Terapiforløb med Ninna
Jeg har haft et terapiforløb med Ninna, og jeg kan varmt anbefale hende. Fra første samtale fik hun mig til at føle mig tryg, komfortabel og oprigtigt hørt. Jeg har generelt meget svært ved at åbne op om mine følelser over for andre mennesker, især når det handler om de mere sårbare og svære emner, men Ninna skabte med det samme et rum, hvor jeg følte mig tilpas nok til at dele det, jeg gik og kæmpede med.
Noget af det, jeg særligt satte pris på, var hendes evne til at stille spørgsmål, som fik mig til at tænke over ting på nye måder. Hun udfordrede mine perspektiver på en konstruktiv måde og hjalp mig med at opnå indsigter, som jeg ikke selv var kommet frem til.
Det er dog vigtigt at understrege, at terapi ikke er en magisk løsning, hvor alle problemer bliver løst i løbet af nogle få samtaler, eller hvor man nødvendigvis går derfra med et klart svar på alt. Ninna kan guide, støtte og hjælpe med at skabe forståelse, men man skal også selv være villig til at investere tid, refleksion og arbejde i processen for at få mest muligt ud af den.
Alt i alt har jeg haft en meget positiv oplevelse, og jeg er taknemmelig for den støtte og de værktøjer, jeg har fået med på vejen.