レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

En fantstisk og hyggelig ferie, hvor Piemonte JÞrgen deler gavmildt ud af sine mangeÃ¥rige venskaber med de smÃ¥ og store vinproducenter, vi besÞger. SkÞnne vine, pÞlser og andre lokale delikatesser. Og... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち3の評䟡

jeg gir kun 3 stjerner, idet kun én vin Gavi, har en smag, jeg vil kalde god. De to andre var der ikke meget sjov ved. En vin til 100 kr. burde vÊre lidt ud over det sÊdvanlige. Husk lige pÃ¥ jere... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jeg har endnu en gang benyttet mig af Piemontevines tilbud pÃ¥ god Barolo til en favorabel pris. To flasker dejlig Barolo for een flaskes pris. Det giver mig mulighed for at prÞvesmage en rÊkke af de... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

En super oplevelse med stor herligheds vÊrdi. Tusind tak for en dejlig tur i det skÞnne og smukke Piemonte. Vi har vÊret sammen med de skÞnneste og sjoveste mennesker fra hele Danmark. Vi har besÞg... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. ワむン専門店

圓該䌁業による蚘述

Piemonte Vine & Delikatesser blev grundlagt i 2008, og bliver drevet af JÞrgen Gregers Hansson og Isabella Sigersen Pautsch, også kaldet Piemonte JÞrgen og Piemonte Bella. Piemonte JÞrgen og Piemonte Bella driver også firmaet Piemonte Rejser, som har eksisteret siden 2010. Piemonte Vine & Delikatesser importerer alle produkter direkte fra meget små producenter. Produkterne skal vÊre produceret i Piemonte, og det er vigtigt at de er af meget hÞj kvalitet. Sidst men ikke mindst er den personlige service (og humor) vigtig - så når man kommer hos Piemonte Vine & Delikatesser får man ofte en historie med om producenten af et givent produkt.

連絡先

この䌁業は、ポゞティブかネガティブかを問わず、顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす。

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

God Barolo til overkommelig pris.

Jeg har endnu en gang benyttet mig af Piemontevines tilbud på god Barolo til en favorabel pris. To flasker dejlig Barolo for een flaskes pris. Det giver mig mulighed for at prÞvesmage en rÊkke af de vine, som Piemontevine forhandler, vel og mÊrke til halv pris. Vinene leveres til dÞren uden tillÊgspris allerede ved et beskedent antal flasker. På denne måde står jeg godt rustet, når jeg senere skal vÊlge blandt de mange producenter, firmaet forhandler.

2022幎11月10日

Rejse i Piemonte

Dejlig og veltilrettelagt tur. En tur med Piemonte-JÞrgen på besÞg hos leverandÞrerne er en ganske fantastisk oplevelse, som alle bÞr unde sig selv mindst Žen gang.
Du er ikke i tvivl om, at Piemonte-JÞrgen vil- og gÞr det bedste for hans gÊster skal have den ypperste oplevelse og det lykkedes til fulde.

2022幎10月3日
5぀星のうち5の評䟡

Piemontevines rejser er helt specielle

Piemontevines rejser er helt specielle. Alle 3 rejser kan varmt anbefales. Man får et sÊrdeles grundigt indblik i vinproduktionen i regionen via personlige og meget spÊndende producenter. Også den kulinariske del er vÊrd at bemÊrke - italiensk mad, når det er bedst. Piemonte JÞrgen kender sine "grÊsgange" - og de rejsedeltagere, som vi har mÞdt, har alle vÊret interessenÞrder og spÊndende bekendskaber.

2022幎10月21日
5぀星のうち5の評䟡

Intens oplevelse af mennesker, vin og mad

Intens oplevelse af vinene, maden, menneskerne og landskabet!
PÃ¥ en fem-dages tur i Piemonte har jeg oplevet et sandt tour de Force af indtryk, smagsoplevelser, unikke mennesker og steder.
Man bliver budt indenfor hos piemonteserne og sidder bogstavelig talt ved hÞjbordet til udsÞgt menu i vidunderlige lokaler. Smager de mest udsÞgte vine under kyndig vejledning af såvel vinproducenterne som piemontevins egen guide. Altsammen sker i en dejlig afslappet ramme, hvor man virkelig fÞler sig velkommen.
Indkvartering på et lÊkkert lille hotel omgivet af vinmarker.
Transporten varetages af et lokalt busselskab med en mindre bus, der nemt tager os rundt på selv de mindste veje.
Disse ture kan jeg varmt anbefale!

2022幎10月21日
5぀星のうち5の評䟡

Dejlig uge i Piemonte i et skÞnt

Dejlig uge i Piemonte i et skÞnt selskab. Vi fik trods et intensivt program med masser af dejlig vin tid til at hygge os med hinanden. Vi besÞgte sÞde og dedikerede leverandÞrer, som gav os en oplevelse langt ud over det forventelige. JÞrgen var som altid festlig at vÊre sammen med.

2022幎10月14日

En fantastisk oplevelse

Så er vi også tilbage i Danmark efter tre uger med utrolig mange dejlige og forskellige oplevelser. Langhe-turen blev en oplevelse i sÊrklasse. De dÞre, der her blev åbnet, gav os et fantastisk indblik i forskellige produktionsmetoder, produkter, stolthed og ikke mindst blev vores smagslÞg tilfredsstillet på fornemmeste vis. Piemonte JÞrgens behagelige personlighed, viden og kÊrlighed til området, produkterne og producenterne gav os et helt fantastisk indblik i den entusiasme, der er drivkraften hos hver enkelt producent. Et flot sammensat og varieret program, der vidner om et kÊmpe forarbejde, og blev afviklet i en dejlig og afslappet atmosfÊre, hvor der også var plads og lyst til socialt samvÊr, hvilket også var med til at gÞre oplevelsen ekstraordinÊr og mindevÊrdig. Lene og Finn

2022幎9月16日

Varm anbefaling herfra.

Varm anbefaling herfra.
En tur med store oplevelser, skÞnne vine, fantastisk mad og en dedikeret turleder. Piemonte er en stor natur oplevelse. SkÞnne vingårde og dejlige restauranter. Tak til Piemonte JÞrgen for at forkÊle os og sÞrge for, at alt forlÞb perfekt.
5 stjernet oplevelse.
Hilsen fra de 4 Nordjyder

2022幎9月19日
5぀星のうち5の評䟡

En super oplevelse med stor herligheds

En super oplevelse med stor herligheds vÊrdi.
Tusind tak for en dejlig tur i det skÞnne og smukke Piemonte. Vi har vÊret sammen med de skÞnneste og sjoveste mennesker fra hele Danmark. Vi har besÞgt udsÞgte vingÃ¥rde, delikatesser i en hÞj og smagfuld klasse, trÞffeljagt i smukke naturomgivelser. En stor tak til vores turleder “ Piemonte JÞrgen “ som har en stor indsigt og viden i de enkelte produktioner, et turprogram som er presset, men med stor kvalitet. Vi boede et smukt sted hvor familien og mamma i kÞkkenet gjorde, at oplevelsen blev SQUISITO.
Peter og Britta

2022幎9月16日

Ciao Britta og Peter.
Mange tak for Jeres dejlige anmeldelse. Og tak til Jer for at vÊre med til at gÞre sidste uges tur i Langhe sÃ¥ sjov og hyggelig. HÃ¥ber at se Jer igen snart, nÃ¥r I har fÃ¥et levertallet ned. Om ikke andet sÃ¥ I HillerÞd nÃ¥r de vine og grappa I kÞbte er kommet hjem 🀣🀣
Ciao Piemonte JÞrgen
www.piemonterejser.dk www.piemontevine.dk

En HELT fantastisk oplevelse

En HELT fantastisk oplevelse, som kun kan anbefales!
Tingene fungerer topprofessionelt, der er simpelthen styr på alt, og man får rigtig fin indsigt i de forskellige produktioner.
Samtidig prÊsenteres man for de skÞnneste mennesker, produkter, steder, mad, kultur, udsigter m.m.
Det er mange besÞg, der er lagt ind, men ingen kan undvÊres- og rÊkkefÞlgen er perfekt tilrettelagt.
SÃ¥ stor, stor ros og tak til en meget vidende, dedikeret og ansvarsfuld turleder - “Piemonte JÞrgen”- der pÃ¥ forhÃ¥nd havde gjort alt for at sÊtte rammen for en spÊndende tur- og den blev fuldt udfyldt!

2022幎9月12日

Ciao Elisabeth.
Mange tak for Jeres dejlige anmeldelse. Og tak til Jer for at vÊre med til at gÞre sidste uges tur i Langhe sÃ¥ sjov og hyggelig. HÃ¥ber at se Jer igen snart, nÃ¥r I har fÃ¥et levertallet ned igen. Om ikke andet sÃ¥ I HillerÞd nÃ¥r de vine I kÞbte er kommet hjem 🀣🀣
Ciao Piemonte JÞrgen
www.piemonterejser.dk www.piemontevine.dk

Fantastisk rejse

Fantastisk rejse, skÞn lokation, lÊkker vin og godt selskab

2022幎9月14日

Ciao Anne-Sofie og Anders
Mange tak for Jeres dejlige anmeldelse. Og tak til Jer for at vÊre med til at gÞre sidste uges tur i Langhe så sjov og hyggelig.
HÃ¥ber at se Jer snart igen og god og sikker tur hjem.
www.piemontevine.dk

En fantastisk uge i Piemonte

Vi havde en fantastisk uge i Piemonte og boede hos den mest hjertevarme og imÞdekommende vÊrtsfamilie. Hele vinrejsen var vel planlagt fra morgen til aften og vi er kommet hjem, så mange oplevelser rigere. Vi har set Italien fra sin bedste side og vÊret i selskab med de sÞdeste mennesker. Vi kan varmt anbefale en uge i selskab med JÞrgen, der var meget velforberedt og betÊnksom.

2022幎9月12日

Ciao Lisette og Niels.
www.piemontevine.dk

Piemonterejser

TrÞfler - vin - ost - pÞlser - nÞdder - chokolade mm og i tilgift kanonflotte panoramaer er alt ingredienser i en rejse til Piemonte.
Meget veltilrettelagt program, hvor der meget professionelt og hyggeligt tages vare på alt fra tidlig morgen til sen aften.
En virkelig stor velsmagende og belÊrende oplevelse.
Tak.

Bente og Per, RÞdovre

2022幎9月11日

Ciao Bente og Per.
Mange tak for Jeres fine anmeldelse 🙏. Tak til Jer for at vÊre med til at gÞre ugen sÃ¥ hyggelig og sjov.
Slap nu godt af.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス