Goed advies gekregen van Daphne en de bestelde producten zijn snel verstuurd! Jullie zien ons zeker terug!
äŒæ¥ãåçããŸãã
Table Things heeft vandaag een geweldig Cutipol Goa bestek bezorgd. Zo prachtig! Ontzettend fijn geholpen, persoonlijk bericht bij het bestekset en de set is zelfs persoonlijk thuis bezorgd. Twijfel n... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Perfectie van begin tot einde! Prima communicatie, snelle en nette verzending. Het product was ongelofelijk goed ingepakt, stevig, netjes en oh zo mooi! Ik heb nog nooit zoân service ervaren, denk i... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Specialist in premium tableware. Table Things biedt exclusieve producten waarmee je iedereen aan je eettafel verrast. Van premium bestek tot prachtig tafellinnen, wij zorgen ervoor dat shoppen een feestje wordt!
BelvedÚreweg 2-53, 3762 EE , Soest, ãªã©ã³ã
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Goede service, bezorging zoals beloofd en een prachtig servies

Table Things ããã®åç
Supergoede service! Snelle levering in mooie kadoverpakking. Altijd leuk met een persoonlijk briefje erbij!

Table Things ããã®åç
Omdat het bestelde echt niet normaal snel werd opgestuurd. Door een fout van PostNL werd hetbretour gestuurd. Er werd gelijk contact met mij opgenomen om te checken wat er aan de hand was. Direct is het weer opgestuurd en had ik het heel snel! Echt superservice! DANK!

Table Things ããã®åç
Alles uit de kast gehaald om mijn borden tijdig voor Kerst bij mij te leveren. Bovendien in geschenkverpakking! En een uitstekende communicatie hierrond. Mijn oprechte dank!

Table Things ããã®åç
Super netjes ingepakt en altijd een leuk persoonlijk bericht!

Table Things ããã®åç
Fantastische service met een lieve groet van de afzender. Prachtig ingepakt. Wat een topservice!

Table Things ããã®åç
Altijd een snelle levering en altijd met zorg verpakt.

Table Things ããã®åç
Super mooi product en een hele snelle levering

Table Things ããã®åç
Bestek set besteld en later nog los een aantal items telefonisch besteld. Snelle levering, persoonlijk contact, prachtig ingepakt met aandacht met een persoonlijk bericht erbij. Ook telefonische hulp zeer klantvriendelijk. Adequate instructies en bereid de bestelling voor mij over te nemen i.p.v. door te verwijzen naar de site... Ik beveel Table Things ten zeerste aan: service en producten zijn top.

Hartelijk dank.
De lepels waren heel mooi verpakt voor kerst.
Er zat ook nog een mooie kaart met een mooie boodschap bij.
Dat kan ik toch steeds appreciëren.
Alles was dus top in de lijn van de top kwaliteitsproducten die aangeboden worden.

Table Things ããã®åç
Met zorg en feestelijk ingepakt en met een persoonlijk kaartje erbij. Dat heeft ons verrast. Zo leuk !

Table Things ããã®åç
Mijn bestelling werd snel verstuurd, er werd goed over gecommuniceerd via de mail en ik vond het contact ook heel persoonlijk. Er zat beide keren een persoonlijk kaartje in en alle onderdelen waren mooi ingepakt, echt een cadeautje om te krijgen! Daarnaast ook nog een gave goodiebag ontvangen, super!

Table Things ããã®åç
Een van de twee wijnglazen was kapot aangekomen, direct een nieuwe opgestuurd gekregen! Top service

Table Things ããã®åç
De bestelling van de borden en schaaltjes waren als een kadootje ingepakt. Zo ervaar je het uitpakken van je bestelling als een feestje om je nieuwe servies uit te pakken.
Er was bij 1 bord een stukje af. Ik kreeg na melding via de mail hierover, meteen een reactie en dezelfde dag werd een nieuw bord toegestuurd.

Table Things ããã®åç
Mooi ingepakt, net cadeautjes en persoonlijk berichtje er bij.

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã