Produktet var helt i top. Hurtig levering. Kan varmt anbefale at handle hos Mama Milla.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Fine produkter og meget hurtig levering, selv her midt i julehandlen. Dog var carriwell produkterne for smÃ¥ i stÞrrelsen og mÃ¥tte sendes retur, men det er jo ikke jeres skyld. En stÞrrelsesguide pÃ¥ pr... ãã£ãšèŠã
KÞbte jakke til omkring 1200 kr fordi jeg sÃ¥ deres video om den samt deres kunder anmeldelser. Super blÞd jakke, store lommer men desvÊrre skal man stadigvÊk have en trÞje inden under da der overhoved... ãã£ãšèŠã
Kanon service! Min pakke var forsinket. Jeg skrev til dem for at hÞre, hvornÃ¥r jeg kunne forvente at modtage den - De sendte en rigtig fin goodiebag med som undskyldning for forsinkelsen. Ihvertfald... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Luksus babyudstyr og tilbehÞr. Vores hovedprodukt er vores babyrede, den er helt unik, gennemarbejdet, bÞrne- og miljÞvenlig! Vi sÊlger ammepuder og sengetÞj som passer til.
é£çµ¡å
éåžž1ã«æä»¥äžçµã£ãŠããåç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Hurtig levering og super gode tingâïžâïžâïžâïžâïž
Super god og hurtig service.
Super god og hurtig service.
Og super fede sko!
Ikke sidste gang jeg har handlet her!
Altid hurtig service og gode produkter
Mine bedste anbefalingerâŠ
En af mine yndlings shops her i min graviditet. De har alt hvad en gravid kvinde og kommende mor har brug for og endda ofte med gode tilbuds priser.
Der er mulighed for at besÞge deres butik/showroom på Amager hvor nan virkelig er i gode hÊnder når man f.eks skal finde en amme bh.
Mine bedste anbefalinger.
Hurtig og god service som altid
Kanon serviceððð»
Kanon service!
Min pakke var forsinket. Jeg skrev til dem for at hÞre, hvornår jeg kunne forvente at modtage den - De sendte en rigtig fin goodiebag med som undskyldning for forsinkelsen.
Ihvertfald ikke sidste gang, jeg handler her - Virkelig god service!ððŒð

Mamamilla ããã®åç
Super sÞd og smilende medarbejder.
Super sÞd og smilende medarbejder.
Jeg skulle hente en ordre i butikken, den var pakket og klar da jeg kom.
Skulle så kigge på nogle andre ting som hun var rigtig god til at forklarer og fortÊlle de informationer jeg skulle bruge.

Mamamilla ããã®åç
Kundeklub er et vÊrktÞj til spam af kunder
Jeg har brugt Mamamilla rigtig meget i lÞbet af de sidste par år til at kÞbe alt fra senge, madbÞtter, madras, tÞj og alt muligt til vores to drenge. Og vi har vÊret rigtig glade⊠lige indtil Mamamilla introducerede deres kundeklub med point. Det er det vildeste scam, hvor det nÊrmest er umuligt at bruge deres point, fordi det kommer med så mange restriktioner (du skal kÞbe for min. et belÞb, kun på begrÊnsede varegruppe osv. osv.) Nu er jeg blevet spammet i min indbakke om, at min point er ved at udlÞbe. Så jeg tog mig endelig tid til at se, hvordan jeg kunne bruge dem. Men så viste det sig, at efter jeg trykkede indlÞs point slet ikke kunne bruge dem på det jeg gerne ville kÞbe - og heller ikke hvis jeg ikke kÞbte for minimum et (ret hÞjt) belÞb. Derfor viste det sig helt umuligt at bruge point, og derfor er de gået tabt.
Deres kundeklub er derfor det stÞrste scam og bruges kun til at kunne spamme deres medlemmer med mails. Jeg var ellers en flittig bruger af deres butik inden denne oplevelse, men nu vil jeg hellere kÞbe produkterne et andet sted. Jeg hÃ¥ber, Mamamilla vil genoverveje deres âkundeklubâ.

Mamamilla ããã®åç
Bestilte en sengeslange fra deres egetâŠ
Bestilte en sengeslange fra deres eget mÊrke til afhentning i deres showroom.
Er rigtig glad for den. Har god stÞrrelse/lÊngde og er ikke for hård eller for blÞd

Virkelig godserviceâ€ïžð jeg havdeâŠ
Virkelig godserviceâ€ïžð jeg havde desvÊrre en Nou Petit Felix lampe, Der pludselig ikke virkede svaret efter en hverdag de sendte en ny fantastisk serviceð

Mamamilla ããã®åç
Hurtig levering af gode produkter
Hurtig levering, god service og gode tilbud på gode produkter.
Jeg har handlet der flere gange og handler der helt sikkert igen.

Mamamilla ããã®åç
Rigtig gode varer og rigtig godâŠ
Rigtig gode varer og rigtig god service.
Hurtig levering.

Gode kvalitetsprodukter
Nem og brugervenlig hjemmeside med mange gode kvalitetsprodukter til gode priser. Der var lidt lang ekspeditionstid inden varerne blev sendt af sted, men ellers kun roser herfra. Dejligt at der vedlÊgges returlabel, så muligheden for returnering er ligetil.

senge slange
Fin senge slange til billige penge. Havde desvÊrre ikke tid til at se os om i jeres fine forretning.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ