Loyal customer. I ordered one item this time (which is already overpriced), then the next day the 20% offer started, I contacted and asked if I could get the discount for my order which hadn't been sh... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ik had een pakket besteld, echter is het zoek geraakt bij de bezorgbedrijf. Paulas choiche reageerde erg snel en vriendelijk. Hebben het voor mij opgelost en ben erg tevreden over de klantenservic... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Al vaker producten besteld en altijd tevreden. Nu de laatste keer werd mijn huid erg vettig en glimmend van de moisturizer SPF 50. Ik heb gechat en na wat info over mijn huid gaf ze een alternatief pr... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Super goede producten gebruik het al bijna 30 jaar! Goede klantenservice lossen problemen goed op. Erg leuke acties voor members.
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Huidverzorging die jou de gezonde en stralende huid geeft voor dat zelfverzekerde gevoel. â 100% geur- en kleurstofvrij â Niet op dieren getest â Gratis verzending vanaf ⬠25 â Niet tevreden = geld terug, binnen 60 dagen. Ook als het product gebruikt is.
é£çµ¡å
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Ten onder aan eigen succes!
Ontevreden over dagcrÚme. Wil gebruik maken van garantieregeling. Kan ineens niet, voldoet niet aan voorwaarden. Let hier goed op.
Klantenservicemedewerker kapt gesprek zelf gewoon af. Had beter verwacht van dit merk en hun service. Zonde dat ze hierdoor een slechte naam krijgen!
Ik kocht meer producten van ze maar op deze manier verliezen ze mij als klant.

Al jaren tevreden klant
Ik gebruik al jaren de producten van paula's choice en ben enorm tevreden. De producten doen wat ze beloven en zijn ook nog eens betaalbaar. Altijd snel geleverd,netjes verpakt en vaak met gratis samples
Ik ben verbaasd hier ook negatieve recencies te zien.

Paula's Choice Nederland ããã®åç
Goede producten en snelle levering
Goede producten en snelle levering, al een paar keer besteld en alle keren werd het de volgende dag geleverd. Ook de producten zijn erg goed

Paula's Choice Nederland ããã®åç
Paulaâs choice heeft mijn skincareâŠ
Paulaâs choice heeft mijn skincare routine veranderd vooral de exfoliate 2% BHA liquid ik zou die iedereen aanraden

Top!
Ik ben heel tevreden zowel over de artikelen als over de levering. Nooit problemen ervaren.

Paula's Choice Nederland ããã®åç
Precies wat je nodig hebt voor hetâŠ
Precies wat je nodig hebt voor het herstellen van je huid top producten waar voor je geld ik ben er blij mee

blij met paulaâs choice
eerder al wat van paulaâs choice besteld en daar was ik heel tevreden over. Net nog producten binnen gekregen dus ga die meteen uit proberen!

Het Paulaâs Choice Peptide Eye SerumâŠ
Het Paulaâs Choice Peptide Eye Serum voelt licht aan, trekt snel in en hydrateert goed zonder te plakken. Mijn huid rondom de ogen oogt frisser en gladder en fijne lijntjes lijken minder zichtbaar. Absoluut een aanrader!

Paula's Choice Nederland ããã®åç
Kan iedereen dit merk aanraden
Huid is echt heel veel verbeterd sinds ik dit merk gebruik. Heb last van een acne gevoeligehuid, grofe poriën en littekens van acne en droge plekken in mijn gezicht. Daarbij ook nog een roodheid rondom de grofe poriën en littekens.
Gebruik BHA 2% waardoor ik geen last meer heb van acne en de roodheid in mijn gezicht ook minder is geworden en sinds een week 10%naicinamide olie en de grofe poriën
zijn nu al minder zichtbaar.
Ook zijn de droge plekken in mijn gezicht weg
Ook gebruik ik een toiner, gezichtsreiniger een oogcrÚme.
CrÚme volgt nog gebruik nog mijn oude merk.

Pro-Collagen Peptide Firming Eye SerumâŠ
Pro-Collagen Peptide Firming Eye Serum Zacht en verfrissend

Extreem slechte service
De service is echt oprecht zo erg slecht! Mijn aller eerste bestelling en maar liefst 3 problemen in een bestelling. Eerst is mijn pakketje meer dan 2 weken zoek, vervolgens voor dat het pakket opnieuw werd opgestuurd werd mij verteld dat er een product was uitverkocht. Hoe bedoel je? Wanneer waren jullie precies van plan om mij hiervan op de hoogte te stellen? Waarom hoor ik dit nu pas, de eerste keer toen het pakketje onderweg was heb ik ook niets gehoord. Kers op de mijn pakketje komt eindelijk binnen na bijna een maand mis ik ook nog eens een product uit mijn bestelling. Gelijk gemaild, en gewoon geen reactie terug ontvangen na bijna een week wachten. Bij het bellen, niet eens een verontschuldiging of iets.. ja sorry maar dit is voor mij de eerste gelijk de laatste bestelling hier.

Houdbaarheidsdatum
Op mijn bestelde producten staat een vage code en geen houdbaarheidsdatum. Een product blijkt in 2016 geproduceerd en een ander is compleet onvindbaar. Ik weet dat producten ongeopend langere tijd houdbaar zijn maar iets wat bijna 10 jaar oud is wil ik niet op mijn huid. Ik ben zeer benieuwd hoe dit opgelost zal worden.
Inmiddels heb ik een respons inmiddels Volgens Paulaâs Choice hoeft wettelijk alleen een houdbaarheidsdatum op producten met spf te staan. Voor de overige producten staat er een onbegrijpelijke code op en kan je voor informatie over de houdbaarheid naar de klantenservice bellen.
Wél een code maar bewust geen houdbaarheidsdatum vermelden vind ik klantonvriendelijk en niet transparant. De vraag is ook: waarom hiervoor kiezen als in plaats van dat nummer de houdbaarheidsdatum vermelden met dezelfde handeling zou kunnen worden volbracht?
Ik denk dat hiermee maar één doel gediend wordt, en dat is niet de klant. Dat het zelfs kostbare klantcontact momenten en moeite mag kosten om de houdbaarheid niet te vermelden op producten waar dat niet wettelijk verplicht is, spreekt voor mij boekdelen. Erg jammer en voor wie producten zonder spf koopt: wees je hiervan bewust!
Ik moet er nu maar op âvertrouwenâ dat de datums die in de respons van de klantenservice staan inderdaad kloppen. Heel bijzonder allemaal en ook wel teleurstellend.

Ik wil een 1 ster review geven vanwegeâŠ
Ik wil een 1 ster review geven vanwege het feit dat Paula's choice webshop de SKIN RECOVERY
Softening Cream Cleanser gaat halen uit het assortiment. Deze gebruik ik al sind 2009.
Nu moet ik op zoek naar een vervanger wat niet makkelijk wordt omdat ik een droge, gevoelige rosacea huid heb

Doet wat het beloofd
Het zijn hele fijne producten die echt doen wat ze beloven. Zo heb je voor alle huid type wel iets wat je kan gebruiken. Mijn huid is echt nog nooit zo goed gevoed geweest.
Ik ben enorm tevreden en ik wil niks anders meer dan Paulaâs choice

Paula's Choice Nederland ããã®åç
This is the first time I have orderedâŠ
This is the first time I have ordered from Paulaâs choice but I am delighted with the products and really happy that they arrived exactly when they advertised them to arrive at.

Paula's choice overgenomen door Unilever sinds 2021
Nadat ik eerder deze week een review plaatste op Trustpilot contact de klantenservice van Paula's choice mij deze keer per direct. De vraag of ik mijn gegevens wil toesturen aan hen en daarna ontvang ik de vraag of ze me per direct mogen contacteren. Antwoord: ja. Vervolgens niet door hen gebeld, nu zijn we ruim 24 uur later. Ik begrijp nu waarom er zoveel, niet ten goede, is veranderd. Er zit een andere bedrijf achter Paula's choice. Het gaat niet meer over goede klantenservice.

Pas op. Extreme eczeem na gebruik 1% retinol creme
Pas op! Ontzettend veel last van eczeem na gebruik 1% retinol treatment.
Ik ben in juni van dit jaar begonnen met het gebruik van de crÚme. In eerste instantie om de dag in de avond, maar dit bleek al snel te veel. Ik kreeg last van een droge huid, eczeem, maar ook ontstekingen. Dus ik ben, na lezen op internet, begonnen met een keer per week, dan twee keer, daarna om de dag etc. Enkele keren tussendoor last van eczeem, vooral bij de ogen. Dus gestopt en weer opnieuw begonnen met twee keer per week etc. Het lijkt of je met hormoonschommelingen of veranderingen qua weer, weer last kan hebben van de negatieve uitwerking van de retinol (hele droge huid en in mijn geval enorme eczeem bij mijn ogen). Voordat ik de crÚme gebruikte had ik nooit last van een onrustige droge of eczeemgevoelige huid. Soms een pukkeltjes en na mijn zwangerschappen wat pigmentvlekken. Ik hoopte de pigmentvlekken en mijn beginnende lijntjes met gebruik van de crÚme iets te verminderen, maar ik ben nu verder van huis. Ik had verder ook de normale DagcrÚme voor de normale/gecombineerde huid en de bpa lotion. Daar merkte ik meteen al bij dat het helemaal niet goed was voor mijn huid. Erg agressieve producten. Ik zou het niemand aanraden.

Slecht bereikbaar
De producten die ik gebruik, daar ben ik tevreden over, nu had ik een vraag aan ze, gebeld, maar dan is er nooit iemand aanwezig, ook op de tijden dat ze zeggen dat ze er dan zijn, per mail geprobeerd maar na 2 mails nog geen antwoord ontvangen.
En ik vind de producten steeds veel duurder worden, dus denkt er hard over om op een ander merk over te stappen!!!

Misleiding
Fijne producten , helaas misleidende acties die niet werkelijkheid zijn bij afrekening vh winkelmandje.
Geen oplossende communicatie bij klantenservice

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ