レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Heel tevreden van de service. Beetje lange leveringstermijn maar wel onmiddellijk reactie op berichten en mails. Lampjes zijn super leuk, zeer blij mee.

䌁業情報

1. むンテリア デザむン店

圓該䌁業による蚘述

Plein5 Living brengt kleur en karakter in je interieur. Van opvallende decoratie tot stijlvolle meubels en vloerkleden – bij ons vind je unieke items die jouw persoonlijkheid laten spreken. Onze collectie is met zorg samengesteld om elke ruimte om te toveren tot een warme, inspirerende plek.

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Fijne webshop, mooie producten

Verleden week een vaas besteld, was nog mooier dan op de foto. Staat erg mooi in de kamer en zijn er ontzettend blij mee. Na de bestelling word je keurig op de hoogte gehouden van het verzendproces. Levertijden staan overigens bij het product vermeld.
Ook op vragen via app wordt snel gereageerd. Kortom, fijne webshop, die we vast vaker gaan bezoeken.

2026幎5月12日

Zeer slechte klantenservice

Parasol voldoet niet aan mijn wensen en geeft weinig schaduw.
Retour netjes teruggestuurd in originele verpakking. Vervolgens bericht gekregen dat het product “gebroken” zou zijn aangekomen en dat er daarom geen terugbetaling plaatsvindt. Meerdere keren gevraagd om foto’s en verdere uitleg, maar daarna helemaal geen reactie meer ontvangen. Erg teleurstellende klantenservice en afhandeling.

Aanvulling:
Wat ik vooral jammer vind, is de manier waarop hiermee is omgegaan. Er werd pas inhoudelijk gereageerd nadat ik een review had geplaatst en gedurende het contact had ik totaal niet het gevoel objectief of klantgericht behandeld te worden. Er werd direct vanuit gegaan dat de schade aan mijn kant ontstaan moest zijn, zonder dat dit daadwerkelijk vastgesteld kon worden.

Juist omdat ik zelf een webshop run, begrijp ik hoe retourprocessen werken en hoe belangrijk eerlijke en nette klantenservice daarin is. Daarom vind ik deze afhandeling extra teleurstellend.

Het voelt daardoor alsof je als klant simpelweg je geld kwijt bent, zelfs wanneer je een retour netjes en zorgvuldig terugstuurt.

Ontzettend jammer, want een nette oplossing of klantvriendelijke benadering had een groot verschil gemaakt.

2026幎5月8日
5぀星のうち1の評䟡

Ik ben erg teleurgesteld over mijn

Ik ben erg teleurgesteld over mijn bestelling. Bij de kaarsjes stond aangegeven dat deze binnen 5 werkdagen verzonden zouden worden, maar dit is helaas niet gebeurd. Daarnaast heb ik donderdag via WhatsApp contact opgenomen en kreeg ik de melding dat ik binnen 24 uur reactie zou ontvangen. Ook hier heb ik tot op heden niets op gehoord.
Goede communicatie is erg belangrijk, zeker wanneer een bestelling vertraging oploopt. Helaas laat de service hierin veel te wensen over. Jammer, want ik had mij verheugd op mijn bestelling.

2026幎5月3日

Wat een eye catcher!!!

Bank besteld bij Plein 5 Living. De levering hiervan heeft iets langer op zich laten wachten maar uiteindelijk zijn we er onwijs blij mee en pas hij precies in ons interieur! Een echte eye-catcher!!!

2026幎5月6日
5぀星のうち1の評䟡

Geen tafel, geen geld terug en veel gezeur

4 maanden geleden een salontafel besteld, die eind maart geleverd zou worden. Na zelf telefonisch contact op te nemen, werd 2 weken vertraging gemeld. Vervolgens wederom zelf contact gezocht, toen had men geen idee waar de tafel was. De vervolg communicatie per e-mail was onvriendelijk en totaal niet gericht op een oplossing. Eindresultaat, geen tafel en ook geen geld terug tot op heden.

2026幎5月1日

Na 10 dagen kreeg ik mijn bestelling

Na 10 dagen kreeg ik mijn bestelling geleverd. Deze had een andere kleur dan ik besteld had. Ik heb telefonisch contact opgenomen en kreeg meteen de toezegging dat de juiste kleur dezelfde dag zou worden opgestuurd. De dag erna is deze bezorgd.

De service was perfect, al begrijp ik niet waarom ik eerst 10 dagen moet wachten, terwijl het blijkbaar ook in 1 dag kan.

Desalniettemin is het goed opgelost en ben ik zeer blij met mijn artikelen.

2026幎4月23日

Hele lange levertijd, onduidelijkheid

Afgelopen december een wandplanken set van 3 stuks besteld van byboo. Ik kreeg er snel 1 thuis geleverd, nummer twee kwam 2 maanden later en nummer 3 nog steeds niet ontvangen. Krijg weinig duidelijkheid van de klantenservice en vindt eigenlijk dat ze toen al de bestelling hadden moeten annuleren als ze het niet tijdig kunnen leveren.. of met een tegenmoetkoming komen. Ik baal ontzettend dat ik al ruim 4 maanden wacht op mijn bestelling..

2026幎4月21日

Onvolledige en foute artikelen

Bestelling geplaatst, 1 fout artikel en 1 ontbrekend artikel ontvangen. Als compensatie wouden ze 3 andere borden opsturen. Om dan te eindigen met ongelijk servies. Ik vroeg voor dit retour te sturen. Kreeg een retourlabel van hun 3 postpunten afgegaan om daarna te horen dat dit enkel voor verzending binnen Nederland is. Ik woon in België. Dit gemeld en geen reactie. Uit miserie 13 euro zelf betaald om dit terug te sturen. Ben echt vies gezind, heb er meer aan verloren dan gewonnen. Tijd en geld.

2026幎4月2日

Bon service, bien emballé

J’ai commandé une table sur ce site et je suis globalement trÚs satisfaite.
Bien qu’il y ait eu un leger retard de livraison, le service client a pu répondre à mes interrogations trÚs rapidement.
La table est arrivée trÚs bien emballée et protégée ce qui montre un soin dans la préparation des commandes.
Petit bémol : la finition est brillante à cause de la cire protectrice, j’aurais preferé une finition mat mais chacun ses goûts

2026幎4月1日

Eetkamerstoelen

Ik had onlangs 4 eetkamerstoelen besteld.
Deze zijn keurig afgeleverd door hun eigen bezorgdienst.
de communicatie hierover was netjes en conform zoals besproken....
Super blij met het produkt....

2026幎3月3日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス