レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Har lige holdt vores drengs konfirmation pÃ¥ StrandmÞlkekroen, han havde en fantastisk aften. Det samme synes vi forÊldre og samtlige gÊster. Vi havde valgt forret, krebsehaler, og buffet. Begge d... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Et besÞg vi havde glÊdet os til, men det levede desvÊrre ikke op til forventningen. Glassene stod helt matte/ glaspest og bordene fremstod nussede. Maden, en rÞdspÊtte, virkede ikke frisk og 4 ti... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Solen skinnede. Øresund spejlede det blÃ¥ lys mod gÊsterne som fik velkomstdrinks pÃ¥ terrassen. Alting gik op i en hÞjere enhed ved vores fest primo september. Servicen var venlig og meget hjÊlpsom og... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

SÞs gav mine forÊldre & jeg en super skÞn oplevelse & perfekt service hele vejen igennem vores mÃ¥ltid pÃ¥ StrandmÞllekroen. Vi fik det lÊkre skaldyrsfad & vi guffede lÞs. SÞde tjenere, smuk udsigt, lÊk... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 宿屋

圓該䌁業による蚘述

StrandmÞllekroen tilbyder mad fra det danske/franske kÞkken med udsigt over Øresund. Book nemt bord pÃ¥ vores restaurant i NordsjÊlland pÃ¥ tlf. 3963010

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち2の評䟡

Ikke pengene vÊr

Vi var til min mand fÞdselsdag og min mand valgte restauranten grundet wienersnitsel.
Vi ankommer og beder om Weinersnitzel. Vi for at vide at det ikke er muligt eftersom den ikke står på menuen.
Vi oplyser tjeneren at det står på deres hjemmeside og påstår at det må have noget at gÞre med browseren. Det er absolut ukorrekt, da det viser sig at der er 2 menuer afhÊngig af hvordan man finder disse.
Vi bliver negligeret af den fÞrste tjener som bare går og efterlader os uden mulighed for at bestille.
Efter 10 minutter kommer der en yngre tjener meget venlig og sÞrger for at Vi kan bestille
Maden vi fik var fuldstÊndig ubrugelig.
Pommes friterne var kolde og burgeren var ubrugeligt.
Vi agtede at bestille kaffe, men eftersom vi hÞrte
Hvordan den kvindelige tjener behandlede et andet bord mens tjeneren skulle modtage penge fra andre, må jeg oplyse at jeg krummede mine tÊr over den usmagelig måde at svare dem på.

2025幎12月9日
5぀星のうち1の評䟡

Meget dårlig oplevelse

Vi besÞgte Kroen den 1. november og havde bestilt bord til kl. 13.15. Vi ankom til tiden og blev anvist et bord helt bagerst i lokalet, uden udsigt.

Vi fik udleveret ét spisekort, selvom vi var to personer. Da vi bad om et ekstra spisekort, fik vi at vide, at det desvÊrre ikke var muligt.

Vi bestilte en fiskefilet, en hÞnsesalat og en krebinet . Da vi havde vÊret på vandretur og var ret sultne, bad vi om at få maden serveret samtidig og Þnskede at dele fiskefileten til at starte med. Det blev dog afvist af tjeneren, som forklarede, at fisk, kÞd og kylling altid serveres i to serveringer. Det undrede os, men vi accepterede det.

Vi ventede lÊnge på maden, men da fiskefileten endelig kom, delte vi den, og den smagte faktisk fint. Derefter ventede vi nÊsten halvanden time på de to sidste stykker smÞrrebrÞd og måtte rykke flere gange, fÞr de kom.

Da maden endelig blev serveret efter 1 time og 30minutter, kiggede jeg på min krebinet som viste sig at vÊre en lille rund kugle. Jeg begyndte at spise af den, men opdagede hurtigt, at den var friturestegt og fuldstÊndig rå indeni. Jeg kontaktede tjeneren, som tilbÞd at lave en ny, men jeg takkede nej. Han tilbÞd i stedet en Þl til os begge som kompensation. Kunne dog ikke drikke flere Þl og aftalte at de to Þl skulle trÊkkes fra regningen.

Da regningen kom, viste det sig, at Þllene alligevel ikke var trukket.

En rigtig dårlig oplevelse - vi kommer selvfÞlgelig ikke igen.

2025幎11月1日

Bragende berigende bryllupsfest

På trods af en kÞkkenchef på friweekend og to kokke med sygemelding formåede Nikolas med sit fantastiske personale at skabe en bryllupsfest for os og vore 54 gÊster, som vi vil mindes resten af livet. Maden blev serveret elegant, vinene skÊnket med omhu og prÊsenteret passende professionelt. Der var overskud til smil, nÊrvÊr og omhyggelighed fra alle omkring på dagen. Vi sluttede kl. 3:20 mÊtte, glade og taknemmelige

2025幎9月12日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス