レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Would definitely recommend!!! Amazing pizza oven and a real addition to your outdoor kitchen! Took it on a boat and it was just perfect! Reaches the temperature within 20 minutes, and cools down pr... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち4の評䟡

(After 1 use / 8 pizzas in a row) The oven works well, easy to set up, the 14” size is much better than a 12”, you got extra room. I could only reach 420*C on the thermometer included on the oven (c... もっず芋る

䌁業情報

1. バヌベキュヌ堎
  2. 庭園
  3. キッチン家具店

圓該䌁業による蚘述

Our portable pizza ovens have been carefully designed to offer our community a new dining experience. Allowing everyone to become the pizza chef they have been dreaming about. It’s specific design, allows the oven to reach high temperatures. Making it possible to make authentic pizza’s anywhere.

連絡先

この䌁業は、ポゞティブかネガティブかを問わず、顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす。

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

De Nero 14 is echt een topper

De Nero 14 is echt een topper. Wij maken nu pizza’s van restaurantkwaliteit gewoon thuis. De oven is binnen ongeveer 15 minuten op 425 graden Celsius, en de pizza is daarna in 2 tot maximaal 3 minuten klaar. Met een goede kwaliteit bodem smaakt het echt heerlijk.
Voor mijn verjaardagsfeest heb ik er meer dan 20 pizza’s mee gemaakt, en dat is ontzettend goed gelukt. Het gaf echt een fijne, gezellige Italiaanse sfeer. Wij zijn heel tevreden met deze oven en zouden hem zeker aanraden aan iedereen die thuis lekkere pizza’s wil bakken.

2026幎3月29日
5぀星のうち5の評䟡

De pizza oven is geweldig

De pizza oven is geweldig! Hij komt snel op temperatuur en in een paar minuten heb je de heerlijkste pizza gemaakt.
Ook is het apparaat niet te zwaar en kan je ‘m op verschillende plekken neerzetten. Ik ben er erg blij mee.

2024幎11月11日
5぀星のうち5の評䟡

Ziet er echt top uit en kwaliteit is

Ziet er echt top uit en kwaliteit is erg goed! :)

2024幎6月9日

Beste Jarno,

Bedankt voor je positieve review en veel plezier met de Nero-14! Samen met jou maken we buiten koken een stukje leuker, gezonder & lekkerder. #CookWithNero

5぀星のうち5の評䟡

Ik wil oprecht niet anders meer

Ik ben nu ongeveer drie maanden in het bezit van een Nero oven en ik weet het zeker: ik ben verliefd. Zelf pizza's bakken vond ik eigenlijk altijd tegenvallen, zeker als je in Amsterdam woont waar ontzettend veel goede pizzeria's zijn. Maar sinds ik de Nero heb, wil ik niet anders meer. Dit lijkt wel een gesponsord verhaal, maar ik ben gewoon oprecht enthousiast. Het is makkelijk, snel en foolproof. En ja, het is een investering, maar als je van pizza's houdt is dat het zeker waard.

Ik gebruik meestal kant-en-klaar zuurdesemdeeg (want: extreem makkelijk én lekker), maar zelfgemaakt deeg is ook top.

2024幎8月13日

Hi Liselotte,

Bedankt voor je review! We zijn blij dat we jou als klant hebben mogen verwelkomen. Samen maken we buiten koken een stuk leuker, gezonder & lekkerder. #CookWithNero

Would definitely recommend!!

Took it on a boat and it was just perfect! Reaches the temperature within 20 minutes, and cools down pretty quickly so you can put it back in the carrying bag. Due to the adjustable gas knob it’s not just a pizza oven but you can do a lot more with it. It’s great for roasting your vegetables, roast a nice piece of meat or fish.

2024幎7月10日

Hi Kevin,

Thanks for your positive review, and thank you for joining Nero! #CookWithNero

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。