レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Hun er en virkelig sÞd og rar kvinde og det gÞr det meget nemmere at åbne sig op over for hende. Hun har hjulpet mig meget og vil klart anbefale det.

䌁業が回答したした

Kun rosende ord til Mie. Hun er sÃ¥ nÊrvÊrende og skaber tryghed med det samme. Den ro det giver vores barn, kan virkelig ogsÃ¥ mÊrkes i familien. IsÊr dagene efter, hvor rideterapien stadig sidder... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg synes Mie er god at snakke med. Vi fÃ¥r taget godt fat pÃ¥ de vÊsentlige ting og sÃ¥ udvÊlger vi sammen hvad der skal fokus pÃ¥ i hypnosen. Jeg fÃ¥r ogsÃ¥ noget viden med omkring f.eks Mindfulness som j... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg giver Mie mine varmeste anbefalinger. Hun er utrolig nÊrvÊrende, omsorgsfuld i sin vÊremÃ¥de og dygtig. Jeg har vÊret i forlÞb pga stress, tankemylder, bekymringstanker ude af kontrol og nedtrykthe... もっず芋る

䌁業情報

1. 催眠療法サヌビス

圓該䌁業による蚘述

MWHypnoTerapi udbyder psykoteraputiske samtaler med eller uden hypnose samt terapi med heste.

4.8

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

46件のレビュヌ

Mie er fantastisk

Mie er fantastisk! Jeg har kÊmpet med både flyskrÊk og angst for at sÊtte grÊnser og sige fra, og det har Mie hjulpet mig af med!
Allerede efter fÞrste besÞg, kunne jeg mÊrke en forandring i min krop, jeg fÞlte et stort behov for at sige fra, og sige hvordan jeg gerne ville have det skulle vÊre i stedet.

Jeg skulle på ferie på Mallorca halvanden måned efter mine fÞrste 2 besÞg hos Mie, jeg frygtede virkelig at skulle sÊtte mig ind i flyveren, også bare at skulle i lufthavnen var en kÊmpeudfordring, men da ankom til lufthavnen og senere ind i flyveren havde jeg fuldstÊndig ro i kroppen, jeg slappede helt af og nÞd turen med min familie.

Mie får 5 stjerner af mig, fordi hun er helt fantastisk at snakke med, hun forstår og anerkender de fÞlelser og oplevelser jeg fortÊller, og så får hun mig til at fÞle tryghed. Og så selvfÞlgelig fordi hun har hjulpet mig til at komme ud og se verden med min familie!

KÊmpe stor anbefaling herfra!

2022幎5月3日

KÊre Elisabeth
Tak for dine ord - Jeg er glad for, at jeg har kunnet hjÊlpe dig :-)

Mie er en yderst kompetent og fagligt

Mie er en yderst kompetent og fagligt velfunderet behandler. Hun forstÃ¥r at finde frem til “hvor skoen trykker” i samarbejde med mig naturligvis. Hun er meget empatisk, og jeg fÞler mig altid tryg, set og hÞrt. Hun kan tilpasse hypnosen til lige det jeg har brug for, og hypnosen er meget behagelig. Mie gir mig brugbare redskaber og jeg kan derfra udvikle mig.
Jeg vil anbefale Mie til en hver.
KÊrligst Gitte

2023幎2月24日

KÊre Gitte
1000 tak for din tilbagemelding - Jeg er glad for at kunne hjÊlpe dig på din vej :-)

SÞvnproblemer og tankemylder

Vores datter Freya har gennem en periode haft problemer med at kunne falde i sÞvn om aftenen og sommetider lagt vågen flere timer med tankemylder. Efter to besÞg ved Mie er hun nu ovre det og har kun siden haft nogle få aftener hvor hun ikke har kunnet falde i sÞvn. Vores datter har haft en rigtig god oplevelse hos Mie. Hun er rigtig sÞd og nem at snakke med. Et besÞg hos Mie kan helt klart anbefales.

2023幎3月28日

MWHypnoTerapi からの回答

KÊre Rikke og Freja. Jeg er rigtig glad for, at Freja har fået den hjÊlp, som hun havde brug for :-)

Hypnoterapi hos Mie West

Har gået hos Mie og fået en meget brugbar og sedeles kompetent behandling gennem en periode her i foråret. Kan kun anbefale Mie hvis du har udfordringer eller ting/vaner, du vil Êndre på.
Jens, 50 år

2023幎2月20日

MWHypnoTerapi からの回答

KÊre Jens. Tak for din anbefaling :-)

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。