Vi kan varmt anbefale Martin bÃ¥de til opsÊtning af ny hjemmeside og generelt til web-support. Vi har hele vejen igennem haft en god dialog med Martin, bÃ¥de i arbejdet med at udvikle vores nye hjemmesi... ãã£ãšèŠã
Jeg vil klart anbefale Martin til andre. Og det har også virket godt med at lÞse opgaven på distancen.
Jeg har arbejdet sammen med Martin og Spicy Web igennem et Ã¥rti. FÞrst var han udvikler for rejsebureauet MarcoPolo og nu er han udvikler for mit firma Autocampers.dk, som er fuldkommen afhÊngi... ãã£ãšèŠã
Jeg har arbejdet med Martin pÃ¥ en wordpresslÞsning. Vi afleverede vores webdesign i en photoshopfil, Martin fik designet over i wordpress. Siden blev nÞjagtig som vi Þnskede den. Jeg har efterfÞlge... ãã£ãšèŠã
God og professionel webhjÊlp
Vi kan varmt anbefale Martin både til opsÊtning af ny hjemmeside og generelt til web-support. Vi har hele vejen igennem haft en god dialog med Martin, både i arbejdet med at udvikle vores nye hjemmeside, og når vi har haft brug for at opdatere vores gamle hjemmeside. Martin har fået opsat en ny hjemmeside til os, som har en enkel og overskuelig brugerflade, som vi let kan arbejde i. Martin står altid klar til at hjÊlpe os med det tekniske og komme med brugbare råd og relevante input til web-mediet. Han trÊder hurtigt til, hvis vi har spÞrgsmål til eller udfordringer af den ene eller anden slags med hjemmesiden. Martin er behagelig at arbejde med, og vi har i processen med at udvikle den nye hjemmeside med Martin som samarbejdspartner hele vejen igennem fÞlt os i gode hÊnder. Vi giver Martin de bedste anbefalinger.
Dedikeret og professionel WordPress support
Jeg fik anbefalet SpicyWeb og Martin Hjort af en kollega for et halvt år siden, og selvom det hidtil kun har vÊret mindre opgaver, Martin har lÞst for mig, så har han vÊret dedikeret til alle de opgaver, jeg har stillet ham - og udfÞrt opgaverne ganske hurtigt. Så på trods af mine får måneders erfaringer med SpicyWeb, er jeg ikke i tvivl om, at jeg har fundet den rigtige leverandÞr af WordPress support, når jeg stÞder på nogle tekniske detaljer, som ligger ud over, hvad jeg selv kan håndtere.
En god, overskuelig og tryg proces.
Jeg har fået lavet min website hos Martin Hjort Spicy web
Det er blevet en flot hjemmeside med en fin opsÊtning. Det er bygget over et program som er nemt at arbejde med og det betyder at jeg selv kan arbejde med at skifte billeder og tekst, lÊgge til og trÊkke fra og lÞbende udvikle på siden.
Det har vÊret et behageligt samarbejde med Martin Hjort Spicywep og der har vÊret tid til at gennemgå siden og få rettet til i forholdt til mine Þnsker. Jeg får den hjÊlp, som jeg har brug for. Endvidere har jeg modtaget forskellige nyttige links i forbindelse med arbejdet med hjemmesiden.
Det har vÊret et samarbejde både over mails og med mÞder face to face, hvilke har gjort hele processen mere overskuelig og tryg for mig.
Jeg kan anbefale at prioritere at få hjÊlp til sin hjemmeside som start til at oprette virksomhed. Jeg kan give Martin mine allerbedste anbefalinger.
De bedste hilsner fra Helle Madsen.
Professionel service
Martin er en mand som ved, hvad han gÞr. Der er intet der ikke kan lÞses. Derudover kommer Martin ofte selv med inputs til, hvordan opgaven kan lÞses endnu bedre - hvilket er rigtig fedt.
Jeg kan på det varmeste anbefale Spicy Web, hvis du leder efter hjÊlp til WordPress.
Individuel, professionel behandling
Hos Spicy Web får du individuel, professionel behandling. Martin er en ren troldmand med Wordpress og har lÞst alle de forskelligartede tekniske udfordringer, som der har vÊret.
Jeg benytter fortsat Spicy Web og kan varmt anbefale firmaet/Martin.
Glimrende!
Martin opbyggede et site der var super godt til formålet. Han var nem at komme i kontakt med undervejs til alle de Êndringer, der tit opstår - og hurtig til at udfÞre dem. Alt i alt bare en god proces med Spicy Web.
Jeg har arbejdet med Martin pÃ¥ enâŠwordpress hjemmeside
Jeg har arbejdet med Martin på en wordpresslÞsning. Vi afleverede vores webdesign i en photoshopfil, Martin fik designet over i wordpress. Siden blev nÞjagtig som vi Þnskede den.
Jeg har efterfÞlgende kontaktet Martin ang. spÞrgsmål til andre wordpressopgaver. Han er altid hurtig til at svare og super dygtig.
Hilsen Naja Kirkedal Jensen
Altid lÞsningsorienteret og dygtig.
Altid lÞsningsorienteret og dygtig.
Alt er muligt i Martin verden, og han lÞser opgaverne hurtigt og effektivt.
Tak!
Jeg kan på det varmeste anbefale Martin og Spicy Web
Jeg har arbejdet sammen med Martin og Spicy Web igennem et årti. FÞrst var han udvikler for rejsebureauet MarcoPolo og nu er han udvikler for mit firma Autocampers.dk, som er fuldkommen afhÊngig af altid at have en velfungerende og hurtig hjemmeside.
Gennem alle årene har Martin udmÊrket sig ved at vÊre ikke alene kompetent, men også uhyre effektiv. Det betyder, at der kun er kort vej fra tanke til handling og ydermere indebÊrer det, at budgettet strÊkker lÊngere. LÊg dertil at han er udfordrer ideer og lÞsninger, så vi altid kommer frem til noget, der er endnu bedre.
På baggrund af ovenstående giver jeg Martin og Spicy Web mine varmeste anbefalinger.
Med venlig hilsen
Dorte Kuula
DirektÞr og Partner
Autocampers.dk
Fuld tilfredshed
Jeg har over en lÊngere årrÊkke, med stor tilfredshed brugt Spicy Web til tekniske opgaver vedr. Wordpress.
Martin kan sit kram og udfÞrer opgaverne hurtigt og til yderst fornuftige priser.
Stabil og kompetent webudvikler
Vi har hos bSocial haft fornÞjelsen af at samarbejde med Martin i forbindelse med flere Wordpress-projekter, og vi har vÊret fuldt ud tilfredse hver gang. Martin leverer et godt produkt og altid til tiden, hvilket netop er dét, som vi sÞger i en web-udvikler. De bedste anbefalinger herfra.
Hurtig og effektiv support på WordPress
Spicy Web med Martin Hjort i spidsen er superskarp på WordPress. Martin gennemskuer hurtigt og effektivt de forskellige problemstillinger og kommer op med fornuftige lÞsningsforslag. Samtidig er prisniveauet for hans services yderst konkurrencedygtige.
Godt arbejde af en kompetent fagmand
Jeg kan klart anbefale Martin, idet han er meget kompetent og samtidig får tingene gjort inden for den aftalte tidsramme. I mit tilfÊlde drejede det sig om en Wordpress-opgave, som blev lÞst på optimal vis.
Jeg vil helt klart bruge Martin til fremtidige opgaver og kan derfor også anbefale ham til alle andre.
God kvalitet og god forståelse for opgaven
Jeg vil klart anbefale Martin til andre.
Og det har også virket godt med at lÞse opgaven på distancen.
Hurtig, udfordrende og faglig kompetent
Mine erfaringer med Spicy Web har vÊret sÊrdeles positive. Jeg var fagligt udfordret på en rÊkke punkter i forhold til det stykke arbejde jeg skulle have udfÞrt og der blev jeg taget kÊrligt i hånden og guidet igennem de områder, hvor jeg havde brug for det. Det fÊrdige produkt står knivskarpt og ydelsen blev udfÞrt hurtigt og uden nogle dikkedarer. Jeg kommer uden tvivl til at bruge Spicy Web igen på et senere tidspunkt. Mine bedste anbefalinger!
Virkelig serviceminded
Jeg kunne ikke vÊre mere tilfreds med mit arbejde med Spicy Web. Det jeg sÊrligt vÊrdsÊtter er evnen til at stille kritiske spÞrgsmål. Flot!
Meget tilfreds
Vi har haft glÊder af at arbejde sammen med Martin, da vi skulle have lavet vores engelske hjemmeside klar. Jeg har hele vejen igennem fÞlt mig i gode hÊnder, tingende bliver lÞst, tilfredsstillende og hurtigt. Kan klart anbefale andre at bruge Spicyweb.
Ãrligt, reelt, seriÞst og hurtigt arbejde.
Det har vÊret en fornÞjelse at arbejde sammen med Martin fra Spicyweb af flere omgange. Altid er han klar til at hjÊlpe hurtigt og kompetent. Har han ikke tid, så får man altid svar på, hvornår man kan forvente at opgaven bliver udfÞrt og det holder hver gang. Jeg kan kun anbefale Spicy Web og jeg kan slet ikke anbefale firmaet nok. Jeg har samarbejdet med mange firmaer efterhånden og hos Spicy Web er det hele i top.
Hurtigt og enkelt at arbejde med
Jeg har fået en rigtig god behandling af virksomheden. Arbejdet var udfÞrt hurtigt og der har ikke vÊret noget at sÊtte en finger på efterfÞlgende.
Kan derfor kun anbefale Spicy Web til andre.
Solidt arbejde
Jeg har brugt Martin flere gange til både stÞrre og mindre opgaver og vender igen og igen tilbage. Martin er til at snakke med, bliver ved til der er en lÞsning. Jeg kan godt lide at bruge en leverandÞr, uanset indenfor hvad, hvor det fÞles som om man er på samme hold. Og sådan er det altid med Martin.
I min vÊrktÞjskasse af leverandÞrer er Martin en af mine go-to-guys!