レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Goed advies gekregen van Daphne en de bestelde producten zijn snel verstuurd! Jullie zien ons zeker terug!

5぀星のうち5の評䟡

Bestek set besteld en later nog los een aantal items telefonisch besteld. Snelle levering, persoonlijk contact, prachtig ingepakt met aandacht met een persoonlijk bericht erbij. Ook telefonische hulp... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Table Things heeft vandaag een geweldig Cutipol Goa bestek bezorgd. Zo prachtig! Ontzettend fijn geholpen, persoonlijk bericht bij het bestekset en de set is zelfs persoonlijk thuis bezorgd. Twijfel n... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Perfectie van begin tot einde! Prima communicatie, snelle en nette verzending. Het product was ongelofelijk goed ingepakt, stevig, netjes en oh zo mooi! Ik heb nog nooit zo’n service ervaren, denk i... もっず芋る

䌁業情報

1. 日甚品店
  2. カトラリヌ専門店
  3. むンテリア デザむン店
  4. ギフト ショップ
  5. ガラス補品店
  6. 陶噚専門店

圓該䌁業による蚘述

Specialist in premium tableware. Table Things biedt exclusieve producten waarmee je iedereen aan je eettafel verrast. Van premium bestek tot prachtig tafellinnen, wij zorgen ervoor dat shoppen een feestje wordt!

連絡先

この䌁業は、ポゞティブかネガティブかを問わず、顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす。

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Mooie webshop met prachtige spulletjes

Mooie webshop met prachtige spulletjes.
Snel verstuurd en leuk ingepakt met zelfs een persoonlijk kaartje erbij.
Echt een cadeautje voor jezelf of leuk om te geven.

2022幎12月9日

Table Things からの回答

We all love gifts, right!? Heel veel plezier ervan of het weggeven!
Bedankt voor je mooie review!

Snelle levering.
Het tafelkleed en de borrelplank waren feestelijk en met zorg ingepakt.

2022幎12月8日

Table Things からの回答

Bedankt voor je mooie review & heel veel plezier van de borrelplank en het prachtige tafelkleed!

Prachtig

Attent, snel geleverd, prachtig ingepakt!
Heel blij 😀

2022幎12月7日

Table Things からの回答

Yes, jij blij = wij blij! Heel veel plezier van je mooie aankoop! En bedankt voor je eerlijke review.

Everything perfect

Everything perfect. Delivery to Germany within some days and transparent ordering process. Tableware was carefully packed and nicely decorated.

2022幎10月29日

Table Things からの回答

Thank you very much Gabriele! It's an honour to ship to Germany! Enjoy your beautiful tableware...

Hele goede ervaring

Hele goede ervaring: snelle reactie op mijn vragen, behulpzaam bij bestelling, levering volgens afspraak en ook nog een mailtje om te checken of alles in goede orde is ontvangen. En natuurlijk het belangrijkste: ik ben een prachtige bestekset rijker.

2022幎9月13日

Table Things からの回答

Hi Janine, bedankt voor je mooie review!
We zijn heel erg blij dat we je goed hebben kunnen helpen. Heel veel plezier van deze prachtige bestekset!

Groet, Daphne - Table Things

Kadootjes

Snel geleverd, stevig verpakt en als kadootjes ingepakt, heel leuk!

2022幎9月7日

Super bedankt voor je review. Heel veel plezier ervan! Groet, Table Things

Prachtig bestek

Prachtig bestek, super snel bezorgd en ook nog heel mooi verpakt. Geweldig!

2022幎8月19日

Table Things からの回答

Hi Suzy, Thanks voor je toffe eerlijke review! Hopelijk tot een volgende keer! Groet, Table Things

Goede communicatie

Na een bestelling kreeg ik al snel een duidelijke mail dat de producten zo snel mogelijk zouden komen. De communicatie was vervolgens heel goed en duidelijk en altijd behulpzaam!

2022幎8月18日

Hi Erik Pieter,
Thanks voor je mooie eerlijke review! Heel fijn om te horen dat we je goed hebben kunnen helpen.
Hele fijne verjaardag komend weekend! ;-)
Groet, Table Things

Net een stapje extra

Fijne site, snelle levering, in een mooie verpakking.
Net een stapje extra 👍

2022幎8月16日

Hi Pieternel,
Dank je wel voor je mooie eerlijke review!
Fijn dat de verpakking je positief verrast heeft ;-)
Hopelijk tot weer een volgende keer!
Groet, Table Things

5぀星のうち5の評䟡

Table things is heel persoonlijk en

Table things is heel persoonlijk en heeft echt hele bijzondere producten in het assortiment. Elke keer weer een cadeau! Ben heel blij met het bijzondere cutipol bestek in de kleur Celadon. Daar ga ik mijn gasten extra mee verwennen!

2022幎7月25日

Table Things からの回答

Ahhh Laura, bedankt voor je mooie review! En de gasten worden helemaal in de watten gelegd bij jou!

5぀星のうち4の評䟡

Snelle levering. Klein barstje in 1 van de borden. Verder goede service

2022幎7月1日

Table Things からの回答

Hi Mirthe, Dank voor je eerlijke review! Hele fijne zonnige dag! Groet, Table Things

5぀星のうち3の評䟡

Snel ontvangen, maar onduidelijk over nazending

Snel ontvangen, maar niet compleet.
Beetje onduidelijk over een nazending!

2022幎6月21日

Table Things からの回答

Hi Marja, dank voor je eerlijke review!
Toevallig kregen we 2 dagen later de items binnengekregen, die op "nabestelling" stonden. We hebben die zo snel mogelijk naar je opgestuurd. Allicht kunnen we op de website nog beter aangeven, we gaan ermee aan de slag - dank voor je feedback!

5぀星のうち4の評䟡

Nette

Nette, snelle en open communicatie, ook als er een vertraging is in het productie proces/toelevering.

2022幎6月16日

Dank je wel Elisabeth voor je eerlijke & mooie review! Groet, Team Table Things

een top ervaring

een top ervaring! hele snelle reacties en voortvarende levering. contact met Table Things is heel prettig. er wordt nagedacht over duurzaamheid, en bij een klein probleempje is de oplossing heel snel en adequaat. ik ga zeker weer winkelen bij Table Things als ik een ding nodig heb voor op mijn eettafel.

2022幎6月9日

Table Things からの回答

Dank je wel Monica! Super fijn om te horen dat onze inzet gewaardeerd wordt! Tot een volgende keer!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。