Na verscheidene kattenbakvullingen getest te hebben komt dit product âkattenbaktofuâ als kwalitatief het best naar voor. Iets minder prijzig zou het helemaal top maken ook al gaat het product lan... ãã£ãšèŠã

äŒæ¥ãåçããŸãã
Ik ben heel tevreden. Dit komt vooral door het whatsapp contact met MAAIKE. Ik heb mijn abonnoment 2 keer varanderd, door ontwetendheid met katten,en ze reageerde elke keer, en heb de kattebakvulli... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Prima product, stuift niet, neemt goed geur op, zonder nare toegevoegde geurtjes. Uitstekende bezorging, handig met abonnement, waardoor je nooit misgrijpt.
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°

ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Ik vind het uitstekend deze kattebakvulling,zou geen andere meer willen.

Snelle levering.
Tofu kattengrid bevalt erg goed. Zeker nu we een elektrische kattenbak hebben!

PetMates ããã®åç
Uitstekende bezorging, handig met abonnement, waardoor je nooit misgrijpt.

PetMates ããã®åç
Geen enkele reden meer om te zoeken naar andere kattenbakvulling. De kattenbak ruikt niet. Maakt mooie klontjes die zo weg te scheppen zijn. Daardoor doe je er lang mee. Scheelt enorm in gewicht in de container. Lijkt prijzig, maar dat is het niet door het zuinige gebruik.

PetMates ããã®åç
Altijd netjes volgens afspraak geleverd
Top product. Alleen een keer een korting zou welkom zijn als vaste klant

PetMates ããã®åç
Correct geleverd, heel goed product, makkelijker om te scheppen en minder geur en stof in huis.

PetMates ããã®åç
Waar jullie goed in zijn is een mooie kattenbakvulling. Waar jullie in kunnen verbeteren, is dat je niet vast zit aan een abonnement. Ik zou het fijn vinden om een zak te kopen wanneer ik het nodig heb zonder abonnement. Ik stop dus in juni.

PetMates ããã®åç
Contact met het bedrijf is erg goed, er wordt gelijk gereageerd als er vragen zijn en goed opgelost. Alleen de bezorging door bezorgdienst DHL is erg slecht. Het pakket wordt niet aan de deur afgeleverd er wordt een bericht gestuurd dat het afgeleverd is zonder ooit aangebeld te hebben. Dan moet je gaan zoeken naar het pakket. Zeer slechte service.

PetMates ããã®åç
Ik heb 2 ragedoll poezen en een zwarte kater van 12 jaar die meer dan 10 kilo weegt, dus hij laat wat achter in de kattebak, heb al veel geprobeerd maar telkens was er iets of nog veel urine geur of heel zware urine klonters deze zijn het lichts en geen urine geur en de prijs valt mee

PetMates ããã®åç
Enchantée pour le moment.
Je vais +/-3,5 semaines avec 1 sac.
En enlevant les pipis 2x/jour et en rajoutant au fur et à mesure.

PetMates ããã®åç
Heel goed product, klonterd goed, kan gespoeld worden in de wc en ruikt bijna niet.

PetMates ããã®åç
De kattenbak korrels van petmates
Zijn extreem makkelijk in gebruik.
De aanschaf lijkt prijzig, maar je doet er veel langer mee dan gewone korrels.
De plas en poep word meteen ingekapseld waardoor de kattenbak niet stinkt.

PetMates ããã®åç
Snelle persoonlijke reactie op e-mail. Mijn verzoek op een vroegere levering werd perfect aan voldaan. Top service!

PetMates ããã®åç
Er wordt meegedacht, snel en efficiënt gehandeld.
Prettig contactâŒïž

Ik ben heel tevreden.
Dit komt vooral door het whatsapp contact met MAAIKE.
Ik heb mijn abonnoment 2 keer varanderd, door ontwetendheid met katten,en ze reageerde elke keer, en heb de kattebakvulling elke keer optijd ontvangen.
Mvg Ilona Wacanno

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ