レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Pierwszy moduł języka holenderskiego przebiegł bardzo sprawnie. Lekcje są prowadzone profesjonalnie, kaÅŒde słowo jest bardzo dokładnie tłumaczone i rozpisywane. Pani która prowadzi zajęcia jest bardzo... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

JuÅŒ od ponad roku mam przyjemność pracować dla Talen Training Center jako zdalny nauczyciel j. Holenderskiego. Profesjonalizm, bardzo dobrze dobrane kursy do kaÅŒdego poziomu nauczania, świetnie przygo... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik ben erg tevreden over mijn ervaring met Talen Training Centrum in Soest. De 1-op-1 online lessen en de bijbehorende boeken vormen de basis van hun methode en geven veel houvast bij het lere... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jako nauczyciel współpracujący z Talen Training Centrum od kilku lat, mogę z pełnym przekonaniem polecić to miejsce kaÅŒdemu, kto chce rozwijać swoje umiejętności językowe. Programy nauczania są opraco... もっず芋る

䌁業情報

1. 語孊コヌス提䟛業者
  2. 倖囜語プログラム孊校
  3. 語孊孊校

圓該䌁業による蚘述

Talen Training Centrum verzorgt professionele taalcursussen Nederlands en Pools voor de zakelijke en de particuliere markt. U kunt kiezen voor een taalcursus in company bij uw bedrijf, of u kunt een cursus volgen op één van onze 40 locaties. We ontwikkelen modern lesmateriaal dat gemakkelijk is in gebruik. Na een jarenlange ervaring in onderwijs weten wij waar de knelpunten liggen. We bieden klassikale cursussen in groepsverband, onlinecursussen, webinars en blendend learining. Met ons blijft het leren leuk en simpel. We helpen u erin te slagen de taal goed te beheersen. TTC is geregistreerd bij CRKBO.

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち3の評䟡

Er wordt gebruik gemaakt van verkeerd Nederlands op de Facebookpagina.

De score heb ik aangepast naar een 3 sterren, dit omdat ik nu wel een fatsoenlijke reactie heb ontvangen.

De Facebookpagina staan regelmatig spelfouten. Mensen leren bij deze taalschool verkeerd Nederlands aan. Erg amateuristisch, hier zou ik geen les willen volgen.

Zodra je feedback geeft, dan staan ze daar niet voor open. Je wordt eerder weggezet alsof jij het verkeerd hebt, terwijl je het juist goed met ze voor hebt.

Een half pond is 500 gram staat er bijvoorbeeld. 500 gram is geen halve pond. Een halve pond is iets van 453,59237 gram. En zo staan er nog meer dingen verkeerd.

2023幎1月20日
自発的なレビュヌ

Hallo Niels,

Bedankt voor je scherpe oog en het delen van je feedback! We geven toe, spelfouten sluipen er helaas soms in, maar we werken er hard aan om dit te verbeteren. Gelukkig leren onze cursisten de juiste spelling en grammatica in de lessen, dus daar kun je op rekenen!

Wat betreft de halve pond: goed dat je het opmerkt! Technisch gezien heb je helemaal gelijk – dat is weer zo'n leuke verwarring die typisch Nederlands kan zijn 😉.

We waarderen je betrokkenheid en staan altijd open voor tips. Voel je vrij om ons te blijven helpen verbeteren!

Vriendelijke groet,
Het team van Talen Training Centrum

Doskonała.Bardzo miła i pomocna

Doskonała.Bardzo miła i pomocna obsługa.Szybka reakcja.

2022幎6月21日

Talen Training Centrum からの回答

Dziękujemy za pozytywną opinię pani Aniu :) Równocześnie zapraszamy do zapoznania się z naszą aktualną ofertą dydaktyczną, bo duÅŒo się zmieniło od 2022 roku :)

Uczę się online z Panią Justyną

Uczę się online z Panią Justyną. Bardzo polecam miła i pomocna osoba z duŌą dawką wiedzy do przekazania. Nie krępuje swoją osobą co jest waÅŒne podczas nauki. Pozdrawiam serdecznie

2022幎5月11日

Talen Training Centrum からの回答

Dziękujemy za pozytywną opinię.
Życzymy sukcesów w dalszej nauce.

chaotisch

chaotisch, leerstof amateuristisch

2022幎4月13日

Talen Training Centrum からの回答

Bedankt voor uw feedback.
Dit is natuurlijk niet de bedoeling.
Mijn collega gaat met u per mail contact opnemen.

5぀星のうち2の評䟡

De les is rommelig en het is niet

De les is rommelig en het is niet duidelijk vanuit waar we nu het huiswerk moeten doen. Uit de later opgestuurde PDF boekjes? Of via de online training.

2022幎4月7日

Talen Training Centrum からの回答

Bedankt voor uw feedback.
U kunt er zeker van zijn dat wij uw waardevolle opmerkingen zeer serieus nemen en deze in detail zullen bespreken met onze medewerkers. Klanttevredenheid heeft onze prioriteit.

fajne

fajne, pozwala w swoim tempie poznawać język NL. Bardzo przyjazne i intuicyjne,
ja jastem zdowolony i pracuję dalej .

2022幎3月9日

Talen Training Centrum からの回答

Dziękujemy za tak pozytywną opinię.
Satysfakcja klienta jest dla nas priorytetem. Życzymy sukcesów w dalszej nauce.

Dobrze zbudowany kurs

Dobrze zbudowany kurs, dobry prowadzący.

2021幎12月13日

Talen Training Centrum からの回答

Dziękujemy za pozytywną opinię. Dokładamy wszelkich starań, aby nauka była efektywna i przyjemna dla naszych klientów.

Zniszczona ksiÄ…ÅŒka

Zamowilam u Państwa ksiÄ…ÅŒkę do nauki niderlandzkiego. Niestety ksiÄ…ÅŒka została zapakowana w zwykłą, papierową kopertę, która przemokla podczas dostawy. Następnym razem proponuję lepiej zabezpieczyć towar, np. wysyłając w kopercie bąbelkowej.

2021幎12月1日

Talen Training Centrum からの回答

Dziękujemy za Pani uwagę. Przepraszamy za zaistniałą sytuację. Zadowolenie kilenta jest naszym priorytetem dlatego dołoÅŒymy wszelkich starań, aby podobna sytacja nie miała w przyszłości miejsca.

Super szkoła;)

Super ,mìła obsługa ,szybkie odpisywanie na e-mail i załatwianie spraw zwiazanych z szkoła .Profesjonalnie prowadzone lekcje języka holenderskiego..

2021幎11月10日

Talen Training Centrum からの回答

Dziękujemy za tak pozytywną opinię.
Satysfakcja klienta jest dla nas priorytetem.

Platforma

Platforma jest dosc latwa w obsludze.Mysle ze bardzo dobrze bedziemy mogli wspolpracowac.

2021幎10月19日

Talen Training Centrum からの回答

Dziękujemy za pozytywną opinię. Nieustannie pracujemy nad ciągłym ulepszaniem i usprawnianiem wszystkich oferowanych produktów.

Platforma

Lekcje z Panią Beata są bardzo dobrze prowadzone, lecz platforma to jest jakieś nieporozumienie.

2021幎9月18日

Talen Training Centrum からの回答

Cieszymy się, ÅŒe prowadzone lekcje są satysfakcjonujące.
Platforma e-learningowa nadal jest rozwijana i rozbudowywana, dlatego jesteśmy otwarci na kaÅŒde konstruktywne uwagi oraz chętnie słuÅŒymy pomocą w rozwiązywaniu róŌnych kwestii związanych z korzystaniem z naszych produktów.

5぀星のうち5の評䟡

Póki co byłem na dwóch lekcjach

Póki co byłem na dwóch lekcjach , ksiÄ…ÅŒki są w pełni przetlumaczone na język polski , nauczycielka miła tlumaczy wszystko co trzeba

2021幎9月18日

Talen Training Centrum からの回答

Dziękujemy za pozytywną opinię. Życzymy sukcesów w nauce.

5぀星のうち2の評䟡

Jeśli chodzić o platformę

Jeśli chodzić o platformę , radzę ja po prawic jakość grafikę, dostęp sposób zalogowania i ułatwienia , powolna i strata czasu na przewijanie stron

2021幎9月11日

Talen Training Centrum からの回答

Dziękujemy za opinię i uwagi.
Kontaktowaliśmy się z Panem kilkakrotnie w sprawie działania platformy. Zgodnie z naszymi danymi, wystawił Pan opinię przed zalogowaniem się na e-platformie TTC. Nadal pracujemy nad jeszcze lepszym usprawnieniem i przyjaznym środowiskiem naszej platformy.
Zawsze prosimy uÅŒytkowników o szczegółowe zapoznanie się z wysłaną wcześniej instrukcją – to ułatwia przejście przez moment logowania, jak i korzystania z zasobów platformy.
Niestety nie mamy wpływu na szybkość wczytywania się stron platformy. Jest to uzaleÅŒnione szybkością Internetu z jakiego korzysta klient, co zostało sprawdzone przez wielu naszych uÅŒytkowników.

Indywidualny Kurs Online

Pierwszy raz uczę się online. Jest to dla mnie nowe doświadczenie, ale poleciłabym to kaÅŒdemu kto lubi indywidualny tryb nauki. Kompetentni nauczyciele i dyrekcja sprawiają, ÅŒe zdobywanie wiedzy jest przyjemne i efektywne.

2021幎8月3日

Talen Training Centrum からの回答

Dziękujemy za opinię i ÅŒyczymy sukcesów w dalszej nauce.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。