Bedste pizza ever. Blev overrasket over hvor gode pizzaer man kan få fra en food truck. Formidabel personale, Mega meget fyld og billige priser
Den bedste(21) fra Mackies Pizza, er ren luksus! MÞr oksefilet der smelter pÃ¥ tungen, lÊkker cremet og smagfuld gorgonzola samt en dejlig sprÞd bund. Smager virkelig som i "gamle dage!" SÞde og ve... ãã£ãšèŠã
Jeg var i fÞrste omgang lidt skeptisk til stÞrrelsen med tanke pÃ¥ prisen da den ved fÞrste Þjekast ikke syner af meget, men der viste sig alligevel at vÊre pizza nok til at mÊtte en stor mand. Er af i... ãã£ãšèŠã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Stor fejl
Stor fejl
Min stÞrste fejl med mackies food truck:
At kun bestille en pizza, hvor smager den bekendt & som i gamle dage hos Mackiesð€©ð€© har du vÊret der & kender konceptet HOLD DIG IKKE TILBAGEððð
PrÞvede for fÞrste gang pizza mackiesâŠ
PrÞvede for fÞrste gang pizza mackies speciale fra deres foodtruck i Vejle. HAR FÃR SMAGT FRA Mackies i Ã
rhus, hvilket var ok.
Må desvÊrre bare sige at det bliver et kÊmpe, nej tak. Dårligste pizza jeg har fået i lang tid. Dejen var kedelig, osten smagte af ingenting og tomatsaucen var dårlig. Der var tilgengÊld alt for meget peberfrugt. Til sidst men ikke mindst, så smagte oksekÞdet mildest talt dårligt, det var som om at der var kommet masser af hvidlÞg i kÞdet for at skjule den dårlige smag, hvilket bare gjorde den endnu dårligere.
Ãv Þv.
Men i dette tilfÊlde havde en frysepizza vÊret bedre end pizzaen fra Mackies til 110 kr. Pr stk. Som også var på stÞrrelse med en frysepizza.
LÊkreste pizza
Det er virkelig dejligt at man kan få mackies pizza igen, det er den bedste pizza man kan få. Fedt at man også kan tage dem med hjem ubagte, så de er varme når man skal spise. Rigtig venligt personale der står i trucken.
Verdensklasse!!
Verdensklasse!!! Var sÃ¥ heldig at ramme SÞften, en dag hvor Niels havde en prÞve, af den " gamle krydrede pepperoni " med ð€€ det var sÃ¥ at komme tilbage i tiden. Jeg ved at han gÞr ALT hvad han kan, for at fÃ¥ den tilbage i vognen. Og jeg glÊder mig ð
Verdens bedste pizzaer ð
Jeg har altid elsket Mackies Pizza og blev oprigtigt ked af det da de lukkede inde i Aarhus men da jeg fandt ud af at Niels havde åbnet Mackies pizza truck blev jeg så glad!
Men så skulle jeg jo finde ud af om de virkelig var de samme pizzaer og smagte rigtigt og tro mig jeg blev ikke skuffet!
Jeg kan med glÊde sige at vi igen har Mackies pizza i dk igen â€ïž
Det er de bedste pizzaer i verden i mine Þjne - hvis folk ikke er enige er det fordi de aldrig har smagt en Mackies pizza fÞr og forventer noget helt andet. Det er jo ikke en italiensk pizza men en rigtig 80er pizza.
Jeg hÃ¥ber du aldrig stopper med at lave verdens bedste pizzaer Niels ð
- Thomas
Pizza dårlig kvalitet.
Det var fÞrste og sidste gang jeg kÞber pizza der.
Selv om jeg fulgte opåskriften slavisk, på bagselv pizza, var pizzaen tÞr og ikke sprÞd.
Var resultatet elendigt.
Skinke og ost af lavsig kvalitet.
Efter at havde spist halvdelen, smed jeg resten i skraldespanden.
Gode pizzaer
Gode pizzaer med fedt koncept så man altid får varme pizzaer
Kvalitet og smag i top
Bedste pizza jeg har fÃ¥et lÊngeððð Den er dog lidt mindre end andre pizzaer, men det gÞr den op for i kvalitet og smag... Og for ikke og snakke om mÊngden af fyld, det er helt i topððð Har man ikke prÞvet dem skulle man gÞre sig selv den tjeneste at gÞre det...
Mackies er tilbage
Mackies er tilbage med pizzaer, som vi husker dem fra det legendariske pizzaria på Clemenstorv. Der bliver delt rundhåndet ud af kÞd, gorgonzola og smag. Nam, nam
Perfekt pizza kan ikk siges bedre
Perfekt pizza kan ikk siges bedre
Pizzaer som vi husker dem fra Mackies
Det bliver 5 stjerner herfra. Som gÊst hos Mackies Pizza i à rhus i en lang Ã¥rrÊkke tilbage i tiden, var jeg spÊndt pÃ¥ om pizza nr 21 var som jeg huskede den. Det var den! SÃ¥ minderne om en svunden tid i à rhus passerede forbi. Kan kun anbefale at prÞve din yndlings pizza. Og det kan godt vÊre de er mindre end fra det lokale pizzeria, men der er meget meget mere skÞnt fyld pÃ¥ i den gode kvalitet ð
Smagen og service fra 90erne.
Smagen og service fra 90erne.. michael Lee ville sige âgodkendtâ - dog er stÞrrelsen lidt mindre end man husker. Men samme smag og kvalitet som man forventer. Forvent ikke en italiensk pizza eller en deep-pan men er orginal mackies pizzaâŠ.
Absolut favorit pizza!
Mackies Pizza er hurtigt blevet mit nye favoritsted! Pizzaerne skiller sig virkelig ud! SÃ¥ smagfulde pizzaer med friske rÃ¥varer - alt smager sÃ¥ friskt og hjemmelavet, og servicen er altid helt i top! Mackies Pizza leverede igen 100%, og kan kun anbefale at fÃ¥ det prÞvet, hvis man ikke allerede har gjort det. TAK! ðð¥
Skuffende
Skuffende, smagte mest af alt som en frysepizza, kostede 100 kr stykket.
Aldrig mere.
Virkelig venlig betjening.
Pizza er ikke stor nok og der var ikkeâŠ
Pizza er ikke stor nok og der var ikke selv lavet
vindvittig go service .
vindvittig go service .
jeg var pÃ¥ smukfest med min sÞn igÃ¥r vi gÃ¥r op for t fÃ¥ en pizza og da vi gÃ¥r retur imod festivalen kommer der to gÃ¥ende og den ene vÊlter min pizza pÃ¥ jorden og er skide ligeglad jeg gÃ¥r sÃ¥ tilbage for at kÞbe en ny pizza hvor personalet giver mig en ny og selv jeg insistere pÃ¥ at betale vil de ikke ta imod penge jeg kan kun anbefale at bestille pizza der fra super service og vandvittige sÞde mennesker kunne jeg gi mere en 5 stjerne sÃ¥ fik de det ð
Er du til nostalgi på pizza...
Det er mere end bare pizza, det er et stykke Aarhus-historie, genoplivet med kÊrlighed og respekt. Man mÊrker tydeligt at her går passion og kvalitet hånd i hånd.
Et hit på SMUK fest, og det forstår man godt.
Min varmeste anbefaling <3
Mackies Pizza Foodtruck
Mackies Pizza Foodtruck
90,- for en pizza, der ikke smagte af pizza og som var på stÞrrelse med en lille frokosttallerken. Så hellere den billigste frysepizza!
Virkelig god service
Virkelig god service.
Niels er en af de flinke og mest servicemindet personen jeg har mÞdt. Jeg var ved netto i Randers og bestilte 3 lÊkre pizzaer, som jeg husker dem fra mackies, LÊkre råvare og dejlig sprÞd de smagte himmelsk.
Jeg kan kun anbefale mackies til alle dem jeg kender.
Niels er den person som vil gå lige det skridt extra for at give, en virkelig god oplevelse.
Mange tak!
Jeg var i Randers sidste gang i holdt iâŠ
Jeg var i Randers sidste gang i holdt i Randers og jeg delt en pizza med min veninde den smagt virkelig godt!
Jeg synes I skal prÞve det!