レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

LYTE er en gamechanger! 💧 Det smager fantastisk, ogsÃ¥ uden alt det unÞdvendige sukker og tilsÊtningsstoffer. Perfekt efter trÊning eller en lang dag pÃ¥ kontoret – jeg fÞler mig hurtigt mere hyd... もっず芋る

䌁業が回答したした

Virkelig god drik til bÃ¥de fÞr og efter trÊning. Man fÃ¥r de vitaminer man har behov for intet sukker eller sÞde stoffer tilfÞjet. Kun ren vitaminer og virkelig god smag💪🏌 Kan stÊrk anbefale LYTE!

䌁業が回答したした

Super lÊkker elektrolytdrik som har den helt rigtige smag samt virkning! Gode ingredienser, hvor man bare fÃ¥r lige hvad er nÞdvendigt 😍😍 10/10

䌁業情報

1. 炭酞飲料提䟛業者
  2. フィットネス センタヌ
  3. 栌闘技クラブ
  4. ランキング クラブ

圓該䌁業による蚘述

Dansk tappet og produceret funktionel elektrolyt drikkevare. Hos LYTE tror vi på at det start hos en selv. Derfor er vores mission at hjÊlpe folk at blive en bedre version af sig selv, tår for tår.

4.8

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

37件のレビュヌ

No Bs

No Bs - den bedste electrolyte drik jeg nogen sinde har smagt!

2025幎4月19日

LYTE からの回答

Hej Thomas, tak for dine fine ord. Vi er glade for at du har haft en god oplevelse.

Waow hvor er jeg glad for dåserne

Waow hvor er jeg glad for dåserne ! De smager sindsygt og er den bedste måde at erstatter elektrolyt tapperne !

2025幎3月11日

LYTE からの回答

Hej Maurice - Tusind tak for de sÞde ord. Vi er super glade for at for du kan lide vores produkt og din stÞtte betyder meget!

Vores medarbejdere elsker dem

Vores medarbejdere elsker dem. Vi har en fast aftale med Lyte på kontoret. Eneste problem er at de ryger for hurtigt

2025幎2月26日

LYTE からの回答

Tak for de fine ord. Det glÊder os at de bliver taget godt i mod på jeres kontor :)

Det er motiverende at drikke fordi man

Det er motiverende at drikke fordi man prÊcis ved hvad der er i og at man ikke skyller en masse skidt ned i ens krop! Og så smager den oveni kÞbet rigtig rigtig godt. Ingen klager herfra - klart anbefaling

2025幎1月7日

LYTE からの回答

Tak for de fine ord Yara. Vi er stolte over at kunne sige at en ambitiÞs person som dig drikke LYTE!

Glad kunde

Glad kunde. FÞlte mig hydreret med rigtige elektrolytter, der vÊkkede mig efter arbejde så jeg var klar til trÊning. Har vÊret rigtig glad for det engagerede team! :)

2024幎12月6日

LYTE からの回答

Tak for de fine ord Gustav. Vi er glade for at kunne bidrage med en mere hydreret hverdag!

10/10

SkÞnt produkt. Smager godt og virker efter hensigten. Der udover er det lÊkkert med en elektrolytdrik som er flot i emballagen i modsÊtning til konkurrenterne

Tak for de dejlige ord Mika. Det varmer! 🙌🏟

LYTE anmeldelse

Waooow siger jeg bare. Rigtig god service, top behandling hos LYTE og det skuffer på ingen måde. Har du lyst til at investere i dig selv så kan jeg klart anbefale LYTE. Hånden på hjertet så er jeg sgu lidt mållÞs over deres produkt.

2024幎12月20日

Tak for de fantastiske ord Younes. Vi takker for stÞtten mange gange! 🙏

Fantastisk til hverdagen

Fantastisk til hverdagen, trÊning og en god omgang saunagus.

Super smag, ikke overgjort og lige tilpas med brus.

Klareste anbefalinger herfra

Tak for de fine ord Emil 🔥

Fantastisk produkt

Fantastisk produkt.
Utrolig nem måde at få sine elektrolytter under og igen efter trÊning. Og så smager produktet bedre end alle andre på markedet !

2024幎12月27日

LYTE からの回答

Vi er stolte af at kunne hjÊlpe dig i din fodbold karriere og hverdag!

Lyte har gjort mine trÊninger meget

Lyte har gjort mine trÊninger meget mere effektive. Efter en Lyte fÞles 5 km lÞb som ingenting. Udover det, smager det bare sÃ¥ lÊkkert og friskt med en blid brus og citrus smag med en smule sÞdme. Jeg har smagt mange forskellige electrolyter som smager alt for meget af salt man nyder det slet ikke og det skal bare ned, men intet som denne her, da den faktisk er en som jeg er begyndt at CRAVE fordi den smager sÃ¥ godt. Derudover kan jeg bare generelt virkelig godt lide LYTE’s content pÃ¥ Instagram og podcasts pÃ¥ Spotify. SÃ¥ jeg vil sige TAK TAK TAK TAK til jer fra Lyte, I gÞr mit liv nemmere💝

LYTE からの回答

Vi er super glade for at hÞre om din oplevelse med LYTE. Tak for de sÞde ord! 🙏

LYTE er en gamechanger

LYTE er en gamechanger! 💧

Det smager fantastisk, ogsÃ¥ uden alt det unÞdvendige sukker og tilsÊtningsstoffer. Perfekt efter trÊning eller en lang dag pÃ¥ kontoret – jeg fÞler mig hurtigt mere hydreret og energisk.

Klar anbefaling til alle, der Þnsker en sund og velsmagende elektrolytdrik!

2024幎12月9日

KÊre Mikkel,
Tak for at tage tiden til at skrive de fine ord, det er vi glade for 💪!

Jeg KÞbte Lyte

Jeg KÞbte Lyte , da jeg troede på hvad de sagde vedr. investeringen i dig selv og de fordele der er ved at holde dig hydreret.

Det har vist sig at vÊre en gamechanger for mig og jeg drikker 1-2 om dagen istedet for fx sodavand/energidrikke.

Tak for det!

2024幎11月7日

Hej Magnus!
Det er en stor fornÞjelse at vide, at vi bidrager til dit mÃ¥l om at blive en bedre og sundere version af dig selv 🙏

Jeg har prÞvet en del energidrikke fÞr

Jeg har prÞvet en del energidrikke fÞr, men Lyte er klart en favorit! 💧 Den smager super let og frisk, og sÃ¥ er det fedt at vide, at jeg fÃ¥r noget godt for kroppen med alle de electrolyter, i stedet for de klassiske energidrikke fyldt med alt muligt. Nu bruger jeg den bÃ¥de til trÊning og lange arbejdsdage – en rigtig gamechanger! 🏋‍♂💻 Og sÃ¥ er det bonus, at der stÃ¥r nogle super seje gutter bag projektet. Kan klart anbefales! 👏

2024幎10月9日

Hej Yousef.

Tusinde tak for de gode ord 🙏

Bh.
LYTE TEAM 💧