Ik vond het best spannend om een bedrijf te gebruiken via google gevonden maar wow wat n schot in de roos was Matrix! Maandag besteld en geen idee hebbende hoelang het zou duren kreeg ik donderdag al... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Maart 2025 2 kussen besteld ter waarde van 240 euro Stof zou niet leverbaar zijn en winkel hield me aan het lijntje. Na veelvuldige pogingen om contact (tel., mail. & App) laat matrix kussens... ãã£ãšèŠã
Prima met bestellen, afhandelen en snelheid van leveren. Wij kozen voor zandkleur stof. Afwerking met blauwe naamlabels van het bedrijf is slecht gekozen: naturelhoezen met opvallende blauwe merklabel... ãã£ãšèŠã
Super meegedacht en geholpen en ook eindresultaat is top! Wilde graag met zelf gekochte stof nieuwe afwijkende maat caravankussens en vulling laten maken. Omdat de stof ook nog eens gestreept was, moe... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Matrix Kussens is dé leverancier voor al je buiten kussens op maat. Met onze handige ontwerptool kun je zelf je gewenste kussens online ontwerpen en bestellen. Wij zitten inmiddels al jaren in het vak en kunnen daardoor de beste kwaliteit kussens binnen korte tijd leveren en daarnaast nog eens voor de laagste prijs. Slechts binnen 1 week na bestelling in huis! De kussens worden handgemaakt in eigen atelier in Amsterdam en gratis geleverd door heel Nederland en België.
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Via de app werd ik vriendelijk en snelâŠ
Via de app werd ik vriendelijk en snel geholpen. De communicatie was duidelijk en de levering verliep soepel. De kussens passen precies zoals gewenst!
Uitstekende kussens!
Vandaag de hele set voor de tuin binnenâŠ
Vandaag de hele set voor de tuin binnen gekregen, kussens handig voorzien van klittenbandlusjes voor onder de picknicktafel.
Uitstekend geholpen door Daisy viaâŠ
Uitstekend geholpen door Daisy via whatss app, goede service en mooie maatkussens.
Prachtige buitenkussens volledig opâŠ
Prachtige buitenkussens volledig op maat gemmakt, all weather stof voor Sunproof olefin stof gekozen. Stof is goed en de vulling premium koudschuim zit goed. We kozen voor 15cm dikke zitkussens en dat zit perfect met deze vulling, zeker een aanrader!
Helemaal top!
Heerlijke plofkussens
Heerlijke plofkussens, zit perfect als rugkussen, prima service en snelle levering!
Goed meedenken van jeffrey
Goed meedenken van jeffrey, persoonlijke service en vriendelijk. Kussens zijn van topkwaliteit mooi met dubbel koord afgewerkt.
Mooie dikke ronde kussens voor onzeâŠ
Mooie dikke ronde kussens voor onze boot, zit perfect!
Snelle levering van goede kussens!
Via Google kwam ik op de site van Matrix kussens die zeer professioneel oogde en mede door de grote verscheidenheid aan keuze en uitleg was mijn beslissing snel gedaan. Hele goede kwaliteit en voldoet aan alle wensen. De levering was veel sneller dan ik heb voorzien.
Na een lange zoektoch naar mooie enâŠ
Na een lange zoektoch naar mooie en duurzame kussens op maat voor onze veranda set, kwamen we terecht bij Matrix Kussens. Wat ons meteen opviel, was de professionele uitstraling van de website én de duidelijke informatie over maatwerk, levertijden en materialen.
Omdat we nogal specifieke wensen hadden onder andere afwijkende maten, een voorkeur voor een stevige zit én een kleur die goed moest passen bij ons houten terras besloten we eerst contact op te nemen voor advies. Binnen één werkdag werden we teruggebeld door Daisy, die ons echt fantastisch heeft geholpen. Ze na uitgebreid de tijd om onze situatie te bespreken en dacht actief mee over zowel de vulling als de stofkeuze. Ze stuurde ook vrijblijvend een aantal stofstalen op, wat ons enom hielp bij het maken van een goede beslissing.
Toen we uiteindelijk bestelden, kregen we keurig een orderbevestiging en duidelijke updates over de productie en levering. Tijdens het productieproces hadden we nog een kleine wijziging in de kleur voor één van de rugkussens dit werd snel en flexibel opgelost door jeffrey, die op een vriendelijke en oplossingsgerichte manier meedacht.
De levering vond plaats binnen de afgesproken termijn en de kussens waren zorgvuldig verpakt. Toen we ze uitpakten, waren we echt onder de indruk: de afwerking is subliem, de naden zijn strak, de schuimvulling voelt stevig maar comfortabel aan en de stof oogt luxe en weersbestendig. Alles past precies op de centimeter nauwkeurig dat is echt vakmanschap.
Wat ons vooral opviel, is hoe degelijk de kussens aanvoelen. De gebruikte materialen stralen kwaliteit uit, van het schuim tot de hoezen. De stoffen zijn dik, kleurvast en hebben een mooie textuur, terwijl de risten netjes weggewerkt zijn. Zelfs na intensief gebruik blijven de kussens hun vorm behouden en zakken ze niet in iets wat we bij eerdere (goedkopere) kussens wel meemaakten. Het zitcomfort is uitstekend: stevig, maar niet hard, en je merkt dat er is nagedacht over ergonomie.
We gebruiken de kussens nu een paar weken en krijgen regelmatig complimenten van vrienden en familie over hoe stijlvol en comfortabel het geheel eruitziet. Ook na een paar regenbuien zien de kussens er nog steeds als nieuw uit, en het water parelt er mooi vanaf.
Kortom: wij zijn ontzettend tevreden over onze ervaring met Matrix Kussens. Het persoonlijke contact met Daisy en Jeffrey, het vakmanschap in de afwerking, en de betrouwbaarheir van het hele proces maken dit wat ons betreft een voorbeeldbedrijf. Wij raden Matrix Kussens dan ook van harte aan voor iedereen die op zoek is naar duurzame, comfortabele en stijlvolle maatwerk kussens.
Prachtige kussens voor de tuin geleverdâŠ
Prachtige kussens voor de tuin geleverd gekregen, de kussens zijn niet goedkoop maar de kussens zelf zijn van super goede kwalitiet, de tuin heeft nu een luxe uitstaling. Snelle levering van het product en goed geholpen tijdens de aankoop van de kussens online.
Eerst kleurstalen aangevraagd
Eerst kleurstalen aangevraagd, alles mooi in een hand geschreven folder binnen gekregen. Mooie Sunbrella stoffen voor de loungebanken onder de veranda besteld, kussens zijn van goede kwaliteit prima service!
Uitstekende kussens voor onze banken
Uitstekende kussens voor onze banken, erg goede kwaliteit, ben zelf naaister en kwalitiet is echt buitengewoon goed en de prijs is zeker in orde.
Goed advies en meedenkend
Goed advies en meedenkend, mooie kussens die precies passen.
Kussens met afwijkende vorm besteld enâŠ
Kussens met afwijkende vorm besteld en ontvangen. Alles is volgens plan verlopen.
Ze zien er perfect uit en zitten heel lekker.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ