レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Fejl i 1 ud af mange smykker Pernille JÞrgensen, imÞdekommer ikke ordentlighed i reklamation, samt kÞbeloven i betragtning efter en langsommelig og langdragssamtale over mange mÃ¥neder. Pris ca... もっず芋る

FuldstÊndig upÃ¥klagelig kundeservice! Pernille brugte meget tid pÃ¥ at stille mig tilfreds og jeg er kendt for at vÊre lettere krÊvende 😅 Jeg ved hvad jeg vil have og Pernille gjorde sig umage for at... もっず芋る

䌁業が回答したした

Det er mit nu andet besÞg i webshoppen og det skuffer ikke!! De mest vidunderlige farverige smykker, man kun kan blive glad i lÃ¥get af. Kvalitet i top, lynhurtig levering, suverÊn og personlig kundese... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 宝石店
  2. ファッション アクセサリヌ店

圓該䌁業による蚘述

"More is More and less is a bore". Inspirationen til dette vilde smykkeunivers kommer fra Iris Apfel - en kendt Amerikansk designer og stilikon. På trods af sin meget hÞje alder lever hun efter novisen, at intet er for meget og hver dag skal ses som en fest - hvorfor vÊre kedelig, hvis man kan vÊre festlig?

4.4

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

196件のレビュヌ

顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす

この䌁業は、ポゞティブかネガティブかを問わず、顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす。

More is more is my kind of store

More is more er en rigtig god butik. Fine varer og hurtig service. Jeg handler definitivt her igen. 👌🏌

2022幎6月20日

Hej Gro Kristine.
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Den betyder meget🌞
Kh Pernille

Det fineste hÃ¥rpynt og det lÊkreste

Det fineste hÃ¥rpynt og det lÊkreste armbÃ¥nd fandt hjem til mig 🀩
Jeg er sÃ¥ glad for mine kÞb ❀ - og har allerede udset den nÊste investering 😉

2022幎6月18日

Hej Anja.
Tusind tak for dine flotte ord.
MÃ¥ske er du jyde som jeg og derfor ikke smider omkring dig med 5⭐, men vÊr opmÊrksom pÃ¥, at 4 stjerner faktisk trÊkker trsutpilot rating ned, nÃ¥r man ligger hÞjt i stjerner😱.
Jeg vil rigtig gerne hÞre, hvad jeg kunne gÞre bedre, for at få 5 stjerner. Du må meget gerne skrive til mig, for jeg er altid interesseret i at forbedre mig.
Hvis du derimod syntes at alt var tip top, hÃ¥ber jeg du vil genoverveje dine stjerner🀩.
Ha en dejlig dag🌞.

Genial service

Jeg fik en smuk halskÊde i julegave. Da jeg fik den på syntes jeg den var en lille smule for lang, så jeg skrev til Pernille fra More is More og spurgte om det var noget hun kunne fikse. Fluks fik jeg svar om at det ville hun gerne ordne, også selvom det ikke er noget hun gÞr normalt. Jeg skulle bare selv betale for porto, hvilket jeg finder helt rimeligt da der er tale om en lille webshop og en ekstra ydelse der normalt ikke tilbydes. Se, det er god kundeservice. Jeg kan kun varmt anbefale både produkter og service hos More is More

2022幎3月11日

More is More からの回答

Hej Marie. Tusind tak for din sÞde anmeldelse. Jeg er virkelig glad, for at du er blevet glad for halskÊden. Kh Pernille

SÃ¥ fine sager

SÃ¥ fine sager, god kvalitet og hurtig levering - what’s not to like ❀

2022幎3月10日

Hej Ayo. Tak for din flotte anmeldelse. I Agree;-). Kh Pernille

Happy wife, happy life;-)

Flot hårbÞjle og indpakning

2022幎3月6日

More is More からの回答

Hej Rasmus. Hahaha...jeg er glad for at jeg kan gÞre dit liv lidt gladere. Tak for den fine anmeldelse. Kh Pernille

Flotte smykker

Flotte smykker, god service og hurtigt levering. Skal helt sikkert kÞbe mer.

2022幎2月21日

Hej Susanne.
Tak for din fine anmeldelse.
Hvis du har gode råd til, hvad jeg kan gÞre endnu bedre og få 5 stjerner, må du meget gerne sende en mail eller skrive det her.
Når man har en meget lille nystartet webshop er service og tilfredse kunder det vigtigste og jeg vil selvfÞlgelig gerne blive endnu bedre.
Kh Pernille

Smukkere og endnu bedre end jeg havde

Smukkere og endnu bedre end jeg havde turde håbe på! Så flot og lÊkkert. Fin Êske. Hurtigt! Alt godt herfra!

2022幎2月15日

Hej Ann.
At dine forvendtninger ikke alene bliver indfriet, men også oversteget er jeg SÅ glad for. Tusind tak for din flotte anmeldelse.

FÞler sig snydt

Har fået Þreringe i julegave, men da jeg ikke er til guld, vil jeg gerne sende dem retur.
Det kan jeg godt, men kun få byttet til et gavekort, hvilket jeg synes er virkelig dårlig service. Der er intet i sÞlv smykker på hjemmesiden, så jeg kan ikke bytte til noget andet. Men ingen hjÊlp at hente. Nu står jeg så med smykker for 700,- jeg ikke kan bruge til noget og nogle forÊldre der fÞler sig meget snydt.
Billederne på hjemmesiden snyder, så kig dig for.
Anbefaler ikke at handle her, medmindre du er sikker på hvad du vil have, eller har mulighed for at returnere inden 14 dage, hvilket kan vÊre svÊrt med gaver.

Jeg vil gerne tilfÞje, at du vidste at det var julegave, da der var blevet betalt ekstra for julegave-indpakning. Gaven var dog ikke pakket ind ved modtagelse. Og når det er gave, er det ikke sikkert at kÞber sidder og lÊser beskrivelsen, og derved kan opdage at det må vÊre en fejl, at den har Þnsket smykket, ikke har set at det var guld.
Og jeg vil desuden ikke beskyldes for at bruge smykkerne til julens/nytårets fester, for så at sende retur.... Jeg skrev allerede om formiddagen den 25/12 efter at have modtaget gaven 24/12.
Men fÞrste og sidste gang der er blevet handlet her!!

Jo, der var betalt for gaveindpakning. Men den var ikke pakket ind, så mine forÊldre måtte skrive til dig og få pengene tilbage...

2021幎12月27日

Hej Malene.
Jeg er ked af du fÞler dig snydt og at du syntes billedet af kalua Þreringen ligner sÞlv. Jeg har ikke hÞrt fra andre, at dette skulle vÊre tilfÊldet og denne Þrering sÊlger jeg ellers rigtig mange af.
Samtidig står der i beskrivelsen, at Þreringen er af forgyldt sterling sÞlv. Jeg vil anbefale dig altid at lÊse produktbeskrivelserne fÞr du kÞber.
Det gÊlder for netbutikker som i almindelige butikker, at man altid skal give besked om at det er en gave. Dette gÞres, så der kan oprettes byttemÊrke, så man kan få den forlÊngede bytteret. Denne service er desuden kun en ekstra service som gives af nogle og ikke er påkrÊvet.
Jeg har et enkeltmandsfirma og er derfor nÞdt til at holde mig til de opstillede regler, som også står tydeligt på webshoppen.
Begge de omtalte ordrer er kÞbt allerede i november måned og jeg kan desvÊrre ikke betale penge tilbage efter så lang tid, uden byttebevis.
Alle mener at reglerne lige kan bÞjes for nettop dem. Jeg har en lille virksomhed og kan ikke overleve, hvis jeg sender penge retur for alt kÞbt i fx 1-2-3 måneder fÞr jul, fordi der efterfÞlgende fortÊlles at det er en julegave. Dette vil betyde at hele mit budget skrider og samtidig lÞber jeg ind i de kunder der kÞber smykker, bruger dem til julens og nytårets fester og derefter sender retur.. og så skal have pengene tilbage, samtidig med at jeg har betalt for fragten, hvis det er store ordrer.
En lang smÞrre, der måske kan sÊtte tingene lidt i perspektiv, så der er forståelse for, at man som lille virksomhed er nÞdt til at overholder retur- og bytteregler.
Vh Pernille

TilfÞjelse:
For en god ordens skyld vil jeg gerne lige tilfÞje, at der ikke er betalt for gaveindpakning på nogle af de to ordrer.
Herudover vil jeg gerne vÊre helt klar - jeg beskylder ikke nogle bestemte kunder for noget som helst. Jeg vil bare forklare, hvorfor man desvÊrre er nÞdt til at sÊtte reglerne som man gÞr.

De leverede Þreringe stemmer ikke med

De leverede Þreringe stemmer ikke med billederne på nettet. Er meget mindre.

2021幎12月22日

Hej Marianne.
Jeg er meget ked af at få 1 stjerne på trustpilot uden at have haft en chance for, at gÞre din oplevelse med More is More bedre.
Jeg vil gerne vide hvilken ordre eller hvilke Þreringe det drejer sig om, så jeg kan tjekke op på billedet. Generelt har jeg forsÞgt at få lagt stÞrrelse ind under produktbeskrivelserne, men med over 2000 produkter, kan det vÊre jeg har misset nogle.
Husk at du altid har 14 dages fortrydelsesret, hvis du ikke mener at dine Þreringe lever op til dine forventninger.
Send mig gerne en mail.

Flotte Þrenringe

Flotte Þrenringe - 5 dages levringstid !!! - DAO !

2021幎12月17日

Hej Christian.
DAO har deres egen trustpilot;-D
Jeg er glad for at du syntes Þreringene var flotte.
Kh Pernille

Hurtig levering og nogle meget flotte smykker. Jeg vil varmt anbefale at handle her

2021幎12月14日

Tak Julie.
Det er altid dejligt med rosende ord.
Jeg gÞr altid mit bedste og er glad for at det bliver bemÊrket:-)

Lyn Hurtig levering

Lyn Hurtig levering. Og super man kan bestille enkelt stk.

2021幎12月11日

Hej Camilla.
Tak for din fine anmeldelse...og fedt at der ligefrem var lynhurtig levering i december måned. Jeg hÞrer jo altid kun, når leveringer går galt. Jeg pakker hver morgen - og her i julen mange dage både morgen og aften. Hver morgen går jeg med krimi i Þrerne over og indleverer:-)
Og desuden dejligt, at du syntes om singleÞreringe - ikke alle forstår os:-D.

Alt gik fint herfra

Fine Þreringe, som jeg glÊder mig til at min datter skal pakke op juleaften. Fint at man kan kÞbe dem enkeltvis, hvis det er det man gerne vil.
Hurtigt levering og fine ting. 🀩

2021幎12月8日

Hej Annemette.
Jeg er rigtig glad for din fine anmeldelse.
Og endnu en der forstår og vÊrdsÊtter singleÞreringene - dejligt:-)
Kh Pernille

Jeg har kÞbt et sÊt Þreringe

Jeg har kÞbt et sÊt Þreringe, den fÞrste pakke blev vÊk. OmgÃ¥ende blev der sendt en ny. Imens kommunikerede jeg med firmaet via mail, hvor der var hurtigt svar. Her handler jeg stensikkert igen og kan hermed kun give min varmeste anbefaling! EkstraordinÊr og sublim service!🙏🏻😀

2021幎11月29日

More is More からの回答

Et forsinket, men stort tak:-)

Fantastisk

Virkelig god service og god orientering om alt. SÊrlig ros for man kan betale med Mobilepay.

2021幎11月29日

Hej Helle,
Dejligt at få ros. IsÊr dejligt, at du bemÊrker mobilepay. Dette er en service jeg betaler ekstra for at have, men jeg syntes det er dejligt nemt og bekvemt, når jeg selv handler. Derfor skal mine kunder selvfÞlgelig også have denne mulighed.
God jul.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。