Moddify

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Det er det mest useriøse og ustruktureret forretning jeg nogensinde har oplevet. Værste kundeoplevelse jeg har haft! -Jeg har ikke fået det jeg har bestilt. -Aftaler bliver ikke overholdt.... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Kjøpte reimer og 3 klokker På pakke pris, etter jeg var delvis fornøyd me den jeg fikk. Fikk alldri noen av de og fikk bortforklaring etter bortforklaring

企業情報

連絡先

この企業を閲覧した人は、以下の企業も閲覧しています。

VÆRSTE OPLEVELSE SOM KUNDE

-Jeg har ikke fået det jeg har bestilt.

-Aftaler bliver ikke overholdt.

-Dårlig service og dårlig svartid.

-Virkelige uprofessionelle

Ét simpelt råd: HOLD JER VÆK FRA DEM!

2025年3月24日
5つ星のうち1の評価

Jeg bestilte 3 ure i deres 3 for 2…

Jeg bestilte 3 ure i deres 3 for 2 tilbud. Rykkede flere gange for det. Blev mødt med det samme svar altid, “vi har travlt og vi er i gang med at pakke din vare”

Efter 4 måneder modtog jeg endelige mine ure. Efter mange sure mails.

Jeg modtog min vare. Men efter alt for lang tid og en del løgne historier.

2024年11月28日

Styr unna

Produkter som ikke holder stand. Ødelegges ved kortvarig bruk. Håpløs/elendig kundeservice. Lover å følge opp saker men gir aldri tilbakemelding. Sen/ingen levering av hva de lover. Har nå ventet 3 mnd på erstatningslenke som aldri har blitt sendt.

2025年2月13日

Svindel

Bestilte en vare for omlag 1 mnd siden. Har enda ikke blitt sendt, når jeg sender mail å etterspør får jeg et standarisert svar tilbake fra en Joachim Nilsen Danielsen(f.2003), tilsynelatende han som driver "butikken" som egentlig heter Cartcraving AS, sammen med en Adrian Johannes Tollefsen(f.2003). Betalte heldigvis med Klarna, så noe penger får de aldri fra meg. Bestill klokken din en annen plass er mitt råd.

2025年1月6日

SCAM!!

SCAM!!! Take your money and never send product! No contact no response no way of getting in touch, with good reason.

2025年1月20日

Ren svindel

Ren svindel. Varene kommer aldri og det er mange bortforklaringer. Jeg traff på en av de såkalte referansene i dag. Han har aldri kjøpt noe der. Jeg vet andre av de såkalte referansene er de ansatte selv og venner.

Selskapet er ren svindel.

2025年1月13日

Dette er garantert et…

Dette er garantert et dropshipping-selskap. Det er nok ingen som sitter på et verksted i Mandal og lager klokkene. Klokkene kommer nok fra Kina. Utrolig dårlig service fra daglig leder, både på telefon og sms. Etter halvannen måned var klokken fremdeles ikke kommet.

2025年1月3日
5つ星のうち1の評価

Du kan ikke stole på nettsiden

Du kan ikke stole på nettsiden. Jeg kjøpte en klokke 25.11.24
Fikk ikke status før jeg purret. Når jeg purret fikk jeg automatisk svar. Bare tull hele nettsiden. Anbefales ikke. Prøvde å ringe. Fikk da en SMS der Joachim lurte på hva jeg ville. Svært useriøst. Heldigvis får jeg pengene tilbake gjennom klarna.

2024年11月24日
5つ星のうち1の評価

Rimelig ringe håndtering af defekt ur

Jeg købte to ure.

Det ene virker fint. Lidt kort gangreserve, men ingen problemer med det ellers.

Det andet ud gik i stykker meget hurtigt - jeg var på vej hjem fra arbejde, havde vanter på fordi det var koldt, og pludselig kunne jeg mærke uret løsne sig og glide ned over mit håndled så den lå nede i handsken.
en af de små metal-pins var faldet ud fra to steder på lænken, og det havde ledt til at halvdelen af låsemekanismen var faldet af. Så lige nu har jeg et ur med en halv låsemekanisme.

Jeg skrev til dem, og efter noget tid fandt vi frem til at de ville sende en erstatning - jeg troede de mente et erstatnings-ur, men i stedet sendte de bare en ny lænke.

Den nye lænke var først og fremmest i forkert farve, og jeg skriver så til dem for at få hjælp til hvordan jeg udskifter den, fordi der er ikke nogle åbenlyse skruer jeg kan dreje på for at fjerne den pin som fastholder lænken til urkassen, Jeg kan se fire huller nedefra, men der er ikke nogen udgangshuller til pin'en. Så her bliver jeg bare henvist til at tage til en urmager.

Det er rimelig useriøst at jeg skal til at tage til en urmager for at få sat en lænke i forkert farve på. Jeg ville forvente at hvis man som de gør, sælger tilbehør og ekstra lænker, at de så også vil være til at få af og på eller at de ville have guides til hvordan man gør.

Alt i alt burde låsemekanismen ikke bare 'falde af' på den måde, og når der så sker et problem på 6 uger efter jeg har modtaget uret, så er det en rimelig ringe håndtering af en klagesag (forkert lænke sendt i erstatning og henvisning til en urmager)

2024年12月20日

IKKE KJØP

Det her er scam. IKKE BESTILL. Jeg har ikke fått bekreftelse på noe kjøp og han som driver bedriften svarer ikke. Hold deg langt unna.

2024年12月10日
5つ星のうち1の評価

Meget useriøs forretning - brug ikke

Meget useriøs forretning.

Har sendt et ur som ikke virkede og vil ikke tage ansvar. Uret går ikke og det er noget billigt Kina bras.

Har skrevet 10 gange over 45 dage og hver gang er svaret “hvad drejer der sig om” og “vender lige tilbage”

2024年10月17日
5つ星のうち1の評価

Ik tro på de gode anmeldelser herinde

Ik tro på de gode anmeldelser herinde, det er dem selv. Tidligere navn klokkemods, men nu hedder de Moddify.

De virker professionelle i starten og mener at de ikke tager folks penge og har mange glade kunder. Det hele er fup.

De tager dine penge og du får aldrig dit ur, ligemeget hvad du tror. De sender en “pakke” til forkert adresse, hvor den bliver sendt tilbage igen til dem osv osv. du får aldrig noget. Det er personlig erfaring.

De lader dig hænge ved at svare tilbage, men aldrig på det du ønsker.

2024年10月2日

Trustpilot エクスペリエンス