De bezorging en montage van onze mooie nieuwe keuken verliep soepel. We hadden wat schade aan een enkele plank en dat werd snel opgelost. Je krijgt ruim van te voren informatie met wat je zelf moet... もっと見る
企業が回答しました
Slecht klantenservice ooit zeggen dat ze je gaat helpen maar toch word er niks gedaan heb in januari contact met hun gehad dat mij wijnkoeler kapot was gegaan krijg je dat gezeik met hun klantpoorta... もっと見る
企業が回答しました
Nette levering (niet tegen muren aan etc) fijn dat er eerst gecontroleerd werd of deuren niet tegen wanden aan botsten. Montage was snel, (kleine) ontbrekende onderdelen is meteen een verzoek voor... もっと見る
企業が回答しました
Wij zijn geweldig geholpen door Luc van Tulp Keukens Wassenaar en Amsterdam. Vanwege persoonlijke omstandigheden konden we hrt adviesgesprek thuis inplannen, wat voor ons ontzettend prettig was. Hij h... もっと見る
当該企業による記述
当該企業による記述

顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Levering was mooi op tijd en goede uitleg en informatie.De mannen waren vriendelijk en toegankelijk.
Montage was op de afgesproken dag.
Monteur werkte netjes en was vriendelijk.
Ook goede uitleg en informatie.

Tulp Keukens からの回答
We zijn fantastisch geholpen door Jemie en zijn team in Middelburg. Ook het vervolg was erg positief. Denken mee, zijn vriendelijk en behulpzaam.
Installatie volgt dus we zijn benieuwd naar het resultaat!

Tulp Keukens からの回答
Serena van de klantenservice was een hele goede ervaring, als het aan de tulp winkel had gelegen dan had ik nu nog maar 1 ster gegeven. Serena heeft heel veel goed gemaakt en alles wat met haar besproken is heeft ze ook gedaan, dus haar ben ik eeuwig dankbaar.

Tulp Keukens からの回答
Goede monteurs die hun uiterste best doen. Alleen heel jammer dat de geleverde whirlpool apparatuur niet aan de verwachting voldoet maar daar kan de monteur niets aan doen.

Tulp Keukens からの回答
Onze ervaring met Tulpkeukens was naar volle tevredenheid. Klantgericht, behulpzaam en goed weten wat je verkoopt en hoe te monteren! Resultaat, een prachtige keuken!

Tulp Keukens からの回答
Verkoper gaf ons rust om in de showroom te oriënteren , maar wij waren al goed geïnformeerd over de kwaliteit Tulp Keukens

Tulp Keukens からの回答
We hebben onze keuken gekocht in Son. We zijn erg goed geholpen door Floriaan. Een fijn gesprek gehad. Hij nam alle tijd, dacht mee, kon goed inschatten waar we naar toe wilde. Er werd meteen een 3D tekening gemaakt zodat we meteen een beeld hadden.
Helaas was ons eindgesprek in de vakantie van Floriaan en we met iemand anders dit eindgesprek hadden. Dat verliep niet zo best waardoor er dingen fout liepen en onze keuken 5 weken later zou komen als de geplande datums. Gelukkig heeft Floriaan hier na zijn vakantie actie op ondernomen en is het goed gekomen. De communicatie met Tulpkeukens was over het algemeen goed alhoewel we soms ook zelf aan de bel moesten trekken (werden we niet terug gebeld als dat was afgesproken) maar ook dat is allemaal goed gekomen. We zijn erg blij met onze nieuwe keuken en op wat kleine dingen (vandaar de 4 ipv 5 sterren) na positief over Tulpkeukens.

Tulp Keukens からの回答
Zeer tevreden met het advies door de heer Tonny Singeling van mijn op maat gemaakte Tulp keuken. Het proces van advies t/m plaatsing ging uitstekend en tijdens en na de plaatsing werd er erg netjes gewerkt.

Tulp Keukens からの回答
Maak niet dezelfde fout als ik, koop hier niet!! Toen wij de keuken bestelden beloofden ze ons 8 tot 10 weken levertijd, dit is uiteindelijk bijna een half jaar geworden!
Verder ging ongeveer alles wat mis kan gaan mis. Ze zijn 2 keer komen inmeten omdat de eerste keer fout was. Uiteindelijk nog de verkeerde maten geleverd.
Service is ook belachelijk slecht. Vaak wordt er beloofd terug te bellen en doen ze dat gewoon niet. Uiteindelijk hebben we een contact gekregen dat er wel bovenop zit maar ook zij kan niet compenseren voor de desinteresse van haar collega's.
We zijn nu bijna driekwart jaar verder en het is nog steeds niet afgewikkeld. Verschrikkelijk jammer en je zou echt meer verwachten van zo'n dure keukenleverancier.

Duidelijke uitleg
Denken praktisch mee
Heerlijke speculaascake!

Tulp Keukens からの回答
Fantastisch geholpen door een zeer vriendelijke, correcte, kundige servicemonteur

Tulp Keukens からの回答
Let op lieve mensen, met deze reviews is geknoeid. Kijk eens op quasa.nl daar lees je echte ervaringen en die zijn niet best. Klantenservice is bij Tulp alleen een naam van een afdeling maar het heeft niets met service te maken. Een totaal gebrek aan inlevingsvermogen. Servicemonteurs zijn zo schaars dat je 1,5 maand mag wachten. Wij hebben giga waterschade maar je komt gewoon achterin de rij.

Tulp Keukens からの回答
Het hele aankoopproces bij Tulp Keukens was eigenlijk helemaal prima. We zijn bij de vestiging in Rijssen geweest en de verkopers daar hebben ons uitstekend geholpen en zijn uiteindelijk met een prachtige keuken op de proppen gekomen die wellicht iets boven budget was, maar het was de overschrijding zeker waard.
Ook de installatie en het proces er naartoe verliepen soepel en uiteindelijk hebben we mooi op tijd onze erg mooie nieuwe keuken gekregen waar we erg blij mee zijn.
Waar we wat minder blij mee zijn is de service achteraf. De koelkastdeur maakt behoorlijk luide trilgeluiden en doet dat een groot deel van de dag. Erg storend en we hadden dan ook de hoop dat dit vlot verholpen zou worden. Helaas is dat niet waar gebleken. Na het aanmaken van een ticket en contact met een medewerker zitten we bijna twee maand in de herrie te wachten tot er een monteur langs kan komen en dat is in onze beleving eigenlijk onacceptabel. Je hebt een splinternieuwe keuken met een mankement en je moet twee maanden wachten tot dat hopelijk verholpen wordt. Als het nu zou gaan om een kapot frontje bij een kast dan was het wat minder problematisch geweest, maar dat Tulp je twee maanden in de herrie laat zitten is wel problematisch.
Dus ben je op zoek naar een mooie en creatieve keuken, dan zouden we Tulp van harte aanbevelen. Wel moet je dan hopen dat het allemaal in een keer goed gaat, want qua service is het vervolgens bijzonder mager.

Tulp Keukens からの回答
Update: Tulp Keukens heeft mijn klacht serieus genomen en opgepakt.
Vestiging Amsterdam: Deze mensen willen geen keuken verkopen. Wacht al bijna 3 maanden op een ontwerp, diverse keren gebeld en er is me al 5 keer toegezegd dat ik iets zou krijgen en vervolgens hoor je niets meer. Echt heel slecht.

Tulp Keukens からの回答
Er is volledig conform afspraak geleverd en geïnstalleerd. Kleine onvolkomenheden zijn door mij in samenwerking met de installateur aangepast, waarvoor extra dank was verschuldigd.

Tulp Keukens からの回答
Het is onze eerste Tulp keuken en we hebben er geen spijt van. Vanaf het eerste moment met de adviseur tot en met de plaatsing zijn wij erg tevreden. DE ververkoopadviseur in Veenendaal gaf ons goede adviezen en suggesties. De plaatsing en montage is ook goed gedaan. Met als resultaat dat we een prachtige kwalitatief goede keuken hebben. Wij zijn er erg tevreden over.

Tulp Keukens からの回答
Onze eerste Tulp keuken en we hebben er geen spijt van. Prima kwaliteit en service. Vanaf het eerste contact met de adviseur in Veenendaal tot en met de plaatsing en vragen daarna is er een goed contact geweest met Tulp.
We kregen van de adviseur goede adviezen en suggesties, dat heeft geleid tot een prachtige keuken waar we erg tevreden mee zijn.

Tulp Keukens からの回答
Danïel nam alle tijd voor mij. Ik kwam aanvankelijk binnen voor alleen een mooie werkblad en had alles uitgetekend. Het idee om op een bestaande keuken enkel een nieuw blad te plaatsen bleek echter een risico en niet verstandig. Danïel was eerlijk en gaf aan dat hij er geen goed gevoel bij had, maar was absoluut niet opdringerig en maakte toch netjes een offerte.
Later kwam ik terug met mijn zoontje van 3,5 jaar. De geduld en vriendelijkheid die Danïel, Sam, en Bente met ons toonde waren fantastisch – we voelden ons meteen welkom en op ons gemak. Uiteindelijk hebben we samen een prachtige, complete keuken uitgekozen! Eén van de hoogtepunten van dit jaar, en we kijken er enorm naar uit om het nieuwe jaar fris en vol plezier te beginnen.
Dankjewel, Danïel, Sam, en Bente!

Tulp Keukens からの回答
We hebben nu in 30 jaar tijd onze derde keuken bij Tulp keukens besteld. Goede service, vriendelijk en kwaliteit. Ze denken goed mee en hebben ons weer verrast met een goed ontwerp.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。