Anmeldelse af Solselskabet
Anmeldelse af Solselskabet
Vi valgte Solselskabet til at installere et solcelleanlÊg med batteribank på vores nybyggede hus i Vonsild, og vi har vÊret utroligt tilfredse med hele forlÞbet.
Fra de fÞrste indledende samtaler til den endelige installation har samarbejdet vÊret i top. Vores sÊlger, Alexander Bendix, var både professionel og imÞdekommende. Han gav os grundig rådgivning, besvarede alle vores spÞrgsmål og sikrede, at vi fÞlte os trygge i vores valg af anlÊg. Installationen af både solceller og batteribank blev udfÞrt effektivt og med stor prÊcision, og vi oplevede et team, der arbejdede struktureret og kompetent.
EfterfÞlgende har servicen også vÊret fremragende. Solselskabet har vÊret hurtige til at besvare vores henvendelser og sikre, at anlÊgget kÞrer optimalt. Det giver os stor tryghed at vide, at vi har valgt en leverandÞr, der ikke bare leverer et godt produkt, men også står til rådighed, hvis vi har brug for hjÊlp.
Vi kan kun give Solselskabet og Alexander Bendix vores varmeste anbefalinger â en pÃ¥lidelig virksomhed, der leverer hÞj kvalitet og god service hele vejen igennem!