Var lidt i tvivl om det var 4 eller 5 stjerner. Jeg konkluderede at Megavin har gjort hvad de kunne fra deres side for at sikre sig jeg fik en ny sending hurtigt da fragtfirmaet Xpressen mistede varer... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Vin til fornuftige priser. Venlig besvarelse af spÞrgsmål når man henvender sig. Man kan undgå Expressen hvis man ber om det. PostNord klarer levering langt bedre. Derfor 5 stjerner.
Bestilte 4 kasser vin, og modtager 2 dage efter 3 kasser vin. Xpressen der leverer havde sÞrget for billeddokumentation af levering. SÃ¥ tÊnker du nok, at der er leveret for lidt, og det da ikke kan gi... ãã£ãšèŠã
Fin service! Jeg var for sent ude med at bestille en fÞdselsdagsgave, men fik rigtig god hjÊlp af Simon. Jeg ringede ved Ã¥bningstid og Simon lovede at sÞrge for udbringning samme eftermiddag og skriv... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Megavin.dk fra Kvickly Odder. Coops stÞrste vinbutik.
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Professionel levering af vin til god pris
Stor hjÊlpsomhed når man henvender sig telefonisk med spÞrgsmål til pris og leveringstid.
Pris og kvalitet
Pris og kvalitet. Har haft kÞbt Nexus Ã¥rgang 2011 til 400 kr. Fantastisk vin ð·ðª SÃ¥ kommer Ã¥rgang 2014 til samme pris, 400 kr. Den ville jeg ikke ha' kÞbt for 150 kr. Hvis jeg smagte fÞr kÞb ð
Syntes ikke det er iorden at sÊtte samme pris på noget man godt ved ikke holder, bare fordi at en anden årgang var god.
Så derfor 2 nÊrige stjerner til jer.
Alt forlÞb glat
Deres hjemmeside dur ikke sÊrligt godt
Deres hjemmeside dur ikke sÊrligt godt. Kan fx ikke komme ind og se mixkassen fra Italien
Som sÊdvanlig levering lige til minâŠ
Som sÊdvanlig levering lige til min lokale Kvickly uden beregning.
Alt kÞrer lige efter en snor.
Fantastisk vin til gode priser!
Super service altid leverancer hurtigt og som aftalt.
Og virkelig god vin til gode priser!
Levering som jeg har forventet
Levering som jeg har forventet. Bestiller igen når jeg har behov.
pakket og leveret perfekt
Fin service og meget hurtig levering!
Altid tilfreds og derfor vender jegâŠ
Altid tilfreds og derfor vender jeg tilbage igen og igen
Topklasse
Super gode mixkasser, der hjÊlper med at finde vine, man kan lide. Desuden rigtig gode tilbud generelt og lyn-hurtig levering. Topklasse
Hurtig levering. DÃ¥rlig aflevering
Hurtig levering. Men forkert aflevering kostede 1 stjerne.
Har stadig ikke modtaget halvdelen afâŠ
Har stadig ikke modtaget halvdelen af min bestilling, selvom jeg skrev til den og fik at vide det ville komme dagen efter⊠Det er nu 1 uge sidenâŠ
Hurtig levering ð€©
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹