レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Goed advies gekregen van Daphne en de bestelde producten zijn snel verstuurd! Jullie zien ons zeker terug!

5぀星のうち5の評䟡

Bestek set besteld en later nog los een aantal items telefonisch besteld. Snelle levering, persoonlijk contact, prachtig ingepakt met aandacht met een persoonlijk bericht erbij. Ook telefonische hulp... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Table Things heeft vandaag een geweldig Cutipol Goa bestek bezorgd. Zo prachtig! Ontzettend fijn geholpen, persoonlijk bericht bij het bestekset en de set is zelfs persoonlijk thuis bezorgd. Twijfel n... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Perfectie van begin tot einde! Prima communicatie, snelle en nette verzending. Het product was ongelofelijk goed ingepakt, stevig, netjes en oh zo mooi! Ik heb nog nooit zo’n service ervaren, denk i... もっず芋る

䌁業情報

1. 日甚品店
  2. カトラリヌ専門店
  3. むンテリア デザむン店
  4. ギフト ショップ
  5. ガラス補品店
  6. 陶噚専門店

圓該䌁業による蚘述

Specialist in premium tableware. Table Things biedt exclusieve producten waarmee je iedereen aan je eettafel verrast. Van premium bestek tot prachtig tafellinnen, wij zorgen ervoor dat shoppen een feestje wordt!

連絡先

この䌁業は、ポゞティブかネガティブかを問わず、顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす。

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Cutipol bestek

Niets dan lof voor Table Things. Alles was mooi op tijd en leuk verpakt met een vriendelijk kaartje erbij. 5 sterren van mij👍

2024幎11月25日

Ah! Dank je wel Sigrid, voor je mooie eerlijke review <3<3<3

5぀星のうち5の評䟡

Wacht al maanden op een promotie van

Wacht al maanden op een promotie van Cutipol
 en nu met Black Friday zo’n korting van 20%.
Alles mooi ingepakt en correct verzonden!
Ben HEEL blij met mijn aankoop!

2024幎11月25日

Table Things からの回答

Ahhh te gek dat je zo blij bent met je prachtige bestek! Heel veel plezier ervan! Tot een volgende keer! <3

Super service

Snelle levering,super mooi verpakt, met persoonlijke touch.
Aandacht voor de producten en details
Echt een aanrader
Aanbod van producten

2024幎11月23日

Table Things からの回答

Wat een mooie review Kristel, dank je wel wel! Heel veel plezier met je aankoop. Hopelijk tot een volgende keer! <3

Klantvriendelijk

Verkoper had meteen contact met me opgenomen over de bestelling . Bestelling was netjes verpakt en m’n vragen netjes beantwoord via whatsapp .

2024幎11月20日

Table Things からの回答

Hi James, dank je wel voor je mooie eerlijke review.
Hopelijk tot een volgende keer <3
Enjoy je aankoop!

Warme groet,
Daphne - Table Things

Ruime keuze

Makkelijk bestellen. Ruime keuze, snel geleverd en zeer zorgvuldig ingepakt en verzonden (glaswerk).
Voorzien van aardig persoonlijk handgeschreven kaartje.

2024幎11月11日

Dank je wel voor je mooie review! <3
Heel veel plezier van het prachtige glaswerk!
Fijne dag & hopelijk tot een volgende keer!

Aanrader.

Overzichtelijke site.
Snelle levering en goede prijs/kwaliteit

2024幎10月19日

Table Things からの回答

Ah, dank je wel voor deze mooie review! Hopelijk tot een volgende keer!
Groet, Daphne.

Attent

Het heeft even geduurd, voordat ik de bestelling kreeg, maar daarvoor ontving ik wel een leuke attentie voor het wachten en een persoonlijk geschreven kaart. Erg attent, wordt gewaardeerd!

2024幎10月16日

Table Things からの回答

Yeah, bedankt voor je mooie eerlijke review. En nogmaals bedankt voor het wachten <3
Fijne dag!

Betrouwbaar

Keurig opgevolgd, ingepakt en op tijd verstuurd. Mooi bestek voor op tafel

2024幎10月14日

Table Things からの回答

Yeah! Super bedankt voor je toffe review! Hopelijk tot snel!
Warme groet, Daphne

5぀星のうち5の評䟡

Persoonlijk, snel en heel mooie kwaliteit

Combinatie van persoonlijk advies, mooie producten en de hele mooie manier van inpakken maakt het echt een fijne webshop die je eigenlijk nergens anders zo ziet, met de snelheid van service dat je wel van een webshop verwacht. Doet table things fantastisch!

2024幎10月3日

Table Things からの回答

Ontzettend bedankt Henk, voor je prachtige review!
Heel veel plezier van je aankoop en allicht tot een volgende keer! <3

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering, en alles ziet er top uit!

Table Things からの回答

Ahhh, dank je wel voor je mooie review!
Hopelijk tot een volgende keer <3

Great Experience

Nice brands, quick delivery, careful packaging.

Thanks Sarah! Hope to see you soon again! BR Daphne - Table Things

snelle levering

Tijdens het proces werd ik duidelijk op de hoogte gehouden van de status: van bestelling tot levering. Mijn bestelling werd bovendien snel geleverd en was verpakt in cadeaupapier. Echt een cadeautje voor jezelf of iemand anders natuurlijk

Table Things からの回答

Super bedankt voor je mooie review!
Heel veel plezier van je bestelling en hopelijk tot een volgende keer! <3

Super fijne service!

Ik had wat gebaksbordjes besteld in de vakantieperiode. Daardoor kreeg ik korting en er stond bij dat het 5 augustus verstuurd zou worden. Erg fijne service, het pakketje had ik inderdaad in de week van 5 augustus ontvangen. Het was onwijs leuk ingepakt, ik kon het als een cadeautje uitpakken!

Table Things からの回答

Dank je wel Zoë, voor je mooie review!
Heel veel plezier ervan & hopelijk tot een volgende keer <3

breekbare schaal

Wij kochten een grote schaal bij table things. Deze wordt perfect ingepakt, geen schade en netjes op tijd geleverd. Zelden dat ik deze kwaliteit van inpakken heb mee gemaakt.

Ahh, dank voor je mooie review!!! Heel veel plezier met de prachtige schaal! <3

Goede communicatie

Goede communicatie, mooi verpakt en goed assortiment

Table Things からの回答

Dank voor je mooie review! Hopelijk tot een volgende keer!

Levering

Snelle levering en mooi verpakt

2024幎7月15日

Ahh, dank u wel voor de mooie review! Hopelijk tot een volgende keer! <3