レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Zeer correcte en vlotte communicatie! Alles wordt duidelijk afgesproken en nadien ook zo uitgevoerd. Schilderwerken zijn tot in de puntjes verzorgd. Heel tevreden!

5぀星のうち5の評䟡

Dit bedrijf levert zeer verzorgd werk. Je voelt dat je in bekwame handen bent, vanaf het begin bij het advies en planning tot de uiteindelijke schilderswerken. (Ver)bouwen is vaak geen pretje, maar da... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

SDAD is top! Het contact met Lies was heel aangenaam en is een heel professioneel. Mathieu is een topmedewerker die tot in de puntjes zijn stiel kent! Prachtige verfwerken afgeleverd en heel mooi af... もっず芋る

䌁業情報

1. 絵画
  2. カヌテン販売店
  3. カヌテン補造販売業
  4. 内装工事請負業者
  5. 塗料陀去䌚瀟
  6. 画家

圓該䌁業による蚘述

𝗚 𝘄𝗲𝗻𝘀𝘁 𝘂𝘄 𝘄𝗌𝗻𝗶𝗻𝗎 𝘁𝗲 𝘀𝗰𝗵𝗶𝗹𝗱𝗲𝗿𝗲𝗻? 𝗢𝗳 𝗎𝗌𝗿𝗱𝗶𝗷𝗻𝗲𝗻 𝗻𝗌𝗱𝗶𝗎? 𝐵𝑖𝑛𝑛𝑒𝑛 𝟮𝟰𝘂 𝗲𝗲𝗻 𝗯𝗲𝘁𝗮𝗮𝗹𝗯𝗮𝗿𝗲 𝗌𝗳𝗳𝗲𝗿𝘁𝗲 𝑣𝑜𝑜𝑟 𝘀𝗰𝗵𝗶𝗹𝗱𝗲𝗿𝘄𝗲𝗿𝗞 𝗌𝗳 𝗎𝗌𝗿𝗱𝗶𝗷𝗻𝗲𝗻? 𝑊𝑖𝑗 𝑧𝑜𝑟𝑔𝑒𝑛 𝑠𝑡𝑒𝑒𝑑𝑠 𝑣𝑜𝑜𝑟: ✅ 𝘊𝘀𝘩𝘵 𝘷𝘢𝘬𝘮𝘢𝘯𝘎𝘀𝘩𝘢𝘱 𝘮𝘊𝘵 𝘬𝘞𝘢𝘭𝘪𝘵𝘢𝘵𝘪𝘊𝘧 𝘮𝘢𝘵𝘊𝘳𝘪𝘢𝘢𝘭 ✅ 𝘥𝘊 𝘣𝘊𝘎ᅵᅵ𝘊 𝘱𝘳𝘪𝘫𝘎 𝘷𝘰𝘭𝘚𝘊𝘯𝘎 𝘶𝘞 𝘯𝘰𝘥𝘊𝘯 ✅ 𝘚𝘵𝘳𝘢𝘬𝘬𝘊 𝘰𝘱𝘷𝘰𝘭𝘚𝘪𝘯𝘚 𝘣𝘪𝘯𝘯𝘊𝘯 𝘥𝘊 𝘢𝘧𝘚𝘊𝘎𝘱𝘳𝘰𝘬𝘊𝘯 𝘰𝘱𝘭𝘊𝘷𝘊𝘳𝘵𝘊𝘳𝘮𝘪𝘫𝘯 𝗊𝗰𝗵𝗶𝗹𝗱𝗲𝗿 𝗌𝗳 𝗞𝗌𝗌𝗜 𝗯𝗲𝘁𝗮𝗮𝗹𝗯𝗮𝗿𝗲 𝗹𝘂𝘅𝗲 𝗎𝗌𝗿𝗱𝗶𝗷𝗻𝗲𝗻 𝗺𝗲𝘁 𝗊𝗗𝗔𝗗. 📍https://offerteschilderwerken.be

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Zeer tevreden!

De schilderwerken op onze bovenverdieping werden prima uitgevoerd.
Top kwaliteit en alles piekfijn afgewerkt !

2022幎8月2日

Schilderwerken SDAD からの回答

Dag Nico, blij te horen, bedankt om de tijd te nemen om deze referentie te schrijven.

5぀星のうち5の評䟡

Renovatie van een appartement aan de kust ? SDAD is top !

Ik kan slechts Nico bijtreden: Super tevreden !
We hebben reeds 2 keer van jullie vakmanschap gebruik gemaakt. En 2 keer zeer tevreden over het resultaat. Ook de afspraken en opvolging van de werken verliepen zonder fout. Anderen die mij vragen naar een goede vakman voor schilderwerken? Ik weet wie ik ga aanraden. Ons volgend project? Ik weet waar ik ga aankloppen. 👍😍

2022幎3月18日

Schilderwerken SDAD からの回答

Dag Nicolas, leuk om te horen, ik deel dit zeker mee aan de medewerkers in kwestie die alle eer toekomen :-)

5぀星のうち4の評䟡

Correcte naleving van offerte

Correcte naleving van offerte, tijd en uit te voeren werk.
Super tevreden met het resultaat!

2022幎1月10日

Schilderwerken SDAD からの回答

Dag Nathalie, bedankt voor het nemen van de moeite jullie positieve ervaring hier te noteren.

Super tevreden

We hebben reeds 2 keer van jullie vakmanschap gebruik gemaakt. En 2 keer zeer tevreden over het resultaat. Ook de afspraken en opvolging van de werken verliepen naar wens. Ons volgend project? Ik weet waar ik ga aankloppen. 👍😍

2021幎12月3日

Schilderwerken SDAD からの回答

Dag Nico, bedankt! Leuk om horen :-)

Topservice

Uitstekende service, zoals afgesproken.
Met kennis van zaken.
Niet twijfelen, gewoon kiezen voor SDAD.

Bedankt Luc :-)

Top bedrijf

Top bedrijf,
Het is een plezier om met SDAD schilderwerken te laten uitvoeren.
Goede communicatie, alles mooi afgewerkt.👍👍👍
Tot de volgende🖌

Schilderwerken SDAD からの回答

Dag Peter, bedankt om jullie ervaring neer te pennen.

5぀星のうち5の評䟡

Schilderen is veel meer dan een lik

Schilderen is veel meer dan een lik verf aan de muur hangen. Dit beseffen ze bij SDAD als geen ander. De afwerking is piekfijn. Je merkt achteraf niet dat er stielmannen zijn binnen geweest, ze laten de werken spik en span achter. Maar vooral, tijdens de werken behandelen ze jou als royals. Geen doorsnee schilders.

Schilderwerken SDAD からの回答

Bedankt voor de lovende woorden Francis :-)

Topservice

Schilderwerken van goede kwaliteit en bovendien een topservice door onder meer de hands-on-mentaliteit. Een aanrader!

Schilderwerken SDAD からの回答

Bedankt Brecht, fijn om te horen!

Guillemyn-Porteman - Heule

Wat waren wij blij te zijn ingegaan op het aanraden van een van uw klanten. Supercontent van SDAD. Eerlijk prijsofferte, zaakvoerster die het verloop van de werken persoonlijk komt opvolgen en een team dat de werken op vlotte wijze heeft uitgevoerd. Gaan In onze kenniskring SDAD zeker ook aanbevelen.

Schilderwerken SDAD からの回答

:-) bedankt voor de complimenten en jullie vertrouwen, leuk om te horen!

Super tevreden !

Super tevreden van de samenwerking met SDAD : perfecte offerte, verzorgd afgewerkt en gerealiseerd binnen de (scherpe) deadline !

2021幎12月1日

Philip, bedankt!
Inderdaad er was een scherpe deadline vooropgesteld en behaald door alle aannemers! Altijd leuk om dit te kunnen realiseren.

5぀星のうち5の評䟡

Prettig om met SDAD samen te werken.

Prettig om met SDAD samen te werken.
Zeer goede informatie, zeer goede opvolging en zeer goede kwaliteit van schilder en plakwerk.
Wij zijn als klant heel tevreden, en kunnen SDAD zeker aanbevelen.

2021幎12月1日

Schilderwerken SDAD からの回答

Bedankt voor de aanbeveling Alain, tof te vernemen dat jullie het zo ervaren hebben.

Aanrader!!!

Vlotte communicatie, correcte prijs-kwaliteit, goede afwerking, top! P.s: de bovenverdieping zullen jullie ook mogen doen 😉

Schilderwerken SDAD からの回答

Leuk om te horen en we staan zeker met plezier terug paraat voor jullie bovenverdieping :-) , bedankt!

Cost Quality Delivery

Professioneel. Een duo die weet van aanpak. De nazorg werd perfect uitgevoerd met een creatieve toets die tenslotte een meerwaarde is voor ons project. Zullen zeker nog beroep doen op jullie diesten. Een tevreden klant

Schilderwerken SDAD からの回答

Top dat je het zo ervaart, dank u wel!

Top ervaring

Na lang zoeken naar een betrouwbare schilder botsten we toevallig op SDAD. Wat was me dat.. Een ervaring om nooit te vergeten! Lies en Arne wisten direct wat wij in onze gedachten hadden en voerde dit perfect uit. Ons volgend project is sowieso voor SDAD.
Dank u wel! :)

Schilderwerken SDAD からの回答

Leuk om te horen, bedankt voor de genomen tijd een review te schrijven!

Een perfecte samenwerking.

Toen we telefoneerden voor informatie werden we meteen heel vriendelijk en correct geïnformeerd. De schilderwerken zelf werden snel en professioneel uitgevoerd met oog voor detail. Al onze verwachtingen werden degelijk ingelost. We hadden duidelijk met vakmensen te doen.

Schilderwerken SDAD からの回答

Dag Steven, fijn dat jullie het zo ervaren hebben, bedankt voor de referentie!

5぀星のうち5の評䟡

Na veel tegenslag door het koude

Na veel tegenslag door het koude, natte weer, was het eindelijk zover. SDAD kon beginnen! Gelukkig viel het weer mee eind augustus en konden ze doorwerken. Wij zijn heel blij met het eindresultaat en ons huis ‘blinkt’ bij het binnenrijden van ons dorp! Bovendien, een superteam!

Schilderwerken SDAD からの回答

Dag Collette, bedankt voor de referentie en blij te horen dat jullie tevreden zijn met het resultaat

5぀星のうち5の評䟡

Was eens echt afgewerkt ! heel blij

Na heel wat verbouwingswerken was de schilder de bekende laatste schakel. Ikzelf zat al op mijn tandvlees met "de bouw... in het algemeen"
maar.....
met SDAD heb ik opnieuw moed gekregen. Stipt op tijd, volgens afspraak, binnen mijn budget, alles netjes en volgens afspraak. Een aanrader DOEN!

Schilderwerken SDAD からの回答

Bedankt voor de leuke referentie :-)

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。