De bezorging en montage van onze mooie nieuwe keuken verliep soepel. We hadden wat schade aan een enkele plank en dat werd snel opgelost. Je krijgt ruim van te voren informatie met wat je zelf moet... もっと見る
企業が回答しました
Slecht klantenservice ooit zeggen dat ze je gaat helpen maar toch word er niks gedaan heb in januari contact met hun gehad dat mij wijnkoeler kapot was gegaan krijg je dat gezeik met hun klantpoorta... もっと見る
企業が回答しました
Nette levering (niet tegen muren aan etc) fijn dat er eerst gecontroleerd werd of deuren niet tegen wanden aan botsten. Montage was snel, (kleine) ontbrekende onderdelen is meteen een verzoek voor... もっと見る
企業が回答しました
Wij zijn geweldig geholpen door Luc van Tulp Keukens Wassenaar en Amsterdam. Vanwege persoonlijke omstandigheden konden we hrt adviesgesprek thuis inplannen, wat voor ons ontzettend prettig was. Hij h... もっと見る
当該企業による記述
当該企業による記述

顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
We voelden ons welkom bij Tulp Assen. Er werd goed meegedacht over het keuken ontwerp. Duidelijke en eerlijke uitleg. Kortom zeer tevreden.

Tulp Keukens からの回答
Afgelopen zomer 2025 bij Tulp keukens onze nieuwe keuken besteld.
Het gehele proces verliep helemaal prima. En zelfs achteraf kregen we nog zeer nette coulance service aangeboden. Door toedoen van ons zelf. Heeft Tulp Keukens kosteloos mee geholpen ons probleem op te lossen. Kortom, keuken nodig ga naar Tulp keukens.

Tulp Keukens からの回答
Super goed en snel geholpen,antwoord op al onze vragen

Tulp Keukens からの回答
Na meerder malen contact over kast die opblaast dat je ziet dat het hout vanbinnen gewoon vezelhout is antwoord je hebt vele karen garantie op kasten maar door vocht telt niet kast is boven oven is dat mijn fout? dat die kast helemaal op de bodem blaast staat krom en dan mijn spoelbak is vol krassen van begin gaat weg met gebruik vergeet het hoe langer hoe meer krassen en deur koelkast staat scheef zeker geen goede naservice en geen prijs kwaliteit

Tulp Keukens からの回答
Mark de verkoper, was zeer klantvriendelijk, behulpzaam, betrokken en niet opdringerig. Nam alle tijd, deskundig, constructief en sympathiek.

Tulp Keukens からの回答
Zeer slechte service. Er wordt telkens gezegd dat de manager gebeld wordt en dat men voor je bezig is, maar dat lijkt vooral schijn. Zodra er betaald is, worden telefoontjes niet meer beantwoord.
Zou het liefste 0 ster willen geven maar dat kon helaas niet.

Tulp Keukens からの回答
Prachtige keuken, helemaal top. Vakkundig gemonteerd, onze monteur werkte de hele dag door om een volledig werkende keuken af te kunnen leveren, wat heel prettig was.

Tulp Keukens からの回答
Voorkomende bezorgers. Gingen zorgvuldig en met respect om met de keuken.
Duidelijk in uitleg en keurig op tijd.

Tulp Keukens からの回答
Blad besteld van 280 cm, na levering bleek dit 278 te zijn. Na bellen te horen gekregen dat dat de maximale maat was die ze konden leveren. Bijzonder raar dat niemand me daar van tevoren over had gebeld. Ik mocht het blad wel terug sturen en mijn geld terug krijgen maar omdat ik het oude blad al had gesloopt aangezien ik die nieuwe zou krijgen heb ik daar geen gebruik van gemaakt. Ik heb zelf voorgesteld om dan 2 cm blad na te leveren. Kon ook niet, 10 cm wel. Dat gedaan en zelf gezaagd en geklust om het nog een beetje fatsoenlijk te krijgen. Op mijn vraag betreffende compensatie werd letterlijk gezegd door Tulp Spijkenisse “hoezo? Je hebt nu toch 280 cm”.
Klantenservice kon ook niets behalve zeggen dat ze het erg vervelend vonden en mijn ergernis begrepen maar compensatie, ho maar. Ja, ze wilden als coulance een bos bloemen sturen. Dat hoefde dus echt niet van mij.
Het ergste was nog wel dat ik tegen de manager zei dat ik het dan met de klantenservice zou gaan opnemen. Zijn antwoord was dat ik dat kon doen maar dat ze dan toch weer bij hem zouden komen en hij het toch weer zou weigeren om te compenseren.
Nee, haal je keuken alsjeblieft ergens anders want de service hier is heel ver te zoeken.
Naar aanleiding van de reactie van Tulp keukens:
Beste Inge,
Je bevestigt gewoonweg mijn verhaal. Ik zeg zelf ook dat ik geen gebruik gebruik gemaakt heb van de mogelijkheid tot terugsturen en restitutie omdat ik mijn blad al had weggehaald omdat het nieuwe blad eraan kwam. Probleem is dat de maat niet klopte met de bestelling maar daar nemen jullie dus gewoon totaal geen verantwoordelijkheid voor. Als jullie dat service noemen denk ik niet dat jullie beseffen wat dat woord inhoudt.

Tulp Keukens からの回答
Het was bij binnenkomst al een prettige sfeer.
Onze adviseur Soren de Blok heeft met ons meegedacht en goed advies gegeven.
Wij hebben een mooie keuken gekocht en kunnen niet wachten tot hij geplaatst wordt.

Goede ervaring.
Ben enorm goed geholpen door Florian die in Son werkt. Hij nam uitgebreid de tijd. De keuken is helemaal naar mijn zin. Nu wachten tot hij geplaatst kan worden. Dan zie ik hem in real life.

Tulp Keukens からの回答
Goede communicatie over wanneer en wat er gaat gebeuren

Tulp Keukens からの回答
De verkoper was super aardig en dacht met ons mee. Keuken is net geplaatst. Alles liep super goed.

Tulp Keukens からの回答
Alles keurig netjes op de afgesproken tijdstippen waarbij de extra informatie die ik verschaft heb ook op de juiste plaats terecht gekomen is

Tulp Keukens からの回答
de verkoper heeft ons goed geadviseerd in een prettig gesprek

Tulp Keukens からの回答
We praten hier over het aankoop proces, De installatie moet nog plaatsvinden. Alex heeft ons fantastisch geholpen. Vakkundig met verstand van zaken, vriendelijk en geduldig. Ik zou 5 sterren gegeven hebben als zijn manager wat vriendelijker tegen mijn partner was geweest.

Tulp Keukens からの回答
De behulpzaamheid van de verkoper was erg fijn om mee te maken.

Tulp Keukens からの回答
Zijn netjes geholpen!En er word zeker meegedacht.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。