レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Fejl i 1 ud af mange smykker Pernille JÞrgensen, imÞdekommer ikke ordentlighed i reklamation, samt kÞbeloven i betragtning efter en langsommelig og langdragssamtale over mange mÃ¥neder. Pris ca... もっず芋る

FuldstÊndig upÃ¥klagelig kundeservice! Pernille brugte meget tid pÃ¥ at stille mig tilfreds og jeg er kendt for at vÊre lettere krÊvende 😅 Jeg ved hvad jeg vil have og Pernille gjorde sig umage for at... もっず芋る

䌁業が回答したした

Det er mit nu andet besÞg i webshoppen og det skuffer ikke!! De mest vidunderlige farverige smykker, man kun kan blive glad i lÃ¥get af. Kvalitet i top, lynhurtig levering, suverÊn og personlig kundese... もっず芋る

Jeg har kÞbt et sÊt Þreringe, den fÞrste pakke blev vÊk. OmgÃ¥ende blev der sendt en ny. Imens kommunikerede jeg med firmaet via mail, hvor der var hurtigt svar. Her handler jeg stensikkert igen og kan... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 宝石店
  2. ファッション アクセサリヌ店

圓該䌁業による蚘述

"More is More and less is a bore". Inspirationen til dette vilde smykkeunivers kommer fra Iris Apfel - en kendt Amerikansk designer og stilikon. På trods af sin meget hÞje alder lever hun efter novisen, at intet er for meget og hver dag skal ses som en fest - hvorfor vÊre kedelig, hvis man kan vÊre festlig?

4.4

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

196件のレビュヌ

顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす

この䌁業は、ポゞティブかネガティブかを問わず、顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす。

Super fine Þreringe

Super fine Þreringe, og hurtig levering.

2021幎11月25日

Hej Lucas.
Tusind tak for din anmeldelse - den betyder meget for en lille virksomhed som min.
God jul:-)

Super fin Þrering

Super fin Þrering. Hurtig levering.

2021幎11月24日

Hej Sofie.
Dejligt at du er tilfreds med Þreringe og levering. Er der en speciel grund til, at du har givet 4 stjerner? - her tÊnker jeg på, om der er noget du gerne ville have var anderledes? (eller om du blot er jyde som jeg selv:-D)
Kh Pernille

Venter stadig på min pakke fra en

Venter stadig på min pakke fra en bestilling d 29/11.

2021幎11月21日

Hej Mette.
Jeg er ked af, at du har måttet vente på din pakke. Som jeg også har skrevet til dig den korrespondance vi har haft på mail, havde DAO mistet din pakke. Da du havde bestilt to par Þreringe og det ene par var det sidste, valgte jeg at afvente, for at se om de kunne finde pakken. Dette kommunikerede jeg også i mail og fik ikke opfattelsen af, at dette ikke var ok.
Det har nu vist sig at DAO ikke kunne finde pakken og du har modtaget et nyt par Þreringe inkl. en lille gave for ulejligheden. Pengene for det andet par Þreringe er returneret.
Jeg håber ikke at DAOs håndtering skal svÊrte din opfattelse af More is More og jeg håber selvfÞlgelig at dit indtryk er Êndret og at jeg ser dig igen hos More is More.
God jul:-).
Kh Pernille

Fin service og hurtig levering🀩

2021幎11月20日

Hej Malene.
Tusind tak for din fine anmeldelse. Jeg er glad for at du bemÊrker den hurtige levering. Jeg gÞr mit bedste for at aflevere hurtigt - også selv om det ofte i disse måneder betyder at jeg må afsted med pakker to gange om dagen:-)

12tal herfra- topkarakter

Så fint pakket ind og sÞde små Þreringe der virkeligt ligner billedet
Jeg glÊder mig til at give det som gave

2021幎11月20日

Hej Maja.
Sikke en dejlig feedback at få.
Jeg er jo ikke ligefrem uddannet i indpakning, men har gjort mig meget umage med at tjekke diverse YouTube videoer inden jeg gik i gang:-D - jeg er glad for, at du er tilfreds med resultatet af indpakning og smykker.
Kh Pernille

KÊden knÊkkede kort tid efter jeg havde

KÊden knÊkkede kort tid efter jeg havde taget den pÃ¥ 🧐

2021幎11月17日

Hej Ronnie.
Det er jeg godt nok ked af at hÞre. Send mig endelig en mail med et billede af kÊden, så vi kan få problemet lÞst.
Generelt er kÊden meget robust og ret tyk. Jeg går selv med min nÊsten hver dag og var heller ikke hÞrt fra andre der har haft problemer med Tarot kÊden.
Kh. pernille

Efter kontakt med Ronnie er jeg gjort opmÊrksom på, at det ikke er selve kÊden der er knÊkket.
Den lille ring der forbinder kÊde med lås har åbnet sig og dette kan selvfÞlgelig ske, hvis der rykket hårdt i kÊden eller der vrides i ringen. Ringen er overskåret, da det er her kÊde og lås skal sÊttes ind og samles.
Ronnie har selvfÞlgelig fået tilbudt, at sende kÊden retur, men jeg har ikke efterfÞlgende hÞrt noget.
Han var meget glad for vedhÊnget, men Þnskede en lÊngere kÊde.
Til Ronnie:-) - Jeg håber at du har fundet en anden lÊngere kÊde eller fået sat den lille jumpring sammen mellem kÊde og lås igen, så du alligevel kan få glÊde af halskÊden.

God oplevelse

Hele tiden opdateret om hvor langt pakken var. Meget fine smykker.

2021幎11月10日

Hej Camilla.
Tusind tak for din fine anmeldelse. Den betyder meget for en lille virksomhed som min.
Kh Pernille

Smukke farver og smukke designs

Smukke farver og smukke designs. Rigtig god service og hurtig levering.

2021幎11月4日

Hej Stephanie.
Jeg er glad for at du kan lide mit farverige smykkeunivers og er tilfreds med min service.

SÃ¥ fine Þreringe jeg har modtaget 🙏

SÃ¥ fine Þreringe jeg har modtaget 🙏 mega Go service og hurtig svar ved det mindste spÞrgsmÃ¥l ♥

2021幎9月28日

Hej Lone,
Jeg er meget glad for at du er tilfreds med både smykker, service og de hurtige svar. Herinde er jeg dog ikke så hurtigt, men bedre sent end aldrig:-D.

Meget små armbånd

Meget små armbånd - ikke for voksne, jo mindre du har et meget tyndt håndled.

2021幎9月23日

Hej Lotte,
Jeg er ked af at hÞre, at dine armbånd var for små.
Generelt har jeg forsÞgt at få skrevet stÞrrelser på armbånd og halskÊder under beskrivelsen af produktet.
Det er altid muligt, at sende sine smykker retur indenfor 14 dage, hvis de ikke lever op til forventningerne.
Kh Pernille

Mega hurtigt service og levering

Mega hurtigt service og levering. HalskÊden er endnu flottere end på billedet. KÊmpe anbefaling herfra

2021幎9月14日

Hej Sara,
Tusind tak for din fine anmeldelse. Jeg må vist få taget nogle bedre billeder;-)

Waou med waou på❀

Waou siger jeg bare🥰Hurtig levering💪 Fantastisk service og super sÞd indpakning. Jeg vil til hver en tid anbefale MoreisMore til mine veninder❀Mvh. Stine Ebbe Bonde

2021幎9月4日

Hej Stine,
Tusind tak for dine fine ord:-)

MEGA hurtig levering

MEGA hurtig levering. Bestilte fredag aften kl 19.20. Kl 20.56 fik jeg besked fra Dao at de havde fÃ¥et indleveret en pakke fra moreismore. SÞndag morgen var den i min postkasse👍🏻😊.
Bestilte et armbÃ¥nd der skulle vÊre 20 cm. Det kunne lige gÃ¥, men det var desvÊrre kun 18,5 cm, sÃ¥ jeg kunne ikke lukke det. Heldigvis havde min mor en forlÊnger, sÃ¥ det hele gik alligevel😊. Har ikke problemer med at bestille ved moreismore igen😊

2021幎8月16日

Hej Mette,
Jeg er glad for at du syntes jeg var hurtigt:-)
En anden gang skal du endelig ikke holde dig tilbage, hvis du mener at have modtaget noget der ikke svarer til beskrivelsen.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。