ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
iPhone 13 mini besteld via refurbished. Na 1,5 week geleverd en werkt helemaal zoals het zou moeten ! Een uitstekende telefoon. ðð» Door alle slechte reviews dacht ook ik te worden opgelicht. Maa... ãã£ãšèŠã
Aangezien mijn vorige review verwijderd is... In september een macbook m1 pro max gekocht bij Proresell. 2 maanden later nog steeds geen product binnen. Wel ben ik weken aan het lijntje gehouden... ãã£ãšèŠã
Snelle levering en uitstekend verpakt. Supersnelle levering maandag mijn Macbook pro 14 inch besteld en dinsdagmiddag al in huis! Men houdt je van elke stap in het proces op de hoogte. En hee... ãã£ãšèŠã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Snel een goede deal gemaakt
Snel een goede deal gemaakt. Nette communicatie.
Betrouwbaar
Betrouwbaar, komt afspraken na en reageert snel. Dus zeker een aanrader!
Perfect en snelle service
Snel, duidelijk, vriendelijk en binnen no time een deal! Betrouwbare man (Danny) aan de deur! ðð»
Komt afspraken na
Danny kan snel en redelijk handelen en komt zijn afspraak na! Zou zo weer zaken met hem doen.
iPhone verkocht via marktplaats
iPhone Verkocht via marktplaats. Een eerlijke prijs en alles verliep snel en vriendelijk.
Aardige gast
Aardige gast. Straight to the point. Goede prijs. Snelle afhandeling. 5/5
Zeer netjes en behulpzaam
Zeer netjes en behulpzaam. Deal snel gesloten en afspraken nagekomen.
Goed zaken mee te doen
Goed zaken mee te doen! Heel vriendelijk en reageert heel snel!
Fijne ervaring snel en direct betaaldâŠ
Fijne ervaring snel en direct betaald dus totaal goed geregeld
Sold my iPhone to this shop
Sold my iPhone to this shop. Quick turnaround and realistic price.
Goede service en aanrader
Danny was eerlijk en komt ze afspraken na , Verkoop van me iPhone was top gegaan .
Service bij Danny ( proresell) is top .
Zeker een aanrader .ð
Ontzettend snel
Ontzettend snel, vriendelijk en professioneel geholpen.
Ik ben heel blij met mijn IPhone 13 Pro Max. Goed dat ik verder heb gezocht dan de eerste aangeboden sites op internet!
Goede aankoop
iPhone 14 PRO besteld via refurbished.nl en binnen 2 dagen ontvangen via Prosell. Alles werkt perfect en ik ben heel tevreden over deze aankoop.
Fijn zaken doen
Snelle reacties, komt afspraken na en duidelijk
Nadat bleek dat er op de gekochteâŠ
Nadat bleek dat er op de gekochte iPhone nog een Apple ID zat en we met onze handen in het haar zaten heeft de eigenaar van IPhone Groen ons ontzettend goed geholpen om dit probleem op te lossen!! Alles speelde zich af in het weekend maar bij elke vraag maakte niet uit hoe laat of wanneer werden we meteen uitstekend geholpen!!
Ik raad dit bedrijf 100% aan!
Goed geregeld
Goed geregeld. Er was vertraging van de levering. Er werd daarover goed gecommuniceerd. Komt afspraken na.
Snelle Snelle bezorging van laptop en uitstekend verpakt .
Snelle levering en uitstekend verpakt.
En heerlijk, voor een goede 2e hands laptop niet de deur niet uit te hoeven.
Geen geklets van verkopers te hoeven aanhoren met ellenlange verhalen over verzekeringen .
De verpakking is uitstekend:
ik ben Super blij, laptop is gewoon zoals nieuw .
geen mankementen .ik heb 600 euro bespaart en nog met garantie.
Criminal website, full of lies
I am another one of the many victims of this fraudulent company. DO NOT BUY HERE.
The seller will not ship the items after you pay for them and will not provide refunds. They ignore emails, whatsapp and lie if/when they finally respond.
I am currently in the process of filing a legal complaint against 'proresell'. I encourage other victims to also report the incident to the police, they currently view this seller as 'misleading', but need to be upgraded to 'rogue' to proceed with investigations.
iPhone 13 mini- top telefoon
Door alle slechte reviews dacht ook ik te worden opgelicht. Maar na wat contact over en weer is het allemaal goed gegaan. Bedankt hiervoor ððð
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ