Har lige holdt vores drengs konfirmation pÃ¥ StrandmÞlkekroen, han havde en fantastisk aften. Det samme synes vi forÊldre og samtlige gÊster. Vi havde valgt forret, krebsehaler, og buffet. Begge d... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Et besÞg vi havde glÊdet os til, men det levede desvÊrre ikke op til forventningen. Glassene stod helt matte/ glaspest og bordene fremstod nussede. Maden, en rÞdspÊtte, virkede ikke frisk og 4 ti... ãã£ãšèŠã
SÞs gav mine forÊldre & jeg en super skÞn oplevelse & perfekt service hele vejen igennem vores mÃ¥ltid pÃ¥ StrandmÞllekroen. Vi fik det lÊkre skaldyrsfad & vi guffede lÞs. SÞde tjenere, smuk udsigt, lÊk... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
StrandmÞllekroen tilbyder mad fra det danske/franske kÞkken med udsigt over Ãresund. Book nemt bord pÃ¥ vores restaurant i NordsjÊlland pÃ¥ tlf. 3963010
é£çµ¡å
éåžž48æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Har i dag spist en deal pÃ¥ skaldyrsfadâŠ
Har i dag spist en deal på skaldyrsfad for 600kr normal pris 1000kr. Jeg har aldrig prÞvet noget så dårligt. Rejerne var helt grå og kÊmperejerne fuldstÊndig slimet, grå og smuldrede. Ikke sÊrlig appetitligt og var mest bange for at råvarene ikke var friske.
Alt for dyr i forhold til kvalitet.
Kan bestemt ikke anbefale det til andre. Betjeningen bestemt ikke servicemindet.
Magisk aften
Solen skinnede. Ãresund spejlede det blÃ¥ lys mod gÊsterne som fik velkomstdrinks pÃ¥ terrassen. Alting gik op i en hÞjere enhed ved vores fest primo september. Servicen var venlig og meget hjÊlpsom og imÞdekommende og Lars og co forstod at balancere mellem taler/mad/ underholdning. Maden var rigelig og god og der manglede aldrig hverken vin eller vand i glassene. Fakler lyste op til kaffen - de rÞde dunfrakker fra kroen gjorde det muligt at stÃ¥ udenfor i festkjoler. Baren og dansegulvet fungerede perfekt.
Udelukkende en dejlig oplevelse!
Jeg var på StrandmÞllekroen den 7.9 og fejre min fÞdselsdag med mine piger og eks og det var helt igennem en god oplevelse.
Vejret var fantastisk, sÃ¥ vi sad i efterÃ¥rssolen i fÞrste parket til Ãresund.
Da det var sÞndag var det frokostbuffet og den indeholdt alt hvad hjertet kunne begÊre og alt smagte dejligt!
Vores tjener var super frisk, sÞd og imÞdekommende og hun sÞrgede for at give oplevelsen det sidste, så stor ros til hende herfra :-)
70 års fÞdselsdag
Min mand og jeg har nogle gange vÊre på Kroen for at spise frokost og vi altid har vÊre meget glade for det. Derfor tÊnkte jeg at jeg gerne vil holde min 70 års fÞdselsdag der. Jeg havde bedt om at kunne sidde i et lokal som ikke er midt på restaurant for det er lidt mere intimt, selv om vi ikke var så mange var det rart at vÊre lidt for os selv både for os og de andre gÊster . Det var meget perfekt arrangeret med borde osv. Da det var en sÞndag, nÞd vi deres buffet som var rigtig god, desvÊrre kan man ikke spise det hele, men deres rouladesteg var virkelig god. Da vejret var godt, fik vi lov efter mad at sidde udenfor og placering er så dejligt at bÞrnebÞrn kunne også soppe. Så i det hele tage var det den perfekt dag for mig.
Dejligt sted at holde selskab
Min 70 års fÞdselsdag blev et godt minde takket vÊre den meget lÊkre mad og den yderst humoristiske og professionelle betjening.
Tak for en dejlig dag!
De var pÃ¥ fra starten og lyttede tilâŠ
De var på fra starten og lyttede til alt, virkelig en kompetent restaurant, som bare forstod os. mange tak for alt
En Skaldyrsanretning til 3 STORE âïžâïžâïž
Havde kÞbt en deal 3 x Skaldyrsanretning. GÊster bestilte en omgang Ãsters og Caviar ekstra ved siden af.
Kan kun sige det var SUPER lÊkkert helt friskt, og det var en stor portion sÃ¥ vi blev alle vidunderlig mÊtte ð.
En tilfÞjelse er, at deres hjemmebagte rugbrÞd er en delikatesse.
Betjeningen til UG med x og slange, de var utrolig sÞde og opmÊrksomme.
Oplevelsen kan kun anbefales.
God madoplevelse, men kaffe og kage bagefter er alt, alt for dyrt.
Havde kÞbt en frokostdeal, som var god og til en god pris.
Men skulle ikke have kÞbt kaffe og kage bagefter. En kop kaffe kostede 50 kr. og 3 bitte smÃ¥ kager (pÃ¥ stÞrrelse med en 20 kr mÞnt) til i alt 79 kr. Det synes jeg var alt, alt for meget. Ãdelagde lidt den ellers gode madoplevelse. SÃ¥ husk, kÞb ikke kaffe og kage bagefter frokosten.
Men som skrevet, en ellers god madoplevelse.
Vi fÞlte os til ulejlighed til atâŠ
Vi fÞlte os til ulejlighed til at starte med, fordi vi var 12 min for tidlig pÃ¥ den, men vi var ikke âde fÞrste gÊster som ikke kunne klokken, som han sagde til osâ. Derefter fik vi dog en venlig tjener og maden var ogsÃ¥ rigtig fin :) Vi fik et skaldyrsfad og gode fritter til
Perfekt frokost
Denne gang havde vi taget to gode venner med. Alle roste den lÊkre frokost serveret af oplagte tjenere. Og udsigten er jo fortrinlig. StrandmÞllekroen er et dejligt sted at komme som gÊst!
meget dårlig betjening og service
meget dårlig betjening og service. ligeledes meget lang ventetid på drinks og middag, vi bestilte ekstra Þsters samt Irish Coffee, efter hovedretten. men det blev kun skrevet på vores regning, ikke bestilt.Og da vi skulle betale regningen var der pålagt et sun charge gebyr på 67 kroner, hvilket vi aldrig har oplevet på en anden restaurant. udover det er det ifÞlge EU ulovligt at opkrÊve dette på en regning. generelt var det en meget skuffende oplevelse, det eneste posetive er beliggenhed
Perfekt fÞdselsdagsfrokost
Vi holdt fÞdselsdag for 17 gÊster, og det blev den allerdejligste dag, vi kunne have hÃ¥bet pÃ¥. Tjenerne var sÃ¥ sÞde og behjÊlpelige undervejs. FÞrst hjalp de med at rykke vores opdÊkning ind i et mindre rum, da vi fik et par afbud, der gjorde det muligt at sidde mere for os selv. SÃ¥ kom flere af gÊsterne for sent grundet Ironman pÃ¥ Strandvejen - men tjenerne var meget fleksible med, hvornÃ¥r vi gik til bords. Senere rykkede vi udenfor til dessert og kaffe pÃ¥ terrassen i skÞnt vejr med den smukkeste udsigt over Ãresund. Vi fik det store sÞndagsfrokostbord - som virkelig var dejlig mad, og der blev konstant fyldt op i fadene. Alle gÊsterne, ogsÃ¥ pescetarerne, var glade. Tjenerne sÃ¥ hyppigt til os og sÞrgede for drikkevarer og lod os sidde pÃ¥ terrassen og hygge os helt til kl. 17.30. Prisen var helt fair for alt det, vi fik. Tak for en fantastisk dag. Vi kommer helt sikkert igen!!!
NÞdvendig skuffelse 3 gang vi spiserâŠ
NÞdvendig skuffelse 3 gang vi spiser der og det bliver dÃ¥rligere for hver gang ðµâð«
Dårlig rejer uden at få nogle nye rejer
Smart tjener der har svÊrt at anbefale en hvidvin under 1200 kr ðµâð«
50 kr for vand selvom vi bestilte vin til 600kr
Nok verdens dårligst spise sted skam jer
FÞdselsdagsfrokost
Havde inviteret 17 person til frokost i anledning af min 50 års fÞdselsdag.
Havde bestilt maden på forhånd.
Virkelig lÊkker mad. Fik det store frokost bord.
Omgivelserne er fantastiske. Men når jeg kun giver 3 stjerner skyldes det desvÊrre betjeningen. Tjenerne var sÞde og rare. Men der er for få til at give en god oplevelse. Måtte selv kalde på dem for at få drikkevarer og der gik 40 min fra vi var kommet til vi fik maden på trods af at alt var bestilt på forhånd.
Maden blev sat på bordet uden prÊsentation så gÊsterne vidste ikke hvad de fik. Jeg måtte selv prÊsenterer maden for dem.
Det er virkelig synd for omgivelserne og maden er fantastisk. Vil Þnske for stedet at de havde lidt flere tjenere til at gÞre det til en god oplevelse.
Prisen er i den dyrer ende så forventede en bedre betjening.
Vi havde kÞbt en Sweetdeal med fireâŠ
Vi havde kÞbt en Sweetdeal med fire retter, og det levede fuldstÊndig op til vores forventninger. Personalet var rigtig sÞde og imÞdekommende, så det var en rigtig god oplevelse.
Dejlig mad og omgivelser.
Dejlig mad og omgivelser.
Vi fik forskellige retter og alle meget tilfreds.
Vi kommer igen.
Fantastisk beliggenhed
Fantastisk beliggenhed, mad og service.
We had a lovely meal here with ourâŠ
We had a lovely meal here with our family. Dogs are normally not allowed inside, but the staff kindly seated us in a separate room, which allowed us to enjoy our dinner indoors. The food was delicious, made with fresh ingredients, and the service was excellent â friendly and welcoming. Highly recommended!
Meget lÊkker frokost
Meget lÊkker frokost.
Men ventetider og lidt fortravlet betjening giver desvÊrre lidt ridser i lakken.
Dog endte det hele godt, så vi kommer igen.
Ringe og flabet service.
Vi havde kÞbt frokostdeals til ca 12-15 personer. Så vi var en stÞrre selskab og der var bestilt bord i rigtig god tid.
Vi ventede fÞrst meget lÊnge pÃ¥ drikkevare og vi fik lov at vente halvanden time pÃ¥ mad. Tjeneren kom og informerede os om at âhans kÞkken var kollapset, fordi de havde fÃ¥et for mange bestillinger ind, bare sÃ¥ vi ikke sad og troede vi var blevet glemtâ
Maden var ganske fin da den endelig kom.
Da vi skulle betale for drikkevarerne, var der på terminalen, allerede sat kryds ud for at vi skulle give 15% i drikkepenge. Det synes de åbenbart de havde gjort sig fortjent til!?
Vi spurgte tjeneren om der ikke var en lille kompensation, idet vi havde ventet så lÊnge, men fik blot et flabet svar om at nu havde vi kÞbt deals, og det kunne de ikke leve af, og så kunne de lige så godt dreje nÞglen om.
Det ville have klÊdt dem at give en omgang i ventetiden.
2 stjerner fordi maden var udemÊrket.
Jeg tÊnker de selv er herre over hvor mange bestillinger der tages ind, så man kan forebygge et sådanne KOLLAPS.
Det er under al kritik at udskamme kunderne fordi de har kÞbt deals. Så lad da vÊre at sÊlge dem. Vi kÞbte derudover bÞrnemenuer, drinks vand og vin, der blev ikke sparret på noget.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ