Het omschreven product was niet zoals aangegeven, de kleur verschilde enorm. Daarna wil je het pakket retour sturen mag het allemaal op eigen kosten, slechte klantenservice.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Zeer snelle levering. Prima prijs, meubels zijn van goede stevige kwaliteit. Ik kocht 2 open vakkenkasten, kleur wit. Snel antwoord op extra vraag. Aan te raden.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Gasveer van bureaustoel werkte niet helemaal correct, na telefonisch contact werd er gelijk een nieuwe gestuurd. Binnen 2 dagen zat ik weer als een vorst op me nieuwe stoel. Meubel-plein is een aanrad... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Habe bei meubel plein ÃŒber kaufland fÃŒnf Vakkie BÃŒcherregale bunkelbraun (6 FÀcher) bestellt. Extrem schnelle Lieferung (kostenloser Versand). Regale sehen gut aus, bin vollkommen zufrieden. Schön wÀr... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Meubel-Plein.nl is de webshop op het gebied van betaalbare meubels en woonaccessoires. Meubel-plein.nl levert voornamelijk aan particulieren maar ook zakelijke verkoop behoort tot de mogelijkheden.
Florapark 8, 5721 VH, Asten, ãªã©ã³ã
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã

Meubel-Plein.nl ããã®åç
Gasveer van bureaustoel werkte niet helemaal correct, na telefonisch contact werd er gelijk een nieuwe gestuurd. Binnen 2 dagen zat ik weer als een vorst op me nieuwe stoel. Meubel-plein is een aanrader.

Meubel-Plein.nl ããã®åç
Ik wilde nu ook even vertellen dat mijn ptobleem in goede opgelost is met nieuwe geleiders voor het kastje als nog toch bedankt

Meubel-Plein.nl ããã®åç
Bestelling kwam niet volledig binnen. Ze hebben een nieuwe opgestuurd met de mededeling de oude verzending mocht die nog komen niet aan te nemen. Netjes.

Meubel-Plein.nl ããã®åç
Snelle levering, top producten en een uitmuntende klantenservice!

Meubel-Plein.nl ããã®åç
Ondanks het niet compleet zijn van de bestelling, snelle reactie op mijn bericht en de ontbrekende dozen meteen nagestuurd en volgende dag al binnen.
Vriendelijke communicatie.

Meubel-Plein.nl ããã®åç
Heb een bureaustoel besteld (zwart/goudkleurig).
Kreeg vervolgens een knalrode.
Bedrijf is telefonisch niet altijd bereikbaar.
Uiteindelijk iemand gesproken toen vriendelijk geholpen.
Het pakket is opnieuw geleverd nu wel de juiste kleur maar er missen onderdelen/alle schroeven.
Tussendoor is contact wel mogelijk en telefonisch altijd vriendelijk maar ben nu al 2,5 week bezig en nog steeds niet compleet.
Gelukkig heb ik er geen haast bij maar is erg frustrerend

Meubel-Plein.nl ããã®åç
Quick delivery & great experience, I am very happy with the shelves. Makes the vinyl even look better!

Meubel-Plein.nl ããã®åç
Snelle en correcte levering.
Qualiteit van het meubel zelf kan wat beter...

Meubel-Plein.nl ããã®åç
Hij is perfect aan gekomen en lekker vlug ook. Ziet er goed uit staat nu in de keuken.

Meubel-Plein.nl ããã®åç
Schnelle Lieferung, alles dabei incl.. Ersatzschrauben. Gute Beschreibung gutes Material.

Meubel-Plein.nl ããã®åç
Alles bestens. Gute QualitÀt, schnelle Lieferung. Bin sehr zufrieden, nÀchstes Mal wieder!

Promte Lieferung, freundliche Mitarbeiter, alles zufriedenstellend

Meubel-Plein.nl ããã®åç
Snelle bezorgservice en financiële afhandeling ook prima gewoon zoals word aangegeven op de website.

Meubel-Plein.nl ããã®åç
Zowel het product (platen cube) als de levering voldeden exact aan de verwachtingen.

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã