FuldstÊndig fantastisk sted til yoga retreat. Smukke rammer, fantastisk mad og det absolut sÞdeste vÊrtspar, der gjorde alt for at vores ophold skulle bliver den bedste oplevelse - og det blev det.... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Et rigtig dejlig og nyrenoveret Bed and Breakfast med lÊkkert fÊlles bad og kÞkken/alrum. Dejlige vÊrelser. SuperskÞnt indrettet og flot beliggende i skÞnne fredelige omgivelser tÊt pÃ¥ skoven. Vi har... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
SkÞn beliggenhed i rolige omgivelser. Rene og pÊne vÊrelser med udsigt til naturen. SÞde og rare ejere af Nystedet. 15 min. I bil til hyggelige PrÊstÞ.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Tid til fordybelse ⢠udvikling ⢠kreativitet Smuk og intim atmosfÊre i naturskÞnne omgivelser ved PrÊstÞ Fjord. På NYSTEDET Þnsker vi at skabe den perfekte ramme for overnatninger i bed & breakfast, retreats, workshops, mÞder eller samvÊr med familie og venner.
Faksevej 4, 4720, PrÊstÞ, ãã³ããŒã¯
Jeg kommer helt sikkert igen :-)

Nystedet ããã®åç
Et rigtig dejlig og nyrenoveret Bed and Breakfast med lÊkkert fÊlles bad og kÞkken/alrum. Dejlige vÊrelser. SuperskÞnt indrettet og flot beliggende i skÞnne fredelige omgivelser tÊt på skoven. Vi har holdt et yogaretreat om lÞrdagen i den dejlige yogasal på 1. salen og har nydt Lailas dejlige mad.
Vejret var perfekt, så vi har nydt vores pauser på terrassen og i haven. Af hjertet tak og de varmeste anbefalinger til stedet og til Laila.

Nystedet ããã®åç
Smukt og stillÊkkert sted til yogaretreat med fine, personlige detaljer bÃ¥de pÃ¥ vÊrelserne og i fÊllesstuen - og ikke mindst en fantastisk yogasal med perfekt akustik og masser af lys. Laila lavede lÊkker mad og man fÞlte sig meget velkommen, fordi hun og hendes mand Morten var sÃ¥ afslappede, servicemindede og bare hyggelige at vÊre omkring. Vi kommer igenð

Nystedet ããã®åç
Det er det skÞnneste sted til både sociale arrangementer og Yoga. SÞdeste mennesker der har stedet og mad og indretning er på hÞjeste niveau. Jeg glÊder mig til at komme igen.

Nystedet ããã®åç
Fantastisk sted og sÃ¥ lige i âhÞnsehusetâ
Dejlig natur og super tÊt på Bosei
Nybagte boller til morgen kaffen - fantastik
Dette sted skal opleves hvis man mangler en B&B omkring PrÊstÞ

Nystedet ããã®åç
Lige der - lige midt i naturen - ligger det dejligste B&B/retreat. Helt tÊt på skov, råvildt og rovfugle. Stedet er fantastisk smagfuldt indrettet, og det er svÊrt ikke at fÞle sig godt forkÊlet af det utroligt opmÊrksomme vÊrtspar.
StÞrre gÊstfrihed og smukkere rammer får man ikke. Vi tÞver ikke med at give vores allerbedste anbefalinger.

Nystedet ããã®åç
We stayed in the new room âelmenâ at nystedet. It was so cosy and the host Laila and her husband were so nice. Everything was super neat and clean and instantly felt like home. In the area is a very nice harbour where you can eat with a beautiful view over the lake, but you can also eat in their beautiful garden. When we go to Denmark again, we will defenitely go back to nystedet b&b! Thank you so much for the nice stay!
Greetings from Niels en Minouk

Jeg er gladâ€ïž
Har haft fornÞjelsen at bo hos Lajla og Morten på
deres fantastiske sted Nystedet.
SkÞnne omgivelser og nÊre til PrÊstÞ.
Jeg er fan,kommer igen og igen.
Tak for denne gangððŒððŒðž

Nystedet ããã®åç
Fantastisk sted. Tip Top moderniseret sted der er indrettet så det skaber en helt afslappet atmosfÊre. Dejligt tilbagetrukket, men stadig tÊt på eks. PrÊstÞ, som byder på vand og natur. Et besÞg vÊrd og yderst behagelig vÊrt. I Þvrigt også gode fÊllesrum der er velegnede til lidt stÞrre arrangementer eller fester.

Jeg har lige haft et ophold på Nystedet. Virkelig en
dejlig oplevelse. Flot sted i dejlige omgivelser, og skÞnt vÊrtspar. FÃ¥r mine bedste anbefalinger.ð

Nystedet ããã®åç
Fantastisk dejligt sted. Man fÞler sig meget hjemme og sengene er meget behagelige. SÞde vÊrter og gode måltider i smukke omgivelser.

Nystedet ããã®åç
Vi var 5 mennesker afsted, som skulle bruge overnatning for et par dage.
Super sÞde vÊrter og absurd flot område!
Helt klart anbefalings vÊrdigt!

Nystedet ããã®åç
Nystedet er et hyggeligt og meget smukt indrettet b&b. Morgenmaden var helt i top, med hjemmelavede boller og frugt fra egen have. Vi havde et hyggeligt lille vÊrelse med en dÞr ud til haven. Vi kunne bruge fÊllesrum og udearealerne, og vi fÞlte os meget hjemme. Laila og hendes mand er utrolig sÞde og vi kunne sagtens forestille os at komme igen.

Nystedet ããã®åç
Fantastisk sted, i super hyggelig natur, med dejlige vÊrelser og flot kÞkken og bad. Virkelig et besÞg vÊrd.

Nystedet ããã®åç
SkÞn beliggenhed i rolige omgivelser.

Nystedet ããã®åç
We had a lovely stay at this beautiful location. There are 4 bedrooms, a shared bathroom and a very spacious and well-equipped kitchen, also shared. And there is a beautiful space for yoga or workshops on the first floor. The hosts Laila and Morten renovated the space with a great eye for detail and they are caring and readily available for questions or help. The forest is just behind the house, and the sea and beautiful Praesto is at 5 minutes driving distance. I definitely recommend this place for a retreat or a group of friends who want to spend time together, or even as an airbnb.

Nystedet ããã®åç
Vi har lige tilbragt en skÞn weekend på "Nystedet". Bed and Breakfast stedet ligger i utrolig skÞnne omgivelser. TÊt på skov og ikke langt fra bademuligheder. VÊrtsparret var utrolig sÞde og meget imÞdekommende, og vÊrelset vi boede på var lÊkkert og indbydende. Vi kan give "Nystedet" den varmeste anbefaling.

Nystedet ããã®åç
Fantastisk dejligt sted og dejlige vÊrter. Vil helt sikkert komme igen

Nystedet ããã®åç
Nu er det tredje gang jeg besÞger Nystedet og jeg er vild med stedet.
Der er en fantastisk atmosfÊre af personlighed, ro og hygge.
Indretningen er lige min smag - enkel, stilfuld og mega hyggelig.
Tak til vÊrtsparret Morten og Laila både for den super lÊkker mad og de god snakke.

Nystedet ããã®åç
Jeg er vild med Nystedet.
Vi havde en dejlig overnatning. Stedet er smukt indrettet og virkelig hyggeligt. VÊrelserne er nyrestaurerede, hyggelige og rummelige. Alt er rent og fint.
Laila og Morten er dejlige vÊrter, som gjorde opholdet så dejligt.
Tag afsted - det kommer du ikke til at fortryde.

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã