ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Turen var kjempebra og overgikk vÃ¥re forventninger. Vi hadde utsatt bryllupsreisen i to Ã¥r grunnet Covid, og da vi endelig tok denne turen sÃ¥ var ventingen verdt det! Alt var tilrettelagt av Mal... ãã£ãšèŠã
Fantastisk personlig service og oppfÞlging fra begynnelse til slutt. Wendie og Rasmus har til nÃ¥ skreddersydd 3 drÞmmeferier for vÃ¥r familie og vi har aldri opplevd tilsvarende kvalitet andre steder.... ãã£ãšèŠã
Snakk om drÞmmereise. Wendie hos Maldivia fulgte oss helt i fra tanke til realitet. At Wendie kan Maldivene er det ingen tvil om. Vi ga en Þnskeliste pÃ¥ hva vi likte, og fikk tilbake noen alternativer... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Maldivia, en del af The Makai Travel Group, er et danskejet personligt rejsebureau, som med en innovativ tilgang til eksotiske rejser, hÞje krav til standard og kvalitet samt nÊrvÊrende personlig service, skrÊddersyr drÞmmerejser, hvor der bliver krÊset for detaljerne - hver eneste gang. Det er efterhånden blevet noget af en jungle at planlÊgge en rejse med de uendeligt mange muligheder, som byder sig på nettet. Det er ikke så simpelt at vÊlge det helt rigtige hotel eller resort og ej heller den bedste periode at rejse i. Vi ved hvor vigtig ferien og kvalitetstiden med sine nÊrmeste er, og ser på det som vores fornemmeste opgave at skrÊddersy rejsen, så alle individuelle Þnsker og rejsedrÞmme realiseres. Det er det, som kendetegner Maldivia. Vi har et brÊndende Þnske om at gÞre din ferie til et unikt eventyr, og for at kunne sikre jer den bedst mulige kvalitet fra A til à , så har vi med stor umage håndplukket alle vores hoteller og resorts. Vi rejser personligt flere gange om året for at holde os ajour med de skjulte perler, for at mÊrke sandet, se solnedgangene og solopgangene, snorkle ved koralrevene, sove i sengene og mÊrke atmosfÊren. For vi kan kun rådgive om det, vi selv kender til, og vi strÊber efter at vÊre de bedste til netop det! Vi elsker afslappet luksus, hvor der isÊr lÊgges vÊgt på bÊredygtighed, uspoleret natur, sÊrlig charme, uovertruffen beliggenhed, unik Êstetik, ekstraordinÊr service, kulinariske oplevelser og naturligvis kridhvide strande - og det er lige prÊcis - hvad I vil finde her på hjemmesiden. Her har vi samlet nogle af de bedste hoteller og resorts i Maldiverne, som vi personligt elsker, og som hver isÊr byder på fortryllende og sÊrlige oplevelser. Vi deler ikke alle vores sublime hoteller og resorts, men tag endelig en snak med os, så vi kan skrÊddersy drÞmmerejsen baseret på netop dine specifikke Þnsker - i kombination med vores inputs og rejseerfaringer. Vi har stor tiltro til, at vi kan finde prÊcis det, du leder efter, og endda det du ikke vidste, du ledte efter, her hos Maldivia.
é£çµ¡å
Trelde NÊsvej 95, 7000, Fredericia, ãã³ããŒã¯
- rk@maldivia.dk
- maldivia.dk
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Tusen takk til Wendie og Maldivia for en drÞmmeferie ð
Tusen takk til Wendie og Maldivia ð For en fantastisk ferieopplevelse vi har hatt med dere i ryggen ð€¿ðïžâïžð¢ vi er alle helt enig i at drÞmmen gikk i oppfyllelse 𥰠beste ferien ever! Ingen stress - alt tilrettelagt - fÞlte oss veldig ivaretatt ð veldig takknemlig ð¥°
VÃ¥r beste ferie
Vi kontaktet flere reiseselskaper da vi skulle planlegge vÃ¥r bryllupsreise til Maldivene. Men nÃ¥r vi fikk svaret fra Rasmus i Maldivia skjÞnte vi fort at dette var et reisebyrÃ¥ i sÊrklasse. Han var tilgjengelig, lÞsningsorientert og utrolig dyktig til Ã¥ forstÃ¥ hva vi Þnsket oss â og resultatet ble faktisk enda bedre enn vi hadde forestilt oss. Vi hadde den beste ferien vi noengang har hatt, Meyyafushi var helt nydelig. Vi kan virkelig anbefale Maldivia.
fantastisk inspiration og faktisk viden
Det er nu anden gang vi bruger Rasmus ifm. rejser. Super service, fantastisk inspiration og faktisk viden om de steder de udbyder.
Stor anbefaling
Vi er superfornÞyde med Wendie
Vi er superfornÞyde med Wendie og Maldivia, som hjalp oss med å finne det perfekte reisemålet i Maldivene. Vi hadde en helt magisk reise, og wendie bidro virkelig til å gjÞre opplevelsen enda mer magisk enn vi hadde forventet.
OppfÞlgingen var fantastisk â raske svar pÃ¥ e-post og en fÞlelse av Ã¥ bli godt ivaretatt hele veien. Vi kommer helt klart til Ã¥ velge wendie og Maldivia igjen nÃ¥r vi skal reise tilbake til Maldivene.
Vi har absolutt ingenting å utsette på Maldivia.
Vi har haft en helt uforglemmelig rejseâŠ
Vi har haft en helt uforglemmelig rejse til Maldiverne med Maldivia som arrangÞr. Det hele har spillet og vi kan kun sende de varmeste roser i denne retning til andre. Det bliver ikke sidste gang vi gÞr brug af jer!
Vi var en familie på 5
Vi var en familie på 5, afsted i uge 42. Vi rejser ofte, men jeg har aldrig fået så god service som ved Maldivia (Rasmus). Vi havde mange konkrete Þnsker som på bedste vis blev imÞdekommet. Rasmus havde et enormt stort kendskab til de hoteller han anbefalede, lige fra kvalitet af mad, villa-typer (pros and cons), house-reefet, stemning på Þen, etc. Og alt passede 100% med det der var fortalt hjemmefra - ret imponerende!
Vi skal afsted igen, og det bliver uden tvivl med Maldivia som rejsepartner!
Topp service og fantastisk reisemål
Fikk utmerket service av Wendie i Maldivia. Hadde bestemt oss for en familieferie(2 voksene og 3 ungdommer) til Maldivene i hÞstferie (10 dager) og fikk 3-4 ulike alternativer. Alle alternativene stemte ift våre forventninger og Þnsker, og vi endte til slutt opp med resortet "Outrigger Maafushivaru" i South Ari Atoll. Fikk et veldig bra All inclusive tilbud av Wendie og reisen ble helt uforglemmelig. Kan virkelig anbefale dette resortet. Det var fantastisk bra service og med sine 4 restauranter som alle holder et hÞyt gastronomisk nivå, fikk vi også variasjon og virkelig "value for money" med All Inclusive tilbudet. Stedet har også et veldig bra dykkesenter med kjempe service som overgikk mange senter som jeg har dykket på i verden. Resortet har også et eget trenings-/yogasenter som var moderne og de hadde mange gruppetimer gjennom dagen.
Enkelt og raskt!
Enkelt og raskt, alt levde opp til forventningene og vi fikk god informasjon og raske tilbakemeldinger. Resortene vi fikk tilbud om var veldig fine og den vi gikk for ananea madivaru var et paradis! Veldig fine villaer, god mat, vennlig og behjelpelig ansatte.
Den mest uforglemmelige bryllupsrejse med bÞrnâ€ïž
ðŽâš Den mest uforglemmelige bryllupsrejse med bÞrn â tak Maldivia & Rasmus! âšðŽ
Vi har netop haft den mest fantastiske bryllupsrejse med vores bÞrn nogensinde, og vi kan Êrligt sige, at alt var perfekt fra start til slut!
Fra det Þjeblik vi ankom, til vi forlod Þen, var hver eneste detalje gennemfÞrt, og vi blev mÞdt med varme, professionalisme og en service, der overgik alle vores forventninger.
Allerede inden vi bookede stod det klart, at Rasmus fra Maldivia er noget helt sÊrligt.
Vi havde kontakt til mange forskellige rejseaktÞrer, men ingen kunne måle sig med hans engagement, erfaring og personlige rådgivning.
Han gjorde hele planlÊgningen enkel, tryg og spÊndende, og allerede her vidste vi, at vi var i de bedste hÊnder.
Rasmus fortalte, at Maldivia kun âhÃ¥ndplukkerâ de allerbedste hoteller, og det kan vi skrive under pÃ¥!
Vi valgte Outrigger Maafushivaru, og hvilken perle af et sted!ððïž
Et fredeligt og luksuriÞst resort, hvor alt åndede ro, kvalitet og ren glÊde.
Restauranterne var i verdensklasse, maden sublim, og personalet utroligt venligt og hjÊlpsomt isÊr overfor vores bÞrn!
Vi boede i en watervilla i 14 dage med vores egen private store infinity-pool, og det fÞltes som at trÊde ind i et sandt drÞmmescenarie.
Villaen havde sillebensparketgulv, og hele det enorme badevÊrelse var beklÊdt i marmor, med badekar placeret direkte ud mod poolen og havet, omgivet af panorama-vinduer, der kunne Ã¥bnes helt, sÃ¥ vi kunne nyde frit, uforstyrret udsyn over det turkisblÃ¥ hav â et syn, der tog pusten fra os hver eneste dag.
Om aftenen forvandlede de farveskiftende LED-dioder i den store infinity pool vandet til en magisk âstjernehimmelâ, mens den rigtige stjernehimmel spejlede sig over os et Þjeblik, vi aldrig vil glemme.
Minibaren blev fyldt hver dag efter vores Þnsker, og vi havde endda en LIEBHERR-vinkÞler. ð€©
Et spÞrgsmål, vi ofte fik fra mange i vores netvÊrk og også andre rejseaktÞrer var:
HVAD kan/skal man dog som familie lave på sådan en lille Þ uden hundrede aktiviteter i 14 dage??!
Svaret:
man kan slappe af, nyde naturen og snorkle i det mest krystalklare vand i verden fyldt med fantastiske nye dyr hver dag! ð ð¢
Vi så blandt andet havskildpadder, Eagle Rays, forskellige fredelige revhajer, blÊksprutter og fisk i alle regnbuens farver.
Villaen havde ogsÃ¥ store spotlys ned i vandet om aftenen, hvor alle fisk kunne betragtes. ð€©
Vi tog ogsÃ¥ pÃ¥ en hvalhajs-ekspedition med 50/50 chance for at se den â og vi var sÃ¥ heldige at mÞde en.
Hele familien, inkl. vores piger pÃ¥ 9 og 11, svÞmmede side om side med denne majestÊtiske, fredelige kÊmpe en oplevelse, vi aldrig vil glemme. PÃ¥ turen var der ogsÃ¥ fantastiske guider, som gjorde alle trygge. ð€©
Der var også en nyåbnet stor kidsklub på Þen (juli 2025), smukt indrettet, med sÞdt personale og masser af små aktiviteter, hvis pigerne Þnskede lidt tid der.
Det mest utrolige?
Ãen er helt fri for larmende musik og shows og den âslagsâ.
Stilheden og roen gjorde, at vi nÊsten fÞlte, vi havde en hel paradisÞ for os selv, selvom resortet i vores anden uge var omkring 90% fyldt.
Det siger alt om, hvor eksklusivt og fredfyldt dette sted er. ð
âš
Vi kan på det varmeste anbefale Rasmus og Maldivia.
Hvis du drÞmmer om den perfekte bryllupsrejse eller familieferie, er dette stedet, hvor alle detaljer er nÞje udvalgt og hvor du kan vÊre sikker på en magisk, mindevÊrdig oplevelse.
Med kÊrlig hilsen,
Familien Silva â€ïž
Snakk om drÞmmereise
Snakk om drÞmmereise. Wendie hos Maldivia fulgte oss helt i fra tanke til realitet. At Wendie kan Maldivene er det ingen tvil om. Vi ga en Þnskeliste på hva vi likte, og fikk tilbake noen alternativer. Alt på hele turen gikk helt etter planen og vi fikk en reise hvor alt lå til rette i henhold til hva Wendie presenterte for oss i prosessen mot bestilling. Når vi skal tilbake til Maldivene er det ikke tvil om hvem som skal ordne turen for oss. Tusen takk for all hjelp til W.
Tusen takk til Maldivia og Wendie
Tusen takk til Maldivia og Wendie â en uforglemmelig start pÃ¥ vÃ¥rt nye kapittel
Vi Þnsker å rette en stor takk til Maldivia og Wendie for den fantastiske hjelpen vi fikk med planleggingen av vår bryllupsreise i januar 2025. Fra fÞrste samtale ble vi mÞtt med varme, entusiasme og en genuin interesse for å gjÞre reisen vår helt spesiell.
Deres kunnskap, kreativitet og oppmerksomhet pÃ¥ detaljer gjorde at vi fÞlte oss trygge og ivaretatt gjennom hele prosessen. Alt fra valg av destinasjon, overnatting og aktiviteter ble skreddersydd etter vÃ¥re Þnsker â og resultatet ble en drÞmmereise vi aldri vil glemme.
Vi sitter igjen med minner for livet, og det er takket vÊre deres innsats og engasjement. Tusen takk for at dere gjorde vår bryllupsreise til noe helt magisk!
Toppklasse
Meget god oppfÞlging og tilrettelegging. Ga oss det lille ekstra. Meget godt fornÞyd og vil helt klart bruke Maldivia på nytt
Fantastisk fra A til Ã
Fantastisk personlig service og oppfÞlging fra begynnelse til slutt. Wendie og Rasmus har til nå skreddersydd 3 drÞmmeferier for vår familie og vi har aldri opplevd tilsvarende kvalitet andre steder. Reisemål inkl hoteller har vÊrt perfekt, og service underveis helt overlegen. De ga også fantastisk hjelp da et flyselskap kansellerte den ene flyvningen vår og de fikset alle endringer med hotell osv. Anbefales på det varmeste!
De bedste anbefalinger herfra âŠ
Vi var en lille familie på 2 voksne og 2 bÞrn afsted på vores fÞrste tur til Maldiverne i februar 2025. Efter lang tids research stÞdte vi heldigvis på Maldivia rejser og fik - fra fÞrste kontakt - den beste service fra Rasmus. Hos han blev vi konstant mÞdt med tålmodige, hurtige og fyldestgÞrende svar på vores spÞrgsmål. Og det var altid med en tone af positivitet og overskud. Rasmus fik os til at fÞle os 100% trygge ved vores valg om at rejse til Maldiverne.
Og da vi fÞrst var kommet frem og havde indfundet os på hotellet, så skulle det også vise sig, at han havde ret i alt, hvad han havde fortalt og anbefalet. Finolhu var det skÞnneste hotel i de smukkeste omgivelser, med det sÞdeste personale og det lÊkreste mad. Maldiverne er dyrt, men Rasmus kom med et fornuftigt tilbud sammenlignet med mange af de andre rejsebureauer.
Vi har ikke andet end godt at sige og gode anbefalinger til Rasmus og Maldivia rejser. De fortjener deres mange stjerner.
Fantastisk rejse bureau
Fantastisk rejse bureau, er punktlig til at svare og vejlede. Har kun de bedste anbefalinger
Blinkskudd
Wendie og Maldivia traff blink i forhold til vÃ¥re Þnsker! Ã
benytte oss av et mindre reiseselskap, med personlig oppfÞlging - anbefales. Fikk svar på alle mine store og små spÞrsmål, som det var mange av siden dette var vår fÞrste tur til Maldivene.
Om vi er sÃ¥ heldige Ã¥ kunne reise igjen, kommer vi til Ã¥ kontakte Maldivia igjenð
Fantastisk opplevelse .
Fantastisk opplevelse .. ðð»ð
Grundig kjennskap til reisemålet og belyste de Þnskene vi hadde perfekt .
Alltid ordnet alt selv tidligere men dette var en positiv opplevelse . Gunstig pris og bare tommel opp opp .
Vil benytte meg av maldivia ved neste reise garantert . Mange takk til Wendie ð€
Vi er netop kommet hjem fra voresâŠ
Vi er netop kommet hjem fra vores fÞrste drÞmme rejse til Maldiverne. At rejse til Maldiverne og at finde et perfekt hotel og atollen, er lige som at vÊlge " A box of Chocolate ! " Så mange rejse selskaber i forskellige pris klasser til Maldiverne man kan vÊlge. Rasmus fra Maldivia rejser fortjener, at få alle stjerner man kan få, isÊr for det bedste pris han fandt frem til os 4. Deres hjemmeside er nemt, gennemskueligt, og fyldt med informationer som er prÊcist som de skrev, at de kender deres hoteller alt for godt. Vi var på Lux South Ari Atoll, alt var så perfekt, mere end hvad vi havde forventet, set og hÞrt på YouTube o.l. Vi fik uforglemmelige 7 nÊtter / 8 dage. Vi vil absolut tage tilbage til Maldiverne om et år. Vi kan ikke tÊnke os andre end Rasmus der arrangerer vores ture igen.
Dette er andre gang vi bestiller reiseâŠ
Dette er andre gang vi bestiller reise via Maldivia og Wendie. Som vid fÞrre reise til Maldivene har de treffet helt rett i vår Þnske ifht resort, husrev, mat og service.
Fantastisk rejse
Vi har vÊret på en fantastiks ferie til Maldiverne arrangeret af Rasmus og Maldivia Travels.
Vi kan kun anbefale dem til alle der Þnsker at rejse til et mere eksotisk land.
Prisen og service var helt i top :-)
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ