Super lÊkkert produkt med fantastisk smag der ikke virker syntetisk i modsÊtning til mange andre elektrolyt produkter. 10/10 herfra :)
LYTE er en gamechanger! ð§ Det smager fantastisk, ogsÃ¥ uden alt det unÞdvendige sukker og tilsÊtningsstoffer. Perfekt efter trÊning eller en lang dag pÃ¥ kontoret â jeg fÞler mig hurtigt mere hyd... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Virkelig god drik til bÃ¥de fÞr og efter trÊning. Man fÃ¥r de vitaminer man har behov for intet sukker eller sÞde stoffer tilfÞjet. Kun ren vitaminer og virkelig god smagðªðŒ Kan stÊrk anbefale LYTE!
äŒæ¥ãåçããŸãã
Super lÊkker elektrolytdrik som har den helt rigtige smag samt virkning! Gode ingredienser, hvor man bare fÃ¥r lige hvad er nÞdvendigt ðð 10/10
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Dansk tappet og produceret funktionel elektrolyt drikkevare. Hos LYTE tror vi på at det start hos en selv. Derfor er vores mission at hjÊlpe folk at blive en bedre version af sig selv, tår for tår.
2500, Valby, ãã³ããŒã¯
- info@lyte.dk
- lyte.dk
No Bs
No Bs - den bedste electrolyte drik jeg nogen sinde har smagt!

LYTE ããã®åç
Waow hvor er jeg glad for dåserne
Waow hvor er jeg glad for dåserne ! De smager sindsygt og er den bedste måde at erstatter elektrolyt tapperne !

Vores medarbejdere elsker dem
Vores medarbejdere elsker dem. Vi har en fast aftale med Lyte på kontoret. Eneste problem er at de ryger for hurtigt

LYTE ããã®åç
Det er motiverende at drikke fordi manâŠ
Det er motiverende at drikke fordi man prÊcis ved hvad der er i og at man ikke skyller en masse skidt ned i ens krop! Og så smager den oveni kÞbet rigtig rigtig godt. Ingen klager herfra - klart anbefaling

Glad kunde
Glad kunde. FÞlte mig hydreret med rigtige elektrolytter, der vÊkkede mig efter arbejde så jeg var klar til trÊning. Har vÊret rigtig glad for det engagerede team! :)

10/10
SkÞnt produkt. Smager godt og virker efter hensigten. Der udover er det lÊkkert med en elektrolytdrik som er flot i emballagen i modsÊtning til konkurrenterne

LYTE anmeldelse
Waooow siger jeg bare. Rigtig god service, top behandling hos LYTE og det skuffer på ingen måde. Har du lyst til at investere i dig selv så kan jeg klart anbefale LYTE. Hånden på hjertet så er jeg sgu lidt mållÞs over deres produkt.

Fantastisk til hverdagen
Fantastisk til hverdagen, trÊning og en god omgang saunagus.
Super smag, ikke overgjort og lige tilpas med brus.
Klareste anbefalinger herfra

Fantastisk produkt
Fantastisk produkt.
Utrolig nem måde at få sine elektrolytter under og igen efter trÊning. Og så smager produktet bedre end alle andre på markedet !

LYTE ããã®åç
Lyte har gjort mine trÊninger megetâŠ
Lyte har gjort mine trÊninger meget mere effektive. Efter en Lyte fÞles 5 km lÞb som ingenting. Udover det, smager det bare sÃ¥ lÊkkert og friskt med en blid brus og citrus smag med en smule sÞdme. Jeg har smagt mange forskellige electrolyter som smager alt for meget af salt man nyder det slet ikke og det skal bare ned, men intet som denne her, da den faktisk er en som jeg er begyndt at CRAVE fordi den smager sÃ¥ godt. Derudover kan jeg bare generelt virkelig godt lide LYTEâs content pÃ¥ Instagram og podcasts pÃ¥ Spotify. SÃ¥ jeg vil sige TAK TAK TAK TAK til jer fra Lyte, I gÞr mit liv nemmereð

LYTE ããã®åç
Uden tvivl det bedste hydratingsâŠ
Uden tvivl det bedste hydratings produkt på market i Danmark!!

LYTE ããã®åç
Virkelig hurtig levering lige til dÞren
Jeg er gusmester, og bruger LYTE som forfriskning til mine saunagus. De smager godt og friskt og alle mine gus-gÊster kunne lide dem ð¥

LYTE er en gamechanger
LYTE er en gamechanger! ð§
Det smager fantastisk, ogsÃ¥ uden alt det unÞdvendige sukker og tilsÊtningsstoffer. Perfekt efter trÊning eller en lang dag pÃ¥ kontoret â jeg fÞler mig hurtigt mere hydreret og energisk.
Klar anbefaling til alle, der Þnsker en sund og velsmagende elektrolytdrik!

GÊsterne var tilfredse!
Jeg har brugt LYTE i sammenhÊng med mine events til dehydrerede gÊster.
God mod tÞmmermÊnd ;)

Jeg KÞbte Lyte
Jeg KÞbte Lyte , da jeg troede på hvad de sagde vedr. investeringen i dig selv og de fordele der er ved at holde dig hydreret.
Det har vist sig at vÊre en gamechanger for mig og jeg drikker 1-2 om dagen istedet for fx sodavand/energidrikke.
Tak for det!

LYTE ããã®åç
Jeg har prÞvet en del energidrikke fÞr
Jeg har prÞvet en del energidrikke fÞr, men Lyte er klart en favorit! ð§ Den smager super let og frisk, og sÃ¥ er det fedt at vide, at jeg fÃ¥r noget godt for kroppen med alle de electrolyter, i stedet for de klassiske energidrikke fyldt med alt muligt. Nu bruger jeg den bÃ¥de til trÊning og lange arbejdsdage â en rigtig gamechanger! ðïžââïžð» Og sÃ¥ er det bonus, at der stÃ¥r nogle super seje gutter bag projektet. Kan klart anbefales! ð