Top bedrijf. Prachtig product. Snelle levering. Goede klantenservice. Fijn dat je direct geholpen wordt en reactie krijgt en dat het resultaat uitstekend is. Erg blij en al meerdere posters in een lij... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Ik had hoogzwanger een poster laten maken bij Starring You. Met mijn zwangerschapsbrein totaal de verkeerde datum ingevuld. In blinke paniek contact gezocht en ik ben echt super geholpen. Ik ben daar... もっと見る
Wat een toppers in dit bedrijf! We hebben zelf een verkeerde poster uitgezocht, en we zijn zo ontzettend fijn geholpen! Meedenkend, vriendelijk en attent! Niets dan lof voor jullie! Nogmaals dank! En... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Vereeuwig een moment van levensgeluk met je eigen ontworpen sterrenposter. De sterren zoals ze op dát mooie moment stonden, voor altijd te bewonderen.
連絡先
Geweldige Service
Top Service! Mijn pakketje was kwijt geraakt door DHL en ze hebben mijn pakket zonder kosten opnieuw verstuurd. Ben echt heel blij met hoe dit was opgelost en de poster is super mooi. Zal zeker vaker hier bestellen.
Perfecte Cadeau
Perfect voor een hartverwarmend geschenk!
De optie om de metalen versie te laten inkaderen is zeker een groot pluspunt!
Snelle levering en super mooie poster
Snelle levering en super mooie poster! Heb er iemand heel blij mee gemaakt:)
Enthousiaste klant
Leuk, vernieuwend en creatief cadeau concept. Tijdens mijn bestelling werd de lijst helaas kapot geleverd. Na contact te hebben gehad, werd dit echter gelijk vervanger. Complimenten voor de top service!
Mooie poster, zoals op website. Wel iets meer glossy dan gewenst
Ziet er mooi uit, snelle levering. Wellicht iets meer glossy dan ik had gewild maar content met aankoop.
Uitstekende service en mooi resultaat

Duidelijke site en communicatie
Duidelijke site en communicatie. Snelle verzending, goed ingepakt. En een heel mooi product!

Typefoutje opgelost
Starring You heeft een prettige manier om een bestelling te plaatsen. Na een persoonlijke typefout te ontdekken op de poster heb ik contact gelegd met een medewerker waarna dit op een zeer nette manier is opgelost. Starring You denkt met de klant mee om tot een oplossing te komen.

Geweldig bedrijf en poster
Geweldig bedrijf met fantastische klantenservice. Het poster kwam met een fout door mij, maar toch hebben ze het gecorrigeren en nieuw gemaak. Bovendien was de levering snel de poster is mooi en van goede kwaliteit

StarringYou からの回答
Mooie glossy poster met handig ophangsysteem
Het is een mooie poster geworden van goede kwaliteit! Wij hebben gekozen voor het houten ophangsysteem, erg handig met magneten. Echter misschien goed om te weten dat het een glossy poster is!

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。