Super lækkert produkt med fantastisk smag der ikke virker syntetisk i modsætning til mange andre elektrolyt produkter. 10/10 herfra :)
レビュアーのコメントを見てみましょう
LYTE er en gamechanger! 💧 Det smager fantastisk, også uden alt det unødvendige sukker og tilsætningsstoffer. Perfekt efter træning eller en lang dag på kontoret – jeg føler mig hurtigt mere hyd... もっと見る
企業が回答しました
Virkelig god drik til både før og efter træning. Man får de vitaminer man har behov for intet sukker eller søde stoffer tilføjet. Kun ren vitaminer og virkelig god smag💪🏼 Kan stærk anbefale LYTE!
企業が回答しました
Super lækker elektrolytdrik som har den helt rigtige smag samt virkning! Gode ingredienser, hvor man bare får lige hvad er nødvendigt 😍😍 10/10
企業情報
当該企業による記述
Dansk tappet og produceret funktionel elektrolyt drikkevare. Hos LYTE tror vi på at det start hos en selv. Derfor er vores mission at hjælpe folk at blive en bedre version af sig selv, tår for tår.
2500, Valby, デンマーク
- info@lyte.dk
- lyte.dk
Super lækkert produkt med fantastisk…
10/10 herfra :)
Fænomenalt produkt!
Fænomenalt produkt!
LYTE startede som en træningsdrik for mig.
Nu er det også den, jeg rækker ud efter i hverdagen.
Den er min go-to til maratonløb,
men smager for godt til kun at blive brugt dér.
Kan klart anbefales herfra <3
Bedste elektrolytdrik!!!

LYTE からの回答
Jeg har drukket Lyte i et godt stykke…
Jeg har drukket Lyte i et godt stykke tid nu og ikke nok med det smager godt, så er det også super godt til at hydrerer og recover efter træning. Klart et produkt jeg kan anbefale og stå inden for

Lyte 10/10!!!
Jeg synes lyte smager virkelig lækkert! Plus er det nogle rigtig søde og passionerede drenge der står bag det :).

Lyte elektrolytdrik
Lyte leverer en elektrolytdrik, der smager overraskende godt. Den er ren, frisk og nem at drikke, uden kunstig eftersmag. Kort sagt: Den gør jobbet og smager virkelig godt.

Kan helt klart anbefales
Kan helt klart anbefales, Perfekt før man skal til træning, drikker altid en før jeg skal til kamp :)

LYTE からの回答
Købte ramme fordi jeg går meget i…
Købte ramme fordi jeg går meget i Sauna, kan anbefales!

Lyte er fremragende
Lyte er et fremragende produkt - man får følelsen af en læskende sodavand uden at blive proppet med kalorier. Derudover er det hydrerende og kan anbefales dagen derpå også 😂

LYTE からの回答
Virkelig god drik til både før og efter…
Kan stærk anbefale LYTE!

LYTE からの回答
Smag, design og funktionalitet. Mere kan man ikke bede om.
Endelig nogen der leverer et alternativ som smager bedre og ser bedre ud, med de funktionelle fordele af elektrolytter!
Glæder mig til der kommer flere smagsvarianter!

Suveræn drink til træning
Suveræn drink til træning. Føles især dejligt til morgen som en kick start.

Fantastisk produkt
Lyte er virkelig forfriskende — ren smag, ingen kunstig sødme, og det hydrerer hurtigt. Jeg drikker det efter træninger. 🏃♀️

LYTE からの回答
smager super godt og man bliver ALDRIG…
smager super godt og man bliver ALDRIG træt af smagen. Blid i smager, minder om danskvand, bare i bedre og blidere version. En klar vinder herhjemme.
Smager ufatteligt godt!
Smager ufatteligt godt!
Mega fedt at de er kommet på CBS også nu - kaffe-pengene går nu til Lyte ;)
Kan stærkt anbefales.
Trustpilot エクスペリエンス