レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Ik vond het best spannend om een bedrijf te gebruiken via google gevonden maar wow wat n schot in de roos was Matrix! Maandag besteld en geen idee hebbende hoelang het zou duren kreeg ik donderdag al... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Maart 2025 2 kussen besteld ter waarde van 240 euro Stof zou niet leverbaar zijn en winkel hield me aan het lijntje. Na veelvuldige pogingen om contact (tel., mail. & App) laat matrix kussens... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Prima met bestellen, afhandelen en snelheid van leveren. Wij kozen voor zandkleur stof. Afwerking met blauwe naamlabels van het bedrijf is slecht gekozen: naturelhoezen met opvallende blauwe merklabel... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Super meegedacht en geholpen en ook eindresultaat is top! Wilde graag met zelf gekochte stof nieuwe afwijkende maat caravankussens en vulling laten maken. Omdat de stof ook nog eens gestreept was, moe... もっず芋る

䌁業情報

1. 家具店
  2. 䜜り付け家具提䟛業者
  3. 家具の付属品
  4. ガヌデン センタヌ

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Matrix Kussens is dé leverancier voor al je buiten kussens op maat. Met onze handige ontwerptool kun je zelf je gewenste kussens online ontwerpen en bestellen. Wij zitten inmiddels al jaren in het vak en kunnen daardoor de beste kwaliteit kussens binnen korte tijd leveren en daarnaast nog eens voor de laagste prijs. Slechts binnen 1 week na bestelling in huis! De kussens worden handgemaakt in eigen atelier in Amsterdam en gratis geleverd door heel Nederland en België.

連絡先

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Zoals beloofd

Zoals beloofd, zeer goeie kwaliteit kussens. We hebben op maat kussen besteld voor de sportkantine, deze moeten “hufterproof” zijn.

Dit is gelukt, de kussens zijn stevig, stof is lekker dik en voelt kwalitatief sterk aan.

2024幎11月22日
5぀星のうち5の評䟡

Mooie kwaliteit kussens en nog betere dienstverlening!

Ik ben heel blij met de kussens van Matrix kussens. Ze staan prachtig op de lounge bank die op maat is gemaakt in onze tuin. Daar moesten ook kussens op maat bij. Ik was ook blij verrast dat het met een spoedbestelling lukte om deze in vier dagen in huis te hebben, op tijd voor een feestje op zaterdag. Werd daarbij super goed geholpen door de medewerker van de klantenservice. Echt goede kwaliteit kussens en nog betere dienstverlening!

2024幎9月21日
5぀星のうち2の評䟡

Best aardig...

Nadat de kussens niet in de afgesproken week klaar waren en wij dus zonder nieuwe kussens op vakantie zijn gegaan, heb ik deze week eindelijk de kussens op kunnen halen. Gevraagd of prijscompensatie mogelijk was ivm de te late levering maar daar kon niet over gesproken worden. Dan moest ik eerst mijn eerdere, slechte review verwijderen of die had ik niet moeten plaatsen. Maar het was geen slechte review, gewoon een eerlijke.
Al met al zijn de kussens best aardig. Niet perfect maar goed genoeg om geen nieuwe discussie aan te gaan. Ze zitten overigens wel echt heel lekker. Maar de andere kussens ga ik toch ergens anders laten maken. Het vertrouwen in dit bedrijf is weg.
De medewerker in Zevenbergen die mij te woord heeft gestaan, toen ik de kussens ophaalde, was wel heel vriendelijk en behulpzaam.

2024幎7月31日
5぀星のうち5の評䟡

Uitstekende ervaring gehad voor de

Uitstekende ervaring gehad voor de maatkussens voor de luxe loungebanken onder de veranda overkapping. We waren op zoek naar comfortabele luxe dikke loungekussens met een luxe uitstraling en kwamen via online te zoeken naar kussens op maat kopen uit bij matrix kussens. De prijs die ze boden was veel minder dan waar we elders de kussens op maat hadden gekocht en dan was wel voor mij de vraag wat voor kwaliteit voor deze kussens zou worden gemaakt. Ik moet hierbij zeggen ik ben aangenaam verrast, de kussens zijn nog beter afgewerkt en met de premium vulling hebben we echt een hele goede comfortabele kussen vulling die heel goed voor buiten te gebruiken is en snel droogt. Voor de zitkussens hadden we dikke schuimlaag van 15cm, de dikke zitussens zitten stevig maar comfortabel en we hebben ook gekozen voor de dikke plof rugkussens met schuim vlokken aan de binnenkant. De stof is van sunproof Curacao, een hele mooie waterdichte stof die we het hele jaar buiten kunnen laten liggen. Je ziet aan alles dat deze kussens van zeer goede kwaliteit zijn en daarnaast zeer betaalbaar, de levertijd van de kussens was enorm snel en ook de bereikbaarheid van de klantenservice is goed in orde. Kortom goede prijs, uitstekende kwaliteit kussens, snelle levering van de kussens en zeer behulpzaam personeel maakt dit bedrijf voor mij helemaal top!

2024幎6月16日

Niet twijfelen => DOEN !

Niet twijfelen => DOEN !
Hadden reeds kussens in de tuinstoelen, en wouden er een buitenmaat kussen bij op hetzelfde kleur, voor de grote rieten zetel in de veranda. Verschillende kleurstalen aangevraagd waarvan ik dacht dat het kleur zou matchen...evenwel was dit niet het geval.
Contact opgenomen met Matrix kussens, waarna zij ook probeerden de kleur te laten matchen aan de hand van foto's. Men heeft tot nog 2 maal toe kleurstalen opgestuurd. Eenmaal het juiste kleur gevonden. Duurde het welgeteld 1 week en het gevraagde overtrek zat reeds in de bus. Het resultaat mag er zijn. Perfect passend qua kleur en afmetingen. (208 x 83 x 10 cm - S. Curacao Tender Taupe 017)

2024幎7月10日

Wat een topservice.

Wat een topservice.
Met veel geduld de maten doorgenomen en geverifieerd samen. Kleurstalen gekregen binnen 1 dag. Goede opvolging van alles wat ze doen en beloven. Ze houden goed de vaart er in wat voor mij wel goed was omdat ik het toch wel prijzig allemaal vond maar het wel graag wilde. In verhouding met vergelijkbare bedrijven overigens niet prijzig maar het is gewoon een bedrag en voor dat bedrag heb ik geen nieuwe tuinset van dezelfde kwaliteit dus toch door gezet.
Zelfs zonder dat ik de volle pond nog had betaald werden de kussens in goed vertrouwen geleverd in stevig materiaal. Aanrader dit bedrijf. Persoonlijk en goede kwaliteit.

2024幎7月11日

Super mooi en snel

Super mooi en snel! Wij hebben 3x bij ze besteld. Bij de 2e bestelling zat er een verkeerde stof om 1 kussen. We stuurden een mailtje, ze belden snel terug en binnen no time hadden we de juiste hoezen in huis. Super fijn en pro actief geregeld. Complimenten voor dit bedrijf.

2024幎6月30日
5぀星のうち5の評䟡

De kussens zijn heel goed het is zeker een aanrader

De tuinkussens van matrix kussens zijn echt een aanrader! Ze zitten erg comfortabel en zien er ook nog eens mooi uit. De stof voelt stevig en is waterdicht dus goed bestand tegen allerlei weersomstandigheden. Nu met het mooie weer goede timing om in de tuin te genieten van de loungeplek, de maatkussens mijn tuinmeubels echt af. Ook werd ik goed geholpen tijdens mijn bezoek in de showroom in Zevenbergen al met al een goede partij om kussens bij te kopen.

2024幎6月25日

omg dit kussen beste

Ik ben enorm blij met mijn Topkussens van Matrix Kussens! De loungekussens werden snel geleverd en de kwaliteit is uitstekend. De kleuren zijn precies zoals afgebeeld op de website en de kussens zitten heerlijk. De klantenservice was vriendelijk en behulpzaam, en ze reageerden snel op al mijn vragen. Ik kan Matrix Kussens van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar mooie en comfortabele loungekussens!

2024幎6月17日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス