Aankoop van onze WellTub hottub ging goed. Snelle levering. Maar binnen 2 jaar begon de houtkachel lak af te bladeren op een lasnaad. Duidelijk een productiefout. Zeker als verteld is bij de verko... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Spacity; onverwachts brachten wij een bezoek, een lang gekoesterde droom; een eigen Spa! We lieten ons informeren en werden verrast door het enthousiasme van het gehele team; de tijd, het geduld en k... ãã£ãšèŠã
Wij zijn ontzettend blij met onze ronde, 5 persoons, mooie, chique lotus black gold jacuzzi van Spa City.... In de showroom in Heerhugowaard werden we goed en prettig geïnformeerd en geholpen. Daarn... ãã£ãšèŠã
tweeledig gevoel bij Spacity. De spa is super mooi en van goede kwaliteit. De prijzen zijn ook scherp tov andere aanbieders. Uitleg en vriendelijkheid in de showroom is prima. Plaatsing van de jacu... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Uw welzijn is onze zorg! Zowel in Nederland als België doet het team van SpaCity er alles aan om uw wellness beleving zorgeloos te realiseren. Met ons professionele team verzorgen wij het gehele traject van aankoop tot aan de plaatsing. Projecten van klein tot groot, samen zorgen wij dat al uw wensen gerealiseerd kunnen worden. Alleen het beste is goed genoeg! Daarom kiezen we bij SpaCity voor de hoogste kwaliteit Spaâs, Hottubs, zwemspaâs, Inbouwspaâs en saunaâs. Tevens zijn wij officieel dealer van Aquavia® en vele andere merken. Wij streven er naar om producten te leveren die milieuvriendelijk en laag in onderhoud zijn. Alles zodat u optimaal en zorgeloos kunt genieten. Daar hoort ook een stukje service bij en die kunt u volledig van ons verwachten. Bij SpaCity doen wij er alles aan om u volledig te ontzorgen. Indien gewenst verzorgen wij samen met onze monteurs het volledige traject, van plaatsing tot montage.
é£çµ¡å
Nijverheidsstraat, 3 A, 1704 RA, Heerhugowaard, ãªã©ã³ã
- 0854010187
- info@spacity.nl
- spacity.nl
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Zeer tevreden
Zeer tevreden, aangezien ze alles van a tot z goed op orde hebben. Ze gaan voor een tevreden klant,dat wordt zeer gewaardeerd.
Spa City heeft bij ons een prachtigeâŠ
Spa City heeft bij ons een prachtige Jaccuzi geïnstalleerd waar wij elke dag veel plezier van ervaren. Wij raden Spa City zeker aan !
Weten waar ze over praten en afsprakenâŠ
Weten waar ze over praten en afspraken worden nagekomen.
Doen er alles aan om de klant blij te maken.
Ook nazorg is prima geregeld.
de service bij onze aankoop wasâŠ
de service bij onze aankoop was perfect.
zeer tevreden qua service.
kleine storing werd binnen een uur verholpen
spa city een aanrader
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹