TANZANIA TOURS レビュヌ 486

TrustScore 5段階評䟡の5

4.9

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi hadde planlagt en 15 dagers opplevelsestur med safari i Tanzania og badeferie pÃ¥ Zanzibar, og opplevde helt unik tilrettelegging nÃ¥r vi henvendte oss til Tanzania Tours. (Takk igjen, Camilla!) Vi f... もっず芋る

Vi havde en helt igennem fantastisk ferie med Tanzania Tours, hvor alt fra start til slut fungerede perfekt. PlanlÊgningen var yderst professionel, og teamet var utrolig hjÊlpsomme med at skrÊdders... もっず芋る

Vi var pÃ¥ en 16 dagers reise pÃ¥ Zanzibar og hadde en fantastisk ferie, vi var pÃ¥ 3 forskjellige lokasjoner, alle anbefalt og tilrettelagt av Tanzania Tours, det kan virkelig anbefales. Topp hoteller m... もっず芋る

Hadde en helt fantastisk ferie arrangert av Tanzania Tours! Fikk et spesiallaget program som passet for oss. Hadde en helt fantastisk guide pÃ¥ safari, James, i 5 dager! Han hadde en enorm kunnskap og... もっず芋る

䌁業情報

1. 旅行代理店
  2. カルチャヌツアヌ提䟛業者
  3. 旅行業者
  4. ツアヌ オペレヌタヌ

TANZANIA TOURS に぀いお

圓該䌁業による蚘述

TANZANIA TOURS er eksperter i rejser til Tanzania! De laver KUN rejser til Tanzania, og har gjort det siden 2006. De har stor specialviden og erfaring, og kan sammensÊtte den perfekte rejse til dig – hvad enten du vil opleve de vilde dyr pÃ¥ safari med deres dygtige guider, slappe af pÃ¥ Zanzibars eksotiske strande, eller drÞmmer om at bestige Afrikas hÞjeste bjerg, Kilimanjaro.
Private rejser Din rejse bliver skrÊddersyet til dine Þnsker, så du får den allerbedste oplevelse. Alle deres rejser er private ture, hvor du får din egen guide og egen safari-bil. De laver et udfÞrligt dag-til-dag program, sÊrligt til dig, og giver gode råd og vejledning til du er hjemme igen. TANZANIA TOURS giver en god personlig kontakt, og du får altid et hurtigt og konkret svar.

4.9

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

486件のレビュヌ

DrÞmmeferie med Tanzania tours

Camilla satt sammen en helt fantastisk reise for oss. Vi var 12 stk i alderen 4- nesten 70 år, og alt var tilpasset våre behov. Vi fikk god informasjon fÞr vi reiste. Camilla svarte godt og raskt på alle mail og telefonsamtaler. Reisen gikk helt sÞmlÞst, alle stedene vi bodde var rene og fine og hadde kjempegod mat. Tarangire safari lodge har en utsikt som tar pusten fra deg og rene og pene luksustelt. Deilig, rent basseng som barna koste seg i mellom safariturene. Barna syns også det var morsomt å måtte låse teltene med apelås! SjåfÞr Fasili fulgte oss gjennom hele safarien. Han hadde stor kunnskap om dyrene, og var alltid fÞrst på plass når det var noe spennende å se. Ngorogoro- krateret var absolutt verdt turen da landskapet og tettheten av dyr er helt unik.
Siste del av reisen var vi på Zanzibar og bodde i en nydelig villa med egen kokk.
Vi ville ikke endret på noe, reisen ble perfekt! Kan varmt anbefale Tanzania tours.

2025幎2月11日

Eventyr

Reisen var et eventyr fra start til slutt. Dyktige sjåfÞrer og guider som forsterket opplevelsen. Bare blide ansikter! Alle hadde en lÞsningsorientert innstilling. Jeg anbefaler Tanzania tours på det sterkeste.

2025幎4月27日
自発的なレビュヌ

Ikke vores sidste safari!

Jeg har altid sagt, at hvis jeg nogensinde skulle til Tanzania, sÃ¥ var det Lennie der skulle arrangere min tur 🀷‍♀
At Lennie sÃ¥ arbejder for Tanzania Tours, som tilfÊldigvis har de bedste rating pÃ¥ Trustpilot, gjorde bare mit indledende salgspitch herhjemme meget lettere 😉
Resten klarede Lennie - og Tanzania Tours i samarbejde med Good Earth Tours i Tanzania.

Vi havde en FANTASTISK safari – vores fÞrste, men absolut ikke den sidste af slagsen – af 7 dages varighed med Richard som guide og umanerlig dygtig chauffÞr. Vi sÃ¥ det hele – ALT og mere til – bÃ¥de the big five og the ugly five startende i Tarangire Nt. Park efterfulgt af Ndutu og sluttede med Ngorongoro krateret. Inkl. migrationen af de kÊmpe flokker af gnuer!
Kroppen blev masseret godt igennem af den gode afrikanske massage i lÞbet af de mange timers gamedrive og det fine sand gjorde huden glat og blÞd som babyhud.
Vi boede i de mest fantastiske camps / steder, spiste virkelig veltilberedt mad og mÞdte kun smil, varme og glade mennesker hvor end vi kom. SjÊldent har et land og et folk krÞbet så meget under huden, som Tanzania gjorde på os. Selv klimaet. LÊkkert varmt uden at vÊre stegende.
Eneste anke ved safarien var, at vi ganske enkelt ikke havde anet, hvordan vi praktisk skulle pakke til den, og hvor stÞvede vi ville vÊre. SÃ¥ vi endte med at bruge de samme 3 sÊt tÞj, som sÃ¥ bare lÃ¥ Þverst i taskerne, fordi vi flyttede os stort set hver dag, og aldrig fik rigtig pakket ud. Men helt Êrligt, det er dÊlme da et luksusproblem, nÃ¥r der er elefanter lige i nÊrheden, solen er ved at gÃ¥ ned og maven rumler efter endnu en fantastisk dag – jeg siger det bare: prioriteterne Êndrer sig 😉

Vi sluttede eventyret af med lidt tiltrÊngt ferie på Pongwe Beach Hotel på Zanzibar, hvor det udelukkende gjaldt om at få tanket op på energi. Fantastisk sted og igen, fantastisk mad. Kan varmt anbefales, selvom det på ingen måde var highlight af vores tur i forhold safarien. Til gengÊld et skÞnt punktum.

OBS: Uanset, hvad der står i salgsmaterialet, kan det vÊre en god idé at have en powerbank med i bilen, da ikke alle safaribilerne har el så man kan lade sit elektroniske udstyr (der er dog udtag), ligesom de heller ikke nÞdvendigvis har wifi i bilen. Vi kÞbte et e-sim til 8-9 dollars, og havde data stort overalt vi var på hele turen.

Vi kan varmt anbefale Tanzania Tours og deres samarbejde med Good Earth Tours.

2025幎3月5日

Fantastisk rejse til Tanzania og Zanzibar

Helt igennem en fantastisk tur vi havde med to uger pÃ¥ Safari og Zanzibar. Alt over gik vores forventninger og klappede lige efter planen. Super service, gode steder, fantastiske oplevelser og sidst men ikke mindst en guide/chauffÞr der var topklasse. Kan varmt anbefales hvis man vil til Tanzania 🇹🇿

2025幎3月23日

SkrÊddersyet drÞmmerejse

At opleve Gruer og zebraers store migration, må vÊre enhver naturelskers drÞm. Tanzania Tours fik drÞmmen til at gå i opfyldelse. Med udgangspunkt i et tidligt oplÊg og flere dialoger, inden turen blev bestilt, fik vi 12 dages uforglemmelig safarioplevelse, i februar 2025. Alt klappede efter planen. Ruten var tilrettelagt, så hver dag overgik dagen i forvejen.
Kontakten til de lokale på overnatningsstederne var åben og imÞdekommende - en god oplevelse som en sidegevinst.
Vi så the big Five, men oplevelsen af naturen omkring, slog alle forventninger.
Et tilkÞb af en ballonfÊrd, hvor ballonen steg op, sammen med solen, bÞr ikke spares vÊk.
Selskabets opfÞlgning både fÞr og efter rejsen skal fremhÊves. Vi fÞlte os hele tiden i gode hÊnder - ikke mindst under selve safarien, hvor guiden Eliaza ikke alene var vidende om den natur, vi befandt os i men også var et humoristisk og rart menneske at vÊre tÊt knyttet til og afhÊngig af i mange dage.
Fem stjerner er lidt i underkanten.

2025幎2月12日

Vi har lige vÊret på 11 dages safari

Vi har lige vÊret på 11 dages safari. Planlagt af Tanzania Tours efter vores Þnske hvor vi prioriterede at se dyr og fravalgte Zanzibar af samme grund. Sikke en oplevelse med alle de dyr vi så sammen med vores fantastiske guide George og ikke mindst da vi pludselig befandt os midt i migrationen omgivet af tusindvis af gnuer og zebraer.
Tanzania et land man må besÞge hvis man er interesseret i dyr og natur.
Vi kan varmt anbefale Tanzania Tours og deres professionlle personale som ordnede alt til vores store tilfredsstillelse.

2025幎2月24日
自発的なレビュヌ

Uforglemmelig ferie i Tanzania - kan varmt anbefales!

Vi er en familie på fire med 2 'voksne' bÞrn på 19 og 23, der rejste med Tanzania Tours i starten af februar og havde den mest fantastiske tur. Vi var 1 dag i Arusha, 4 dage på safari i Serengeti og Ngorongoro, og 6 dage i Zanzibar. Det hele var endnu bedre end forventet, og isÊr de fire dage på safari gjorde et kÊmpe indtryk på os. Vi havde en virkelig sÞd og dygtig guide, Abdul Datoo, som sÞrgede for at vi fik set 'the big five' og en hel masse andre dyr og natur. Han vidste utrolig meget og kunne svare på alle spÞrgsmål, vi kunne finde på at stille både om dyr og om Tanzania generelt. Og så var han som sagt super behageligt selskab. Generelt var det - udover naturen og dyrene - de lokale der gjorde stÞrst indtryk på os. De var alle sammen venlige, imÞdekommende og nemme at komme i kontakt med. Tanzania Tours have klÊdt os rigtig godt på i forhold til en masse praktiske forhold, herunder hvornår det forventes at give drikkepenge osv. Men vi synes nÊsten Tanzania Tours havde 'undersolgt' nogle af overnatningsstederne, fx. Planet Lodge i Arusha, Pure Ndutu Migration Camp i Lake Ndutu, og Embalakai Ngorongoro Camp, som alle var helt exceptionelle i forhold til service, mad og stemning. Udover safarien bookede vi i Þvrigt en luftballontur, som også var helt fantastisk og noget vi klart vil anbefale. Vi fandt selv vores hotel på Zanzibar, hvor vi boede på Riu Jambo, og det var vi meget tilfreds med. Der var masser af aktiviteter, og det lå i Nungwi ud til den nok bedste strand på Þen, hvor vi ikke var genereret af tidevandet. Alt i alt har vi haft en uforglemmelig ferie i Tanzania, og vi siger til alle, at hvis de vil på safari skal de vÊlge Tanzania og Tanzania Tours. Der er styr på det, og man bliver bestemt ikke skuffet!

2025幎2月6日

Fantastisk tur

Fantastisk tur. Vi var på safari fÞrst, fÞr vi reiste til Zanzibar. Alt gikk på skinner, og for en familie på syv stykker krever litt planlegging. Tanzania tours var svÊrt behjelpelige med alt, både planlegging og gjennomfÞring. Jeg fikk svÊrt rask respons på alt jeg spurte om, og det ble gjort flere små endringer underveis. Vi hadde topp service på hele turen, og veldig fornÞyd med alle stedene vi var på. Guiden på safarien var utrolig hyggelig, kunnskapsrik og flink. Det var også alle de som mÞtte oss på ulike steder, sjåfÞrer osv.
Det ble ingen negative overrraskelser, og jeg brukte skrivet fra Tanzania tours mye, både anbefalinger av tips, restauranter, vakisner osv.
Vi sitter igjen med bare gode minner, og anbefaler Tanzania tours på det varmeste. Vi har reist mye, og dette var virkelig bra:-)

2025幎2月26日

Depot af dejlige minder

Fantastisk Safari. Nu er det 4 uger siden vi kom hjem og vi glÊder os fortsat over den totaloplevelse, det var at kÞre rundt i den nÊsten uberÞrte natur i Tanzania i 8 dage. Vi fik opbygget et depot af dejlige minder. Vi så ufatteligt mange dyr og Jakob og vores fantastiske guide Ben arrangerede turen efter vores Þnske, så vi aldrig skulle haste, men havde god tid til at nyde de store Þjeblikke med de mest sjÊldne dyr og spektakulÊre udsigter over terrÊnet og ligeledes god tid i de logges og telte vi overnattede i. Tusind tak!

2025幎1月29日
自発的なレビュヌ

Vi hadde en fantastisk tur med Tanzania

Vi hadde en fantastisk tur med Tanzania Tours. Vi fikk veldig god hjelp av Lea til å planlegge vår drÞmme reise som innfridde alle forventningene våre.

Vi var på en 5-dagers safari med overnattingssteder som alle hadde hver sine ting å by på; Tarangire Safari Lodge med sin vakre beliggenhet, Pure Ndutu Migration Camp med sin nÊrhet til dyrene og Embalakai Ngorongoro Camp med sitt innslag av masai kultur. Alle hadde gode fasiliteter og utrolig god mat. Og personalet; så hyggelige og hele tiden på tilbudssiden.

Vil spesielt framheve Pure Migration Camp med Þyeblikk som en sjiraff utenfor teltet når man sto opp om morgenen, hyener som "bjeffet" om natten, sebraer og gnuer som vandret tett forbi teltene og noen soloppganger som var helt ubeskrivelige.

Det aller beste var guiden vår, Elia. Han var helt fantastisk. Utrolig kunnskapsrik og tilstede for alle våre spÞrsmål. Og vi hadde MANGE. Vi spÞkte med at han ble vår David Attenborough. Kan egentlig ikke få skrytt nok av Elia.

Etter safarien dro vi til Zanzibar. Selv om lite kan måle seg med safarien hadde vi noen fine dager på The Z Hotel. Det var et nydelig sted og perfekt for å ligge på stranden etter noen intense safari opplevelser. Veldig fin strand, men litt mange slitsomme "beach-boys". Når de ble for masete trakk vi oss tilbake til bassenget og nÞt de nydeligste solnedganger.

Siste dÞgnet var vi i Stone Town. Greit å dra innom når man likevel er på Zanzibar. Anbefales å ta en guidet tur og en tur innom Prison Island.

Vi hadde tidenes drÞmme reise skreddersydd av Tanzania Tours. Vil absolutt anbefale de. Turen vår ga mersmak og vi vil absolutt på safari igjen.

Tusen takk til Lea som ordnet alt så perfekt for oss. Og tusen millioner takk til Elia for fine dager med spenning, latter, kunnskap, gode samtaler og mange gode minner.

2025幎1月30日

Fantastisk ferie på Zanzibar - alt spillede 110 %

Vi er netop kommet hjem fra ferie på Zanzibar, hvor Jakob fra Tanzania Tours havde vÊret behjÊlpelig med booking af hoteller, transport mellem hoteller samt guide i Jozani Forest. Alt spillede max. Der var styr på det hele, både chauffÞrer, guide og hoteller.
Vi blev mÞdt af en sÞd og smilende mand i lufthavnen, der viste os hen til en sÞd chauffÞr, der kÞrte os til vores fÞrste hotel - Z hotel. Hver gang vi skulle videre, kom chauffÞrerne til tiden - eller oftest 10-15 minutter fÞr, og vi kunne hele tiden bare nyde ferien, fordi vi vidste, at der var styr på det.

Vores guide i Jozani Forest - Abdul - var også super god. Han vidste en masse, og vi fik meget at vide om det politiske system og historien for Zanzibar.

Hotellerne var i en sÊrklasse for sig. Z hotel var virkelig godt og lå fantastisk med den smukke udsigt. Vores deluxe rooftop suite var imponerende.

The Residence var i en helt sÊrlig klasse for sig. Virkelig vildt hotel. Alt maden var god her. Vi var nok mest imponeret over frokosten, hvor man kunne vÊlge fra deres imponerende ala carte menukort. Til Valentinsdag lavede de en imponerende aften med buffet, lys og musik pÃ¥ stranden. Alt personale her var sÃ¥ sÞde og smilende, lige som de var alle andre steder. Residence stÃ¥r som en af de allerbedste hoteller, vi har vÊret pÃ¥ (Og vi har vÊret rigtig mange steder) 😊

Vi vil anbefale Tanzania Tours til alle 😊

Vi vil helt sikkert bruge firmaet igen, når vi planlÊgger at skulle på safari om nogle år.

2025幎2月18日

Vores anden tur med Tanzania Tours

Vi har netop vÊret på vores anden safaritur i det smukke Tanzania. Begge ture er arrangeret af Tanzania Tours, som igen har leveret en perfekt tur med uforglemmelige oplevelser. Fra indledende samtaler til en velgennemfÞrt rejse har Tanzania Tours rådgivet, fulgt op på spÞrgsmål og efterkommet alle Þnsker. Vi giver de varmeste anbefalinger.
Vores guide på turen, mr. Peter Richard, er meget erfaren og giver de bedste oplevelser. Han er vanvittig kompetent, vedholdende, tålmodig og kender alt til dyrelivet i Tanzania og deler alt, han ved. Vores safari var på seks hele dage, og vi så alt - og mere til - end vi kunne drÞmme om.
1000 tak for endnu en forrygende oplevelse 🇹🇿

2025幎1月29日
自発的なレビュヌ

Et familieeventyr, som vi aldrig glemmer!

Tanzania Tours gjorde vores bekymringer til skamme, for kan man egentlig tage pÃ¥ Safari med en 5-Ã¥rig? Vi havde vores tvivl, men vi tog springet
 Og det var en kÊmpe oplevelse. Vi fik tilrettelagt vores ferie, sÃ¥ alt gik i det tempo, som vi Þnskede. Der var god kommunikation og tryghed hele vejen i gennem.

Vi er ikke blot glade for den service vi har fået og det eventyr, som vi har oplevet. Vi fandt også ud af, hvordan Tanzania Tours er en af de rejseselskaber, der går forrest i kampen for deres partneres vilkår, sÊrligt Safari-guiderne. Det sÊtter vi personligt meget stor pris på!

Vores guide Prosper var i Þvrigt en kilde af viden, og vi er ret sikre på, at det ikke er sidste gang vi tager mod dette fantastiske land!

2025幎1月22日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。