Skjold Porte ApS レビュー 313

TrustScore 5段階評価の4.5

4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Alt spillede bare lige fra første samtale med sælger til opmåler, og sidst men ikke mindst montøren Mark, han var helt utrolig omhyggelig, fortalte alt om vedligehold, og udførte sit arbejde til ug,... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Da jeg havde konsulentbesøg, aftalte vi at porten skulle være med trådløs. Men den blev ikke monteret med trådløs. De siger at det er en misforståelse og de vil give tilbud på halvpris da det er en mi... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Jeg kan varmt anbefale skjold porte, lige fra starten var servicen helt i top, montøreren som kom ud og måle op var super proffessional. Montagen af min port forløb rigtig godt, og selv efter næsten... もっと見る

5つ星のうち5の評価

En rigtig god oplevelse. Såvel tilbud, opmåling, samt montering er forløbet over alt forventning. Selvom jeg siden jeg modtog tilbud har lavet et par ændringer/justeringer på hvordan jeg ønskede por... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. ドア専門店

当該企業による記述

Danmarks førende leverandør af portløsninger til private.

4.5

通常1週間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

De allerstørste anbefalinger herfra

De allerstørste anbefalinger herfra. Vi har fra start til slut været yderst tilfredse med Skjold Porte. Vi har hele tiden følt os i trygge hænder og kan nu nyde, at vi har 2 stk. flotte elektriske carporte i vores garage; og så er Skjold Porte klart dem, der kunne tilbyde deres produkter til den bedste pris. Tusind tak.

2023年8月24日
5つ星のうち5の評価

Efter min mening er Skjold Porte en…

Efter min mening er Skjold Porte en virksomhed som overholder alle indgået aftaler.
Bestilte 6 Porte til vores nybyggeri af garager og eftersom vi kunne spare ca 8000 kr i forhold til bygherren valgte vi Skjold Porte og leveringsbetingelser og montering af porte og blev lavet på en dag.
SÅ STOR ANBEFALING HERFRA KOBBERVEJ I RANDERS

2023年10月4日
5つ星のうち5の評価

Vi har for 2-3 år siden fået monteret…

Vi har for 2-3 år siden fået monteret en Skjold Port og er ovenud tilfredse! 👍👍 Vi har aldrig haft problemer med den og den ser stadig ud som ny 🌟 Vi er meget tilfredse med kundeservice, som altid er klar med et svar uanset hvad det måtte være 👍

2023年9月18日
5つ星のうち4の評価

Alt forløb godt fra start til slut

Alt forløb godt fra start til slut. Konsulenten glemte at nedskrive at der skulle nødåbning til, ellers spiller det bare. Efter henvendelse omkring nødåbning bringes det i orden hurtigst muligt. God kvalitet og uden bemærkninger ift opsætning og funktionalitet.

2023年8月29日
5つ星のうち1の評価

Så svære at danse med....

VI KAN IKKE ANBEFALE at bruge dette firma!
En ny garageport fra Skjold Porte skulle optimere vores hus, men udviklede sig til et sandt mareridt....
Et firma skal bedømmes ud fra, hvordan de takler klager, og Skjold Porte dumpede i den grad. Vores garageport blev sat skævt i, men da vi klagede over det, blev det totalt afvist i en ret uforskammet mail. Efter lang diskussion og 12 dages ventetid, kom montøren, som havde sat porten op for Skjold Porte, så endelig, og det første han sagde var, at han kunne da godt rette den op, men hvis den ikke virkede bagefter, ville han bare køre igen. Vi fik ham dog talt til fornuft, og porten blev rettet OG virkede. Dårlige undskyldninger om at huset var skævt og det var derfor han i første omgang havde sat porten skævt i, viste sig altså at være ubegrundet. Desværre blev vores klage i første omgang først taget alvorligt, da vi satte billeder på Instagram af den skæve port, og vi fortalte om vores dårlige oplevelser med Skjold Porte. Vi opfandt ikke problemerne, de var reelle, men vi blev alligevel beskyldt for at svine Skjold Porte til. Nu mangler vi så at lave et stort afslutnings arbejde omkring porten, et arbejde som Skjold Porte havde omtalt som lidt efterfølgende murearbejde...
AHA-oplevelsen er vi blevet snydt for! Bliver vi glade for porten? JA... men ikke for firmaet Skjold Porte.

2023年8月28日

Okay levering og service

God service. Overholder deadline. Rimelig pris.
Ville ønske at man medsendte dansk manual på portmotoren istedet for en på polsk. Det har jeg simpelthen ik noget at bruge til. Fik den på mail. Det kan gå an men ville nu gerne have den på papir.

2023年8月28日
5つ星のうち4の評価

God kommunikation og montering var der…

God kommunikation og montering var der ikke noget at komme efter. Det eneste minus er at motor til porte kun har 1 meter kabel. Ville være lidt federe, hvis motoren kom med 2-3m kabel. Ved min installation af 2 garageporte kunne jeg ikke nøjedes med en dobbelt stikdåse i midten, men måtte have en til hver side for at ledning kunne nå.

2023年8月11日

Hej Claus

Mange tak for din flotte anmeldelse! 😊

Det glæder mig, at vores gode kommunikation samt montagen var helt i top. 🤩️

Jeg vil tage din feedback med til efterretning.

Vil klart anbefale

God service, godt produkt og fin pris. Jeg fik en tekniker ud og måle op, og knap 5 uger senere var den nye port monteret.
Alt i alt positiv oplevelse. Vil klart anbefale skjold porte.

2023年8月3日

Hej Oliver

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Hvor er jeg bare glad for, at du er vild med vores service, produkter og skarpe priser - Det betyder så meget. 🤩️

Dejligt at høre det har været en positiv oplevelse. 😊️

Service i topklasse

Efter besøg af en konsulent fra Skjold Porte, som guidede os trygt gennem processen. Har vi nu fået monteret 2 super flot porte i top kvalitet. Vi er så tilfredse!

2023年8月2日

Hej Helena

Mange tak for din vildt gode anmeldelse. Det er virkelig værdsat.😁

Hvor er det fedt at høre vores konsulent har guidet jer tryg igennem processen med at købe en port.🤩️

Det er også bare fedt, at i er ligeså vilde med vores kvalitet, som vi selv er. 😁️

Alt virker som det skal

Alt virker som det skal, en seriøs virksomhed

2023年7月14日

Hej Bent

Tusind tak for din gode anmeldelse! 😊️

Det glæder os helt vildt meget at høre, at processen var gnidningsfri, og alt virker som det skal.

Hav en rigtig god dag. 😁

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。