Varorna motsvarade inte bilderna. VÀldigt Là NGSAM kundtjÀnst. Hoppas jag hinner fÃ¥ retursedeln innan returtiden gÃ¥r ut!!! Har Skickat dem TRE MAIL och bett om retursedel!. INGET SVAR om detta, me... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
I bought a product that was exactly what I expected. But unfortunately the postage took way to long and it was not the company's fault. It was the local post office mistake. Therefore the product arri... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jag har bestÀllt varor frÃ¥n detta företag, hÀlften av sakerna kom. Jag har provat ringa kundtjÀnst men fÃ¥r bara prata med en automat röst som hÀnvisar till att mejla och förklara vad som felat.Jag har... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Företaget Àr svÃ¥r att fÃ¥ kontakt med vid leveransproblem. Hittar inte deras postadress! SÀger att de sÀnt vissa varor som jag inte fÃ¥tt i det antal jag bestÀllt. ErkÀnde att de dubbelfakturerat men gj... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Lyckrea Àr men modernt företag som Àr dedikerat till att leverera och erbjuda de coolaste prylarna för den medvetna mÀnniskan. Om du har några problem med bestÀllningen, Var god och kontakta oss först. customer@lyckrea.se
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Supportteam hjÀlper mig att perfekta och svarade middagsproffs. Jag hade den bÀsta upplevelsen av att bestÀlla klÀnningar.
Har bestÀllt produkter från Lyckrea ( LY-1025383) den 17:e Augusti och vÀntar fortfarande på produkterna! Har kontaktat Lyckrea via deras e-post utan respons från företaget. Senaste leveransuppdateringen Àr från 2:a September och efter det har inget Àndrats. Enligt meddelandet på track & tracesidan så ligger det kvar hos transportören. Lyckrea tog emot betalningen gladeligen den 18:e Augusti men har alltså fortfarande inte lyckats leverera och ej heller svara på mejl. Så sjukt dålig service. Blir inga fler köp från detta bolag.

Lyckrea ããã®åç
Fick hem en mini-kalender med plastfigurer istÀllet för tomtar. Falsk marknadsföring

Hej har skrivet till er 3gÃ¥nger,men inget svar.ð¡
BestÀllde en kvittrande fÃ¥gel som skulle röra pÃ¥ vingarna.Fungerar ejð¡ligger extra batteri i provat dom ocksÃ¥.Finns ingen chans att fÃ¥geln ska röra pÃ¥ vingarna innuti ligger ett plaströr.Fy va dÃ¥ligt.

Lyckrea ããã®åç
Varning!!!! Köpte en â2024 julkalender med tomtarâ efter att ha sett reklam för denna pÃ¥ Facebook. I reklamen var den en stor kalender med rejÀla tomtar. Efter ett par veckor kom en liten ynklig, trasig kalender som innehöll lite smÃ¥tt plastkrafs. Skrivit till företaget utan svar. Blev rejÀlt besviken och kÀnner mig lurad pÃ¥ mina pengar som jag kunde anvÀnt till nÃ¥got bÀttre.

Lyckrea ããã®åç
Don't place an order here.
I've been in contact with this store multiple times without getting an response. I placed and order and about 1 hour later I contacted them via their contact form on their website demanding the order to be cancelled. I also contacted them again and even sent a separate e-mail demanding the order to be cancelled. They STILL sent the order and have not even replied to any of my attempts of contacting them.
They are obviously trying to make people pay anyway even though the website clearly states that you can cancel the order as long as it's within 24hours.
I will block the payment in Klarna and I demand that you cancel the order completely and send a return label so I can return it immediately when it shows up.
Really bad experience and people should pay caution and don't order anything from here.

Lyckrea ããã®åç
Tog över en månad att få saker som de tog överpris på. Så ordet REA Àr ett skÀmt. Köpte 2 st adventskalendrar med tomtarna de gjorde reklam för. De var mycket mindre Àn i reklamen. Och förpackningen på båda två Àr mosade och lite sönder. Fick laga det sjÀlv, så hoppas det håller. De måste tÀnka ett varv extra på hur man paketerar saker och höra av sig till kunder nÀr det blir förseningar. För 32 dagar, utan återkoppling, Àr vÀldigt lång tid tycker jag.

Lyckrea ããã®åç
BestÀllde 2 kalendrar men det som kom stÀmde inte alls med det som utlovats i reklamen. IstÀllet för kalendrar med mjuka tomtar kom det billiga plastfigurer och endast några få tomtar som inte ens påminde om det som var på hemsidan. Dessutom var kalendrarna trasiga och ihoptryckta. Luckorna var intryckta i kalendern och plasten runt kalendrarna var trasig. Ingen återkoppling från Lyckrea så betalning hos Klarna stoppad. Aldrig mer Lyckrea för dessa kalendrar Àr billigt skrÀp från Kina.

Lyckrea ããã®åç
Leveranstid på ca 38 dagar nÀr utlåvat 10-15. Produkterna sÀndes inte förens jag hörde av mig och klagade efter 15 dagar. Samt spÀrrade fakturan hos Klarna. Svaren Àr nonchalanta och troligen AI genererade med dålig översÀttning.

Lyckrea ããã®åç
BestÀllde en kalender i september och har inte fått varan. Har inte fått någon information alls från företaget trots två mail, men betalning vill de ha.
Riktigt dåligt handla inte dÀrifrån!

Lyckrea ããã®åç
Köpte några masker för ca 300kr styck. I latex. För det första såg dom inte ALLS ut som på bilderna. Sen va Det så dålig kvalité så den ena sprack på en gång.
Detta Àr billiga "Kinaprylar" aka Wish/Aliexpress saker dom sÀljer.
Enda som va positivt va att ja fick 50% rabatt.. Men blev ÀndÃ¥ FÃR dyrt...

Lyckrea ããã®åç
Jag bestÀllde den hÀr till min guldfödelsedag och blev Sà GLAD med resultatet! Passade som förvÀntat och var stark och glittrig!
KlÀnningen bestÀlldes och vi behövde den inom 3 veckor efter evenemanget. Det kom med tid över och gjorde ingen besviken.
Köpte en kalender från dem. Leverans från Kina och produkten var halvtrasig och allt låg i en enda röra. Riktigt dålig produkt. Avråder starkt från att bestÀlla från dem.

Lyckrea ããã®åç
Jag hade en fantastisk upplevelse att bestÀlla min högtidsklÀnning frÃ¥n lyckrea! Jag var lite skeptisk men klÀnningen kom som pÃ¥ bilden! Ãnnu bÀttre Àn jag förvÀntade mig! SÃ¥ om du Àr osÀker Àr det bara att gÃ¥ pÃ¥ det!
BestÀllde två kalendrar till mina barn (Ly-1029854) den 1/9, inte fått dem Àn. Och efter att ha lÀst omdömen kring de, kommer jag returnera dem. Lurendrejeri att visa en film på en helt annan produkt. Så aldrig en bestÀllning dÀrifrån igen och hoppas verkligen de betalar tillbaka (men svårt att tro det).

Lyckrea ããã®åç
Bra produkt för pris. Hög kvalitet. Vi var mycket nöjda och har rekommenderat lyckrea till andra.
Nu skriver jag igen angående min bestÀllning LY-1030249 från Lyckrea. Anser fortfarande att detta företag sÀljer sina varor efter att ha lurat sina kunder. Ser en rolig film på nÀtet om en stor fin julkalender, dÀr de öppnar luckor och tar fram små fina tygtomtar. Att jag inte kan lÀra mig, utan går på detta och bestÀller kalendern. Idag kommer den och vad får jag: En mycket liten kalender (inte alls som i filmen) innehållande 3 små tygtomtar och resten 21 små diffusa plastprylar. Hur lurad kÀnner man sig. För 1œ år sedan hade jag ju bestÀllt småbilar från Lyckrea, som aldrig levererades, så jag borde ha förstått bÀttre nu. Men som sagt nu har jag lÀrt mig detta företags försÀljningsknep.
Efter mitt skriveri har Lyckrea kontaktat mig per mail och krediterat mig för julkalendern med diffust innehåll. Skönt nÀr företag förstår att göra rÀtt för sig.

Lyckrea ããã®åç
Allt gick bra och smidigt samt snabb handlÀggning.
Snabbt svar/bekrÀftelse
SÀljer varor som inte fungerar, men Àr billiga reducera med 50%. Dålig reklam för både Lyckrea ock Klarna

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã