har skrivit över 20 mail men ni svarar inte.
USELT USELT ni har stulit 200:- av mig.
BestÀllningen gjordes under iuni 2024 och var en skruvmejselsats i 24 delar.
Ordernummrer: ORDER LY-990988
Spårningsnummer:: 00973402216061125229
Det har alltså gått nÀra 5 månader sedan bestÀllning. Jag har skickat över 20 mail till er men inget svar. Jag har full koll på min skrÀppost så dit har inget svar hamnat.
Det enda positiva Àr att ni nu hÀr gett ett svar på mitt omdöme. Hoppas att ni lÀser denna uppdatering och kan hitta min bestÀllning i ert system

Lyckrea ããã®åç
Dom skickade en produkt som va sönder som inte uppfyllde sin funktion, dom erbjöd 50% tillbaka, nÀr jag avböjde och skrev att jag ville ha en ny produkt eller 100% tillbaka så slutade dom svara.

Lyckrea ããã®åç
FruktansvÀrt besviken! BestÀllde en adventskalender med fotbollsspelare. På bilderna på hemsidan var det fina figurer dÀr man lÀtt kunde urskilja vilken spelare det förestÀllde. I verkligheten? Små fula oigenkÀnnbara gummifigurer, mycket slarvigt gjorda. Lurendrejeri, som dessutom tog över en månad att få! Jag har kontaktat Lyckrea via mejl till kundtjÀnst och via formulÀr på hemsidan. Uppdatering: Nöjd med Lyckreas kundservice som återbetalar mitt köp!

Lyckrea ããã®åç
Kan va den sÀmsta supporten någonsin. Har mejlat dom tre gånger för att informera om att bestÀllningen gjorts dubbelt och att jag behöver avbryta ordern. Men de har inte svarat på mina meddelanden och idag (två veckor efter bestÀlld order) så fick jag mejl om att de skickat varorna Àndå. Inget telefonnummer har de eller så helt omöjliga att få kontakt med. Rekommenderar alla att INTE bestÀlla hÀrifrån.
Dessutom hittar ni alla deras produkter billigare på annat håll om ni googlar runt.
Mina varor kommer skickas tillbaka med vÀndande post och jag kommer rapportera en retur hos Klarna.

Lyckrea ããã®åç
KlÀderna Àr sÃ¥ vackra! Jag har aldrig kÀnt mig sÃ¥ vacker i hela mitt liv. Ãverkomligt pris för bra varor!
Sååå dÃ¥ligt!!!! Köpte en â2024 julkalender med tomtarâ efter att ha sett reklam för denna pÃ¥ Facebook/Instagram. DÀr i reklamen var det en stor kalender med rejÀla tomtar. Efter ett par veckor kom en liten ynklig, trasig kalender som innehöll lite smÃ¥tt plastkrafs typ som om jag köpt kinderÀgg. Blev rejÀlt besviken och kÀnner mig lurad pÃ¥ mina pengar som jag kunde anvÀnt till nÃ¥got mycket bÀttre. Hade inte upptÀckt detta om jag inte lÀst om en annan som inte var nöjd för nÀr paketet kom lade jag undan det. Tyckte att paketet var litet men tÀnkte inte mer pÃ¥ det. Hade redan betalat till Klarna nÀr jag upptÀckte det men kommer aldrig mer handla pÃ¥ Lyckrea.se.

Lyckrea ããã®åç
Tack Lyckrea. Snabb leverans alltid. Jag kommer definitivt att bestÀlla från er igen!
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã