Mashallah ð wat een prachtige lijst en bedrukking, met liefde â€ïž gemaakt, ingepakt Ún verzonden. Ik ben enorm verrast over de geweldige service! Heel goed bereikbaar en ik werd ook zo ontzettend... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Assalaamu alaikum Wederom een prachtig werk geleverd door sparklingcrafts. Behulpzaam en adviserend om het product zo goed mogelijk te krijgen. Met heel veel passie ontwerpt deze zuster pracht... ãã£ãšèŠã
Allahumma barik wat een lieve vrouw! Ze denkt met je mee en doet erg haar best om de bestelling die je doet zo veel mogelijk naar je wens te maken. Ze heeft een snelle service aangezien mijn aanvraag... ãã£ãšèŠã
Prachtige unieke drukwerken ideaal als een special gift of uniek cadeau. Héél erg mooi en prachtig ingelijst om te geven. Supergoede klantenservice , reageert direct, denkt met je mee, een bestelling... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Wij zijn een jong bedrijf dat zich bezighoudt met het ontwerpen, maken en drukken van verschillende drukwerken. Door de druktechniek die wij gebruiken en de klantgerichte aanpak creëren we kwalitatief hoogstaande producten. Onze flexibiliteit en inzet om mee te denken met de klant maakt dat wij zeer gepersonaliseerde werken kunnen maken. Daarnaast hebben we een exclusief aanbod aan cadeau artikelen.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Mooi product en super klantvriendelijkâŠ
Mooi product en super klantvriendelijk en snel geleverd. Top producten en service. Heel erg blij mee. Heel leuk om cadeau te geven dus raad het zeker aan.
aanrader!
Ik ben ontzettend tevreden met mijn nieuwe gebedskleed van Sparkling Crafts! Het is van uitstekende kwaliteit en past perfect in de bijgeleverde reistas. Het design is precies wat ik zocht en het materiaal voelt heerlijk zacht aan. De bestelling en levering verliepen ook heel soepel. Ik raad Sparkling Crafts van harte aan
Behulpzaam en vriendelijk
De kwaliteit van de producten is zeer goed. Ik ben er heel tevreden over. Ik heb meerdere keren besteld en wat opvalt is dat ik heel vriendelijk te woord word gestaan en ik krijg snel antwoord op vragen.
Goede communicatie
Goede communicatie, snelle levering en mooi ingepakt.
Wat wil ik nog meer!
Ik ga vaker bij jou bestellen!
Fantastisch! 10/10
Deze dame doet alles om dat wat de klant voor ogen heeft, waar te maken. Enorm behulpzaam, verzend snel en is super lief en goed bereikbaar. Heel redelijk in prijzen en zijn super veel opties mogelijk. De kwaliteit is ook waanzinnig! Bestel hier vaker met veel enthousiasme!
Altijd netjes op tijd en netjesâŠ
Altijd netjes op tijd en netjes ingepakt, een bedrijf die alles netjes nakomt !!
Top! â€ïž
Een nikkah certificaat besteld. En wat is die mooi. Precies zoals ik wilde! ð€
Super mooie certificaat binnen gekregenâŠ
Super mooie certificaat binnen gekregen raad het iedereen aan om hier te bestellen,
Ook een snelle levering
Prachtige certificaat
Prachtige certificaat! Snelle levering en echt ontzettend vriendelijke service. Wij hadden een verkeerde kleur gekozen, maar door haar expertise en oplettendheid zag ze dat er iets niet helemaal klopte. Ze heeft ons gemaild en gevraagd of het de juiste kleur is. Hierdoor hebben we een prachtige certificaat voor onze trouwdag ontvangen. Heel blij mee!!ð¥°
Goudenkleur kwam goed naar voren en gafâŠ
Goudenkleur kwam goed naar voren en gaf onze certificaat een mooie, professionele tint. Stevige papiersoort. Kon mooi mee in de koffers.
Dikke aanrader!
Ik ben ontzettend blij met de prachtige lijst die Sparkling Crafts heeft gemaakt, echt het perfecte cadeau om te geven aan je geliefden! De communicatie verliep vanaf het begin heel soepel. Ze dacht ontzettend goed mee en was ontzettend vriendelijk en lief. Je merkt echt dat klantvriendelijkheid voorop staat. De lijst werd super snel verzonden en kwam in perfecte staat aan, goed ingepakt en zelfs mooi verpakt. Wat ik vooral waardeer, is dat ze echt de tijd neemt voor haar klanten en zorg draagt voor elk detail. Ik kan haar zeker aanraden en zou hier zo weer bestellen!
Zeker een aanrader!
Dankzij de overweldigende hulp van Sparklingcrafts heb ik mijn mooie lijst goed ontvangen. Ik werd up to date gehouden waardoor ik de lijst optijd in ontvangst heb mogen nemen. Dank je wel zusterâ€.
Toppp kwaliteit en super lieve dame!ð«¶ð»
Ik heb de duaa gezin met bloemen drukwerk en de tasbeeh hartje bloem wit binnen gekregen echt super mooi!! Super lieve dame, top kwaliteit en super snel binnen gekregen! Ze heeft veel meer dingen dus ik zou zeggen neem een kijkje en bestel snel! ð«¶ð»
Voor mij een 10/10!
Ze heeft me geholpen met verschillende vragen over het bekeercertificaat, omdat het lang geleden was wist ik niet precies hoe of wat ik er op moest zetten. Ze heeft me geholpen, en dezelfde dag mijn pakketje opgestuurd. De volgende dag heb ik het binnen gekregen. Ik ben er heel erg blij mee, met het pakket en de service! Ik ga hier zeker nog eens bestellen.
Al 3 keer besteld en erg tevreden
Ik bestel hier altijd cadeautjes!
Haar werk is heel mooi / netjes en erg snel binnen ðð»
Ze zijn betrouwbaar
Ben heel tevreden over deze bedrijf
Ben heel tevreden over mjjn bestelling
Netje op tijd ontvangen
Ze zijn atent en heel vriendelijk
Kan ze iedereen aanraden .
Blij met de aankoop
Veel keus op de website. Makkelijk te bestellen. Ik had besteld maar wilde toch iets anders. Het was mogelijk om een andere keus te maken. Alles is mooi dus lastig keus te maken. Binnen paar dagen bezorgd. Ik ben heel blij met mijn bestelling. Het is heel mooie acte om een bijzonder moment vast te leggen. Dank je wel
Super service
Super service, Duidelijke website en snelle reacties op mail. Ze helpen je echt goed met een keuze maken en me nikkah akte kwam er heel goed uit te zien!
Snel en supervriendelijk geholpen doorâŠ
Snel en supervriendelijk geholpen door de eigenaresse!!!! Super service.
Zeer tevreden klant
Dit is niet de eerste keer dat ik een bestelling hier heb geplaatst en dit zal zeer zeker niet de laatste keer zijn! Service en afhandeling zijn erg snel. Complimenten hiervoor!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ