Utrolig kompetente undervisere
Utrolig kompetente undervisere, Mark Andersen og Thomas Poulsen, på personlig trÊner uddannelsen - kan varmt anbefales

Sport & People ããã®åç
Trustpilot ã«ã¢ã¯ã»ã¹ããŠããã ããããããšãããããŸããæ®å¿µãªããããã®äŒæ¥ã®ãŠã§ããµã€ããééãããããããã¡ãã«ã¬ãã¥ãŒãæžãããšã¯ã§ããªããªããŸãããã質åããããŸãããããé æ ®ãªããåãåãããã ããã
Hos Sport & People vÊgter vi faglighed og kvalitet og mener det bÞr vÊre gennemgående i fitnessbranchen. Vores uddannelser og kurser afspejler dette. Vi tilbyder EREPS-certificerede uddannelser på niveau 3 og 4, og som de eneste i Danmark også på niveau 5. Vores undervisere har faglig baggrund med både teoretisk og praktisk erfaring, så du bliver bedst muligt klÊdt på til at arbejde i fitnessbranchen. Tilmeld dig med det samme hos Sport & People og bliv certificeret personlig trÊner!
Snedkervej 4, 2630, Taastrup, ãã³ããŒã¯

Sport & People ããã®åç
Super kursus i funktionel trÊning med både teori og praktisk anvendelse.

Sport & People ããã®åç
Rigtig god uddannelse. Meget interessant at deltage og få Þget kompetance at udvikle og undervise i fitness.

Sport & People ããã®åç
Fantastisk- interessant- lÊrerigt !
Har virkelig vÊret en godt periode og vil anbefale alle der har en interesse for trÊnings verden.
Var heldig og kunne tage kurset i Tórshavn - FÊrÞerne

Sport & People ããã®åç
Jeg har deltaget på Fitness instruktÞr uddannelsen hos Sport & People, og kan virkelig anbefale det! Det var et godt strukturet forlÞb, med nogle rigtig dygtige dygtige undervisere. Kan varmt anbefale Sport & People, det er ikke er sidste gang jeg har taget et uddannelsesforlÞb ved dem.

Sport & People ããã®åç
Tog min fitness instruktÞr uddannelse hos Sport & People, og har kun gode ting til overs at sige herom. UddannelsesforlÞbet var virkelig godt skruet sammen, med meget kompetente undervisere, som tog sig tid til spÞrgsmål. Ikke sidste gang jeg benytter mig af Sport & Peoples uddannelser.

LÊrerig uddannelse.
Sjov og spÊndene. Kan anbefales.
Ser frem til komme pÃ¥ nÊste forlÞb ðïž
SpÊndende og dybdegående teori og praksis!

Sport & People ããã®åç
Yderst kompetent lÊrer. Undervisningen er spÊndende og lÊrerig. Man glÊder sig til online-undervisningen og praksisdagene ville man Þnske man kunne have HVER dag!!!